1- מאק?
ל לנצח1 New member 20/3/07 #38 טוב נו יצאתי מפגרת אמרתי את כל השמות חות מהשם שהתכוונתי אליו- וגם הפעם על בטוח אני אתבלבל. זה מבאס להיות גרועה בשמות לא נורא, העיקר שאני יודעת שידעתי את הדמות
טוב נו יצאתי מפגרת אמרתי את כל השמות חות מהשם שהתכוונתי אליו- וגם הפעם על בטוח אני אתבלבל. זה מבאס להיות גרועה בשמות לא נורא, העיקר שאני יודעת שידעתי את הדמות
ק קוק פרסי המקורית New member 19/3/07 #30 מג... נדמה לי... או שזו בכלל ורוניקה ואתן סתם מבלבלות אותנו... כי: 1. ורוניקה חקרה את התעלומה הראשונה של מג 2. ורוניקה התחילה מעונה ראשונה (אני משוגעת. אני מודעת לכך. למען האמת, אני כותבת בזמן חופשה ממוסד סגור...סתאאאםםם...!או שכן, ואני באמת משוגעת עד כדי כך)
מג... נדמה לי... או שזו בכלל ורוניקה ואתן סתם מבלבלות אותנו... כי: 1. ורוניקה חקרה את התעלומה הראשונה של מג 2. ורוניקה התחילה מעונה ראשונה (אני משוגעת. אני מודעת לכך. למען האמת, אני כותבת בזמן חופשה ממוסד סגור...סתאאאםםם...!או שכן, ואני באמת משוגעת עד כדי כך)
V vmars fan New member 19/3/07 #34 טוב, בואו ונגאל מייסורנו... זו היא קימי! ה"פושעת" בתעלומה הראשונה של מג... היא זו שפרסמה את מבחן הטוהר המזוייף...
טוב, בואו ונגאל מייסורנו... זו היא קימי! ה"פושעת" בתעלומה הראשונה של מג... היא זו שפרסמה את מבחן הטוהר המזוייף...