נחשו מה?...

נחשו מה?...

אני שוב בהריון (נכון לרגע זה...) אני פשוט לא יודעת אם לצחוק או לבכות...
בעלי חזר הביתה עם בדיקה שהוא קנה לי, ישר רצתי להשתין על המקל ושוב- אותם שני פסים... ודווקא הפעם "נזהרנו", אמנם עוד לא חזרתי לגלולות אבל הייתי בטוחה שפספנו את הביוץ, וחוץ מזה חשבתי שאין הרבה סיכוי להריון ישר אחרי הריון כימי כמו שהיה לי (בדיוק לפני חודש... איך הזמן טס...)

אנילה1

New member
יעל חשדתי וכבר כתבתי לך שאני חושבת

שאת בהריון. מזל טוב. ושיהיה לך הריון קל.

גליתrt

New member
wow

איזה קטע... יש נשים שמנסות שנים להכנס להריון ואת, מה שאת צריכה זה רק לצחצח שיניים במברשת שלו ו.....הופ- את בפנים!! לא יודעת מה לאחל לך, אולי.... מזל"ט (??). גלית

גליתrt

New member
ובמחשבה שנייה.......

מזל טוב ענקי!!!!!!!
המון אושר עם התוספת החדשה... גלית

תודה רבה!

אבל עכשיו, בגלל הנסיון המר של החודש הקודם, אני פחות ממהרת לשמוח... כל עוד לא ראיתי שיש עובר תקין אני מבחינתי לא בהריון... והלוואי שבעלי היה מצחצח שיניים, ככה אולי הייתי נכנסת להריון דרך המברשת שיניים שלו...
בינתיים השתמשנו בדרכים קמת יותר שגרתיות...

אחת שכידוע "מאד" אוהבת בדיקות דם

אני מאמינה שאני אחכה עוד איזה שבוע ואראה שלא קורה שום דבר מיוחד, ואז אלך להיבדק. וסתם, אני לא באמת שונאת בדיקות דם, פשוט רק לפני כמה ימים נעלמו לי לגמרי הסימנים של החודש הקודם
אז ניתן ליד לנוח קצת...

jessy19

New member
מזל טוב ../images/Emo95.gif

תהיי אופטימית ותשמרי על עצמך.

rrina

New member
מזל טוב!!!!

וכמובן אאחל לך שהפעם ההריון יהיה תקין!!!

נו, מה נסגר איתך יעל../images/Emo35.gif

קודם כל מאחלת לך מראש מזל טוב ענקי ענקי ענקי להריון עגול ומלא עד לסוף המיוחל והמאושר. שנית, לכי תעשי בדיקת דם לבטא בכדי שחס ושלום (טפו טפו חמסה חמסה) לא יחזור על עצמו חודש קודם. אם הבטא מעל 1000 ניתן לראות שק של הריון אבל דופק רק משבוע 6 / 7 ומעלה. שוב מאחלת (רוצה או לא רוצה לא שואל אותך ההוא למעלה רק הוא הקובע) מזל טוב ענקי ענקי ענקי ענקי.

מזל טוב יעלי, איזה יופי איך אני שמח

שיהיה לך המון בהצלחה ותשמרי על עצמך, את בתחילת הדרך, וילד זה דבר מקסים. ובכלל אמהות. המון המון מזל טוב ונשיקה ענקית ממני. סיגל.

יעל ? מה היה מה זאת אומרת

ניזהרתם ? לקחת המצעי מניע ? זה ניקרה ניזהרתם את לא יודעת שיש זמנים שהרחם מחפש הריון [כדברי הזקנים ] ובמיוחד אחרי הפלה הקליטה מהירה פעם מישהיא הגדירה לי את זה כך "אני ניקלתת מהריח " חחחחחחח שולחת לך מסר

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gifנהדר לשמוע

שיהיה בהצלחה! ותשמרי על עצמך

המון מזל טוב../images/Emo95.gif

אבל תעשי בדיקות בכל מקרה לשקט הנפשי שלך ואת רואה? כשרוצים מלמעלה, גם אם את לא רוצה, זה יבוא (מנסיון, אצלי שלושתם באו כי רצו מלמעלה
)

למעלה