נחשו מי חזר... (האתר! האתר!)

Woogyman

New member
נחשו מי חזר... (האתר! האתר!)

האתר חזר! אז עכשיו כולם נכנסים ואומרים לי מה דעתם :) וזאת פקודה!

PopPy

New member
וואו!../images/Emo85.gif

עיצוב יפהפה, האנימציות מעולות, והחידות שולתות
עוד לא הספקתי לשוטט בכל האתר, אבל נורא אהבתי, חוץ מדבר אחד קטן- מה הקטע של התמונה המזעזעת בכניסה
תמונה מאוד גרועה של רוז, הולי ושאנן..

PopPy

New member
חחח...../images/Emo85.gif

ד"א, למה אין אף סקין של קול
יש לי תמונות מעולות שלו מהסידרה עצמה שאפשר לעשות איתם סקין מצוין לווינאמפ אם אתה מעוניין
(
) ובאמת הרבה זמן חיפשתי את הפונטים... אני חייבת לציין שבחרת בתמונה מזעזעת של ג´וליאן למטה בצד שמאל, למה דווקא התמונה המזעזעת עם החולצה בצבע זהב?! אה וול
אני סתם קטנונית כי אין הרבה דברים על ג´וליאן ^_^ אה, ויש די הרבה לינקים שבורים (למה אתה מאחסן על ברינקסטר אם יש לך דומיין co.il?), אבל אני מניחה שזה בגלל שהאתר רק עלה... תעבור עליו, נתקלתי בדי הרבה לינקים כאלה...

PopPy

New member
הווווווווולד איט!../images/Emo85.gif

אני לא מאמינה! אין גלריה של ג´וליאן?!?!?!?!?!?!?!?!??! לא לא לא, ככה זה לא עובד. לאיזה איציק/מייל לשלוח לך את כל התמונות שלי?

Woogyman

New member
יש לי תמונות

רק שאין לי זמן (שוב... תפסתם אותי בדיוק בבגרויות) להכין גלריה. זה לוקח המון עבודה על כל תמונה. תהיה גלריה בסופו של דבר, זה לא משהו אישי :).

PopPy

New member
אה../images/Emo13.gif../images/Emo85.gif

ארמ מוזר, מקודם השגיאה של ברינקסטר ("פייל נוט פאונד 404") הופיעה באתר עצמו, לא בלינק לאתר אחר, ועכשיו זה לא קרה.. אה וול... אני מאוד שמחה שזה לא משהו אישי, אחרת...
אגב, קיבלתי 82 במבחן במבחן השדים
במתמטיקה קיבלתי יותר!
אבל במבחן האחיות קיבלתי 91
אגב, הנה משהו משעשע שיצא לי בפינת הגילוי עתידות של פיבי

Ophel McNeil

New member
וואו, אני גרועה!

עשיתי הרגע את החידונים.... ואימאל´ה! (אבל זה לא אשמתי, ראיתי רק את העונה השלישית - ואין עליה בכלל חדון!)
בחידון של העונה הראשונה קיבלתי 73 (יחסית יפה, בהתחשב בכך שניחשתי את כל התשובות....
). אבל יש לי שאלה בקשר לזה - בחידה האחרונה, שואלים איזה כוחות לא הראו בעונה, והתשובה הנכונה שמופיעה שם היא "מסע בזמן". וכן הראו את הכוח של המסע בזמן! בפרק האחרון! ועוד דבר, טמפוס הוא לא שד? אוקי.... משונה.
ודבר אחרון - ממתי אורות שחורים יכולים לשנות צורה?! אני מעולם לא ראיתי את זה!...
בחידון של העונה השניה קיבלתי 100 (וראיתי מתוכה רק 10 פרקים, כנראה שיש לי מזל :) ). אם כי אני מאמינה שפיבי קיבלה את כוח הריחוף שלה כבר בעונה השניה, בפרק האחרון.... זה הגיוני, לא?
בבוחן האחיות קיבלתי 72 (בלה. אני גרועה). אבל סתם שתי הערות - טכנית, גם פייפר אלמנה (ליאו מת), ובעונה הרביעית לפייפר יש משקפיים... מה שכן, שאלה שלדעתי לא חוקי לשאול זה בת כמה פיבי הייתה כשפאטי מתה... מה לעשות - מכושפות חלשה מאוד מאוד בתאריכים, והבנות קופצות שם גיל כל הזמן (למשל, בעונה הרביעית מציגים את פיבי כבת 27, שו הדא?)
בוחן הכוחות - 81. אבל סם.... יש שם שאלה שהולכת ככה - "מי מהכוחות הבאים יוצא דופן". יכול להיות לזה אלף תשובות! הכוח של פייפר, האצת זמן, כי הוא לא אחד מהכוחות שהנבואה מדברת עליהם, הכוח של פיבי, חזיונות, כי הוא פסיבי... ויכולות להיות עוד אלף תשובות!
חידון מכשפים - 54. אני הולכת לקבור את עצמי.... :)

Ophel McNeil

New member
לא, פיבי לא קיבלה את כוח התעופה

בעונה השניה.... :) טעות שלי. ודרך אגב, עם כוח הריחוף, אפשר לזוז רק למעלה ולמטה, אף פעם לא לצדדים.

Woogyman

New member
הכוח ריחוף שלה כבר התפתח ../images/Emo58.gif

הוא מתחיל לאט לאט להפוך לכוח תעופה והיא יכולה כבר לזוז קצת לצדדים.

Woogyman

New member
הפעם יש לי הוכחה מוצקה ../images/Emo58.gif ../images/Emo123.gif

האנימציה מצורפת - שימי לב איך היא בועטת בפיורי אחת ואז עפה קצת הצידה ובועטת בעוד אחת. http://youth.technion.ac.il/~gal/levitation-op.gif

Woogyman

New member
גם בפרק השני של הרביעית ../images/Emo58.gif

כאילו החלק השני של הפרק הראשון, המקור זרק עליה כדור אדום שקוף כזה כשהיא הייתה בצד השני של החדר. היא ריחפה מעל הכדור ואז עפה לכיוון של המקור וניסתה לבעוט בו. היא עפה מקצה אחד של החדר לשני. יש גם את החלק ב"הגודל כן קובע" שהיא קטנה והיא מרחפת לו מעל היד, אבל זה היה תוך כדי קפיצה אז זה לא הכי נחשב.

Charmed Gal

New member
הייייייי להכנס../images/Emo13.gif

האנימציה שסם(ויגימן) שם לקוחה מהאתר שלי: http://p3.exe.co.il דרך אגב יום ראשון האתר נסגר הפתיחה המחודשת בקרובו.

Woogyman

New member
האנימציה לקוחה במקור מצ´ארמד נט

חצי מהאתרים שקיימים גנבו להם את האנימציות משום מה.

למעלה