נחשו מה!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Metal_F

New member
Light House Family - High

שיא מיינסרטים שאני אוהבת. הם חמודים לאללה. התבנית הסטרנדרטית של ´פופ´ ממש לא תקפה לגביהם.

Metal_F

New member
" שירי גלגל"צ "

Radiohead - Karma Police (או שזה עם c?) Cranberries - Animal Instinct Goo Goo Dolls - Iris Scorpions - Wind Of Change Nirvana - The Man Who Sold The World זה ממש כיף לחזור מעוד יום מסריח בבצפר ולשמוע את זה אאוט אוף דה בלו ברדיו. נותן תחושה נוסטלגית משהו. מיינסטרים: The Bungles - Eternal Flame Elvis - Cant Help Falling In Love (ששש תמותו. זה שיר מקסים). Pink Floyd - Shine On You Crazy Diamond (כן. זה מיינסטרים. בטירוף). Alanis Morissete - You Oughtta Know משהו ראה ´משחקי פיתוי´? אז שיר הנושא של הסרט הזה. זה שמתנגן בסוף. בכתוביות. למשהו יש מושג איך קוראים לשיר הזה? הכושית הקירחת הזאת שרה אותה. זאת להקה כזאת... נו... נו...

Metal_F

New member
אה שכחתי

Green Day - Time Of Your Life לנצח אנצור את אהבתי לדבר החמוד הזה.

חולוני

New member
The Verve - Bitter Sweet Symphony

זה השיר בסוף של "משחקי פיתוי". אחלה שיר.

המיינסטרימים שלי......

שלי לא ממש מיינסטרים אבל גם לא אנדרגאונד THIME OF YOUR LIFE-GREEN DAY LOSING MY RELIGION-R.E.M OFFSPRING-THE KIDS ARN´T ALL RIGHT NIRVANA -SMELLS LIKE TEEN SPIRIT ובעצם כולם מעולים בקשר לבאסקט קייס של גרין דיי בשמיעה ראשונה הוא טוב בשניה הוא סביר בשלישית כבר הוא מתחיל להימעס וזה מלמד משהו על השיר ....

Mrs.jones

New member
דווקא לפעמים לגלגל"צ

יש יציאות נחמדות... the verve-bitter sweet symphony radiohead-creap oasis-don´t look back in anger(במיוחד אותו) counting crows-mr.jones cranberries-zombi(ככה כותבים קרנבריז?) pink floyd-wish u were here the verve-the drugs don´t work coldplay-trouble queen-love of my life lighthouse family-high ואולי גם טיים אוף יור לייף של גרין דיי...אבל הוא קצת מאוס ושמתם לב שכמעט כולם פה כתבו אותם השירים?

Mrs.jones

New member
דווקא לפעמים לגלגל"צ

יש יציאות נחמדות... the verve-bitter sweet symphony radiohead-creap oasis-don´t look back in anger(במיוחד אותו) counting crows-mr.jones cranberries-zombi(ככה כותבים קרנבריז?) pink floyd-wish u were here the verve-the drugs don´t work coldplay-trouble lighthouse family-high goo goo dolls-iris ואולי גם טיים אוף יור לייף של גרין דיי...אבל הוא קצת מאוס ושמתם לב שכמעט כולם פה כתבו אותם השירים?

Mrs.jones

New member
פאק

התחרטתי ברגע האחרון כי שכחתי את אייריס של גו גו דולס...אל תשימו לב לבחירה הראשונה...

Nightwish-boy

New member
נחמד ביותר אבל...

לא הכל כאן זה מיינסטרים. הורב למשל לא ממש... בכל מקרה ככה כן כותבים קרנבריז, אבל כותבים ZOMBIE ולא ZOMBI
שלך דור

Mrs.jones

New member
קודם כל...

ביקשו שירים הכי אהובים שיצא לשמוע בגלגל"צ ורק מי שנמנע לשמוע גלגל"צ-שימנה שמות של מיינסטרים ושנית,ככה רושמים זומבי... ואפילו הרגע כדי להיות בטוחה בתגובה הזאתי(גם לפני זה הייתי בטוחה...אבל לא משנה)בדקתי במילון. אולי כדאי שתבדוק גם אתה לפני שתתקן אנשים.

Nightwish-boy

New member
שנינו צודקים הפעם...

במילון רשום ככה: zombi(e) ככה שאפשר גם וגם אבל בשיר של הקרנבריז זה נכתב כZOMBIE אוקי?

Mrs.jones

New member
זה כבר לא הקטע

מה אתה מתקן אנשים בזמן שהם צודקים? במילון שלי רשון שאפשר רק zombi וגם אם אפשר את שניהם-למה תיקנת אותי מלכתחילה? וגם בקטע של המיינסטרים טעית אני פשוט שונאת שאנשים טועים ולא מודים בטעות שלהם וגם כשמתקנים אותי כשאני בעצם צודקת טוב זהו...

Nightwish-boy

New member
הקטע הוא ש...

שאלת אם כתבת קרנבריז נכון... וכתבת נכון. האירוניה היא שהם קראו לשיר ZOMBIE באנגלית בריטית, ולא ZOMBI באנגלית אמריקנית... המילון שלך כבודו במקומו מונח, אבל מה לעשות ככה קוראים לשיר! מיינסטרים זה הגדרה הפכפכה- מה שהיום נחשב אנדרגראונד מחר יכול להיות מיינסטרים, ולהיפך. בגלל זה קשה מאוד לקבוע מיינסטרים קבוע. לפחות לדעתי הוורב זה לא חלק מהמיינסטרים הקבוע...

Mrs.jones

New member
כמה בן אדם יכול להיות אטום??

אתה טעית בקשר למיינסטרים,לא בגלל שאמרת שהורב הם לא מיינסטרים זה בכלל לא היה האישיו פה! אתה בהתחלה אמרת שהשירים של הורב שרשמתי לא התאימו לשירשור כי ביקשו מיינסטרים. אז אני מסבירה לך שלא ביקשו מיינסטרים-ביקשו שירים ששמענו מגלגל"צ!ורק אם אתה נמנע לשמוע גלגל"צ-רק אז תמנה מיינסטרים. אוף. תקרא קודם!תבין!ואז תענה! ואם קשה לך לחשוב-אל תענה בכלל...

Nightwish-boy

New member
כמה פעמים כבר שמעת הורב בגלגלצ?

מעניין... כנראה לגלגל"צ יש יציאות שלא ידעתי עליהן... עוד מעט הם גם ישימו מטאל :)

a_duck

New member
Metallica - The Memory Remains

זה הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו...כשהייתי בכיתה ח´ (נראה לי) הראו את השיר הזה כל היום בMTV...הוא די נכנס לי לראש...

למעלה