נחשו מי חזרה

נחשו מי חזרה

אז אחרי מספר ימים של מיגרנה שנאחזה חזק חזק בעין ובמוח שאפילו מזלג טוב לא עזר..... ואחרי מצבי רוח משתנים וקריז לא קטן בחילות כאבים מפתיעים בגב ובבטן רגליים כבדות וחלשות אני מגלה אותה את המכשפה במלוא הדרה וכאבה ....אז זהו היא כאן שוב ....... הפעם נראה לי שאתן לה שחרור .....כי כבר נמאס לי נראה לי שהיא פשוט הורסת כל חלקה טובה שנשארה אצלי בגוף ועושה שם בלגן אז אני חושבת ששחרור שלה ישחרר גם אותי..... בתקווה הפעם ליותר זמן ..... בנתיים מתאמנת על עמדת ה- סימן שאלה.....טוב לפחות לבוביק שלי יהיה עם מי לזחול.....ודרך אגב הוא גם עומד אבל הגובה שלו לסימן שאלה שלי ....זה יכול לעבוד..... נתראה שוב בקרוב אני כאן....

../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

תרגישי טוב
דרך אגב הכדור שסיפרתי לך עליו, אני לוקחת אותו עכשיו כל יום והמכשפה לא מעיזה להרים את ראשה
אולי כדאי לך לשאול את סוריאנו בפגישה הבאה אם את יכולה לקחת אותו?

מכשפה'לה רעה!!!!

איזה מכשפה רעה!!!! שתחזור למקום שממנו היא באה ולא תעשה לך צרות!!! ועכשיו ברצינות: דיברת על זה עם סוריאנו או עם רופא אחר מהמרפאה? אולי שווה לך שוב להחליף גלולות או לעבור לדכא והחיים יראו קצת יותר טובים? חבל להרוס את הגוף עם המכשפה הזאת.

דקא/ לוקרין נשללו

אני לא מוכנה לקחת שוב מדכא נכון שהחיים יפים כשמקבלים מדכא אבל .... כבר בזכות הדקא הקודם התחילה בריחה קלה של סידן.....ולא בא לי על גלי החום ובטח לא על הקריז שהיה לי עם הדקא....בטח לא עם בוביק בבית. אולי אבקש להחליף גלולות .......מה שלומך את....?

בסדר פחות או יותר

הכל בסדר, מלבד העובדה שמאז הנסיעה כמעט 5 חודשים אני בלי ווסת כנראה בגלל הדכא ויש לי גלי חום מטורפיםםםם, אבל אף רופא כולל סוראינו לא רוצה לתת לי משהו כמו ארגסט כדי להביא בחזרה את הווסת. חוץ מזה שלפני חצי שנה בערך גילו לי גושים בשדיים ועכשיו כואב לי בשד ימין. מעבר לזה יש גם דברים טובים: מתחילה בקרוב כמו שכתבתי עבודה חדשה.

זואילי

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

זק, מתי לאחרונה ראית נוירולוג? זה לא הגיוני המיגרנות שלך. ברכות לבוביק! אני מניחה שהמתנה שלי כבר לא רלוונטית (אייקון של הולכת לבד לפינה בלי שתגערי בי)... נראה לי ארכוש לו בימבה... שולחת אלף חיבוקים

lee E

New member
אויש...

מה יהיה? אני מבנה שאצטרך לשלוח לך את המזלג בחזרה? תגדי, שמת לב אם יש קשר בין מאכלים מסוימים לבין הופעת הכאב? אני חושבת שיש מאכלים שמעודדים הופעת מיגרנה.

מעולם לא ראיתי נוירולוג...

אולי באמת הגיע הזמן לבדוק המלצות על אחד טוב.... ואם את מרגישה טוב אז תחזרי לפינה כי בוביק גם רוקד....

אוי, זקי - שתתפטרי כבר מהכאבים האלו../images/Emo201.gif

כל כך צר לי עלייך. רק מי שידע כאבים אלו יודע במה מדובר. ליבי איתך ואני מאחלת לך שיתומו כל יסורייך.

שמחה לשמוע שאת בסדר ../images/Emo45.gif

תהיתי לאין נעלמת,טוב זה "רק" מה את מתארת ובלקסיקון שלנו זה נהדר שלא צריך מיון,אישפוז,ניתוח או איזה אולטרא חודרני ומעמיק לאחד החורים.. תשמרי על עצמך ותמשיכי לזחול במרץ

שלום שלום ../images/Emo140.gif

משתפת..... כל האגן מערבולת אחת שלמה..
..השחלה כואבת בודדה ודבוקה לאיברים מנסה לזוז בכוח..... האורטר נמתח בעזרתו האדיבה של ה
בבטן שמושך אותו במטרה להוציאו ממקומו.... מה עוד... ריאות רגלים כתפיים גב ....ולא קיבלתי |מרשמלו| על |אש|...וזה הכי מעציב
וכשזה יגמר צריך לבדוק איך את אומרת בקרת נזקים
..........US למינהם ........חדירת מחט שמכניסה אותי להיסטריה
לצורך בדיקת דם כואבבבבבבבבבבבת וכמו שהבטחתי לחפש נוירולוג לצורך מיגרנות מתעללות.
דרך אגב בזחילות
לוקח.....
כאן אני

למעלה