נחשו מי חזר

k a b o o k

New member
נחשו מי חזר../images/Emo3.gif

מה קורה אנשים
סופסוף חזרתי
התגעגעתי בטירווווווווווווווווווף
לכל אחד ואחת מפה..
מצטער על השבוע שלא הייתי (הודעתי בהודעה בפורום), עכשיו אני פה
, אני הולך לסדר ת'פורום, לסדר ת'גלריות, לשרשר.. ולעשות את כל הדברים הנחוצים
וכמובן גם להגיב לכל ההודעות
אם היה מש'ו מיוחד.. אתם מוזמנים לספר לי
כמה הודעות:
אני הולך לסדר את הגלריות
, אתם (מלודי) לא חייבות/חייבים לכעוס.. כי גם אני בנאדם.. וגם לי יש חיים משלי.. וקורה ששבוע אני לא פה
. ועוד הכי פוגע זה שאני כל הזמן פה ומשרשר ומסדר.. כך שזו פעם ראשונה
, אז בבקשה.. לפני שאתם (מלודי) באים בטענות.. תזכרו מי בד"כ קורה, לא ת'שבוע האחרון
ירידה עצומה למאיה במצעד של רשת ג'
אחרי שהעלנו אותה למקום השמיני.. היא ירדה לגמרי למקום ה-21
חבל
היום אני אשלים את כל החסר של כל השבוע.. תשתדלו לבוא לקראתי, כי זה ייקח לי קצת זמן.. אל תצפו שכבר בחמש דקות הקרובות הכול יהיה מסודר.. קצת הבנה
מת עליכם
יניב.

סופסוףףףףף חזרתתתתתתת

ממצב?????????? התגעגענו אליךךךךךךךךךך תראה מה עשו בגלריות חוצפהההההההה צריך לעשות משהו בנדון!

האלןן מסהלןן

את עמוס בלימודים....כול כך חבל...וקשה...חח טוב אמממממממממ תודה שאתה מעיף את התמונות הדוחות האלה מהפורוםם הכי שולטטט בארץץץץץץץץץץץ

יניבי התגעגעתיי!!../images/Emo24.gif

וואי חסרת המון בפורוםםם ....מקווה שהלך לך חלק בלימודים וואי כמה עומס ... באמת אין כבר זמןן!! אז קודם כל שיהיה ב=ה=צ=ל=ח=ה! והתגעגעתיי המוןןןןן תעבור על כל הפורום יש קצת חדשש חח

אההההההההה

יניבהההה! ברוך שובךךך! אני רואה שמחקת את ההודעה שפרצו לי וכתבו!!! יששש סופסוווף! נכנסת מהר מאוווד!! המשך כך
מתה עלייך!! דניאל
נ.ב. למה הקשר בנינו דעך??? יאאלה יאאלה למסנג'ר!!

HaDaRoSh

New member
../images/Emo99.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo129.gif

ברוך השב

יניבבבבבבבבבבב ../images/Emo24.gif

יואוווו איך התגעגעתי...
היית מה זה חסר (גם מבחינת "תחזוקת הפורום"
אם אפשר לקרוא לזה כך.. וגם מחינה חברותית..) ברוך שובך לפורום
מתה עליך בחזרה..
נאוו'ש

יניב התגעגעתי אלייך

אני מאוד מודה לך ובתור הראשונים שאמר לך שעשו כאן בלאגן גדול בפורום ושדאגת לסדר מאוד תודה

RiniRan

New member
ומה איתי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo10.gif../images/Emo85.gif

אני לא נחשבת?! אתם לא שמים לב שהפורום טיפה יבש בלי הילה?! [חח אל תתיחסו אליי..] אבל ממש ממש התגעגעתי לכולם האמת יש לי בדיוק כמעט את אותו הסיבה של יניב- בית ספר, עבודות מבחנים ובלאגנים. גם אני מנהלת קומונה שיש לה בה לפחות 15 אנשים שזה לא ממש קל להשתלט ורוצים גם להנחית עליי ניהול פורום. אני אוהבת את זה והכל אבל אין לי זמן אליכם וזה מה שמבאס. קראתי על כל הריבים ואני בטוחה שהם יפתרו ובקרוב ואני גם שמחה נורא נורא שאף אחת ואחד מכם לא כועס עליי על כך וכך כי אני מתה עליכםם!!
שיהיה לכם את הלילה הכי טובב שישש
הילה

RiniRan

New member
טלנובלה בע"מ../images/Emo85.gif

עדיין לא יצרו איתי קשר אבל אני מאמינה שיצא לי משהו.. למרות שמספיק לי הקומונהה

למעלה