נחשו מי חזרה!!!!!!!

נחשו מי חזרה!!!!!!!

טוב אחרי שבוע שלם שלא הצלחתי להכנס לפורום כי עשיתי בלאגן טוטאלי במחשב, אז הצלחתי סופסוף עם קישורי המחשב הגאוניים שלי!!! יש לי כל מיני דברים לספר לכם!!! יום רביעי, נסעתי עם שירה שלנו לרעננה (נעל אמר לי בעצמו שתהיה לו הרגשה שאני ישאר בקשר טוב עם חברי הפורום, לא??) והיה ממש ממש ממש ממש כיף, ואני ממש מצטערת שעזבתי את שירה הרבה פעמים, אבל היא הייתה עם רונה והייתה לה האפשרות להכיר את רונה הרבה יותר טוב... הייתי אתמול ברוקי והיה פשוט טוב!! היה כ``כ נהדר אני נהניתי כ``כ אפילו שהמון אמרו שלא היה משהו, ואני נורא מאוכזבת מנעל שהוא כבר לא בא לרוקי. נחשו אנשים, רק נחשו מה קורה עוד שעה וקצת??? אני אהיה בת 16!!!!!! אני לא מאמינה, אני סופסוף אהיה בת 16, ציפיתי לגיל הזה כבר 15 שנה, 364 יום ו23 שעות, תמיד תמיד תמיד רציתי להיות בת 16, כי עד עכשיו הרגשתי ילדה כ``כ קטנה ועכשיו... עכשיו אני אהיה גדולה, מבחינה פסיכולוגית אפילו שפיזית לא ממש השתניתי כבר שנתיים :) וזהו, יומולדת שמח לי אנשושים!!!!!!!!!!! הכל כ``כ נהדר!!! אז מה אם יש לי מתכונת בתקשורת מחרתיים??? ייייייאאאאאי!!!!!!! אוהבת את כוווווווווווווווולם THiNK FLOYD מיכלי

snoway

New member
מזל טוב :cool:

גיל 16 זה באמת גיל נהדר, ובלי משברים כמו משבר גיל ה-18 שהיה לי לפני שבועיים בערך. אופס, כרגע שמתי לב שבברכת יום הולדת למישהו אחר דיברתי רק על עצמי(יש לי מן נטייה לעשות את זה)...סליחה... ועוד פעם-מזל טוב!!!

flowr..

New member
למישהי יש מצב-רוח טוב... :)

בקשר לרעננה- אה, זה בסדר, לא נורא... רונה טיפלה בי היטב. ילדה ממש נחמדה. אגב, ה-10 שקל על האוטובוס חוזרים אלייך ויהי מה. נחמד שהחלטת לחזור לפורום, נהיה טיפה יבש לאחרונה... לא נורא. מזל``ט גדול על היום הולדת שיהיה לך. :) flowr..

flowr..

New member
רגע, זה לא נשמע טוב...

זה נשמע כאילו אני מאמתת את זה שעזבת אותי... וזה לא נכון. אז הנה, זה לא נכון- לא עזבת אותי, לא זו הייתה הכוונה שלי. יום טוב. flowr..

את לא חייבת להחזיר לי שום 10 שח!

על איזה 10 שח את מדברת בכלל?! אני לא זוכרת שום 10 שח!! הרי שילמת לעצמך על האוטובוס, מה? את לא זוכרת? נו באמת איזה סנילית. ואני לא נטשתי אותך, אני נעלמתי לי למקומות תמוהים, ועזבתי אותך לבד עם רונה, לא נורא, אני בטוחה שנהנית... :) THiNK FLOYD מיכל

flowr..

New member
אני מדברת על

ה-10 שקל שחוזרים אלייך בין אם את רוצה ובין אם לא. אין לך מה לעשות בעניין. (ובזה נחתם העניין כדי שנעל או חברי פורום אחרים לא יאשימו אותנו שאנחנו הופכות את הפורום לצ`ט...:)) flowr..

למעלה