וואו, אני גרועה!
עשיתי הרגע את החידונים.... ואימאל´ה! (אבל זה לא אשמתי, ראיתי רק את העונה השלישית - ואין עליה בכלל חדון!)
בחידון של העונה הראשונה קיבלתי 73 (יחסית יפה, בהתחשב בכך שניחשתי את כל התשובות....
). אבל יש לי שאלה בקשר לזה - בחידה האחרונה, שואלים איזה כוחות לא הראו בעונה, והתשובה הנכונה שמופיעה שם היא "מסע בזמן". וכן הראו את הכוח של המסע בזמן! בפרק האחרון! ועוד דבר, טמפוס הוא לא שד? אוקי.... משונה.
ודבר אחרון - ממתי אורות שחורים יכולים לשנות צורה?! אני מעולם לא ראיתי את זה!...
בחידון של העונה השניה קיבלתי 100 (וראיתי מתוכה רק 10 פרקים, כנראה שיש לי מזל

). אם כי אני מאמינה שפיבי קיבלה את כוח הריחוף שלה כבר בעונה השניה, בפרק האחרון.... זה הגיוני, לא?
בבוחן האחיות קיבלתי 72 (בלה. אני גרועה). אבל סתם שתי הערות - טכנית, גם פייפר אלמנה (ליאו מת), ובעונה הרביעית לפייפר יש משקפיים... מה שכן, שאלה שלדעתי לא חוקי לשאול זה בת כמה פיבי הייתה כשפאטי מתה... מה לעשות - מכושפות חלשה מאוד מאוד בתאריכים, והבנות קופצות שם גיל כל הזמן (למשל, בעונה הרביעית מציגים את פיבי כבת 27, שו הדא?)
בוחן הכוחות - 81. אבל סם.... יש שם שאלה שהולכת ככה - "מי מהכוחות הבאים יוצא דופן". יכול להיות לזה אלף תשובות! הכוח של פייפר, האצת זמן, כי הוא לא אחד מהכוחות שהנבואה מדברת עליהם, הכוח של פיבי, חזיונות, כי הוא פסיבי... ויכולות להיות עוד אלף תשובות!
חידון מכשפים - 54. אני הולכת לקבור את עצמי....