נחשו מה!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

theAMP

New member
נחשו מה!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

סקר!!!!!!!!! אז ככה: עשרת השירים האהובים עליכם, שיצא לכם לשמוע בגלגל"צ... ולמי שנמנע מלשמוןע גלגל"צ, עשרת שירי המיינסטרים האהובים עליכם... יאללה, תנו לי בראש...

Sham 69

New member
שירי מיינסטרים ..

חלק מהשירים הבאים שאני הולך לכתוב .. אני לא מת עליהם .. אבל .. הם נחמדים בצורה מעוותת כלשהי .. : offspring - self esteem .. ככה כותבים את זה? .. שכחתי .. offspring - come out and play green day - basket case green day - time of your life opm - heaven is a halfpipe .. כן כן .. ואני נשבע שזה היה לזמן כל כך קצר .. כי פשוט .. הקצב מזכיר לי קצת רגאיי .. טוב .. לא משנה. faithless - god is a dj (החרא הזה נחמד. לא יותר מזה) prodigy - בלה .. כל מיני שירים .. breath וכו´ .. ולא יודע .. בטח יש עוד .. ואני רוצה להזכיר .. שאני ממש לא מת על חלק מהשירים האלה .. פשוט .. אני יכול לסבול אותם .. וחלקם חביבים, וחלק אני דיי אוהב.

yoni162

New member
נושא

טוב אני לא יודע בדיוק מהו שיר "מיינסטרים" ומה לא, אבל השיר היחיד שאני די אוהב שהוא לא קשור איכשהו לגיטרות הוא Daft Punk - Aerodynamic. השיר החדש של בלינק הוא די נחמד אבל לא יותר מזה, ואני רואה אותו באמטיוי רק בגלל הקליפ אם כבר. ועוד משהו - בשביל מה אתה שואל? אתה הולך להוריד אח"כ כמה שירים או שאתה פשוט אוהב לראות רשימות? (תרגע אני לא יורד עליך)

theAMP

New member
אני רק בוחן משהו...

אני מנסה לבדוק את גבולות הרתיעה מהמיינסטרים בפורום הזה... בתור חובב מיינסטרים מושבע מוצהר וידוע...

Nightwish-boy

New member
FUCK THE MAINSTREAM... ../images/Emo8.gif

אבל הנה בכל זאת... רק כי התעקשת cranberries- zombie (השיר הכי גלגל"צ שיש אבל שיר גדול) כל מיני של red hot chilli peppers linkin park - in the end eminem- stan (חרא איכותי... LOL) dido - here with me (יש לה קול יפה ושירים דפוקים... בזבוז) radiohead- creep r.e.m- losing my religion pulp -disco 2000 (שיר חמוד) bryan adams- summer of 69 cardigans- my favorite game alien ant farm - smooth criminal (נו, שיהיה) וגם כוורת ומשינה חמודים... שלך דור

BlackShadow

New member
חוץ מ...

pulp - disco 2000 שזה באמת שיר חמוד

BlackShadow

New member
ו...

משינה וכוורת כמובן...שלא הייתי ממש קורא להם מיינסטרים...

חולוני

New member
כל שיר של פאלפ שיר חמוד.

ב 7 השנים האחרונות (לפני זה הם לא היו משהו..). אחת מלהקות הבריטפופ הכי טובות שיש..והם קיימים כבר איזה 18 שנה..

shay or eli

New member
שירי המיינסטרים האהובים עליי

הדיסק Californication של הצ´ילי פפרז. הדיסק All That You Can´t Leave Behind של יו-2. כלמיני שירים של בון ג´ובי, בעיקר Livin´ On A Prayer ו It´s My Life. ותהרגו אותי, אבל אני חולה על טום ג´ונס!!! בעיקר על Delila She´s A Lady Sex Bomb והשיחזור ל Kiss. הוא מזכיר לי נורא שילוב של יהורם גאון עם פו הדוב... אה.. וכמובן שיש את מרילין מנסון... שקישקשתי עליו יותר מדי כבר בפורום.... ובאלה בערך מסתכמים יחסי עם המיינסטרים.

Sham 69

New member
SEX BOMB

גם אם הייתי אוהב את השיר הזה לא הייתי מודה בזה כי זה שיר כל כך מסריח .. וכל פעם שאני שומע אותו אני רוצה להתעלל בעצמי

shay or eli

New member
חחח...

הוא באמת די דבילי... אבל הגירסא הלא אלקטרונית נחמדה נורא...הגירסא עם הדיג´יי גרועה טוטאלית.

חולוני

New member
Sex Bomb?

חחחח.. זה אחד השירים שיתחרה עם "מאקרנה" על "התואר" של השיר הכי גרוע והכי עלוב בכל הזמנים.

Sham 69

New member
נו .. כמו שצריך

אבל המקצבים .. מה זה החרא הזה .. מה זה הריקוד הזה בקליפ? הוא מנסה להיות סקסי או משהו?

*Dark Of Night*

New member
לא 10 אבל בכל זאת...

Bon Jovi - Always Green Day - Basket Case Offspring איזה שיר שאני לא זוכרת את השם... Lighthouse Family - High Creed (יש להם כמה שירים נחמדים) וזהו, בעקרון Dark

epitaph

New member
או...Lighthouse Familiy...

הלהקה הזו היא הסטייה הקטנה שלי,גם Rain Clouds שלהם יפה...

למעלה