נחשו מה....

galileo2003

New member
נחשו מה....

אני נוסעת מחר לאילת! לסוף שבוע... אז לצערי אני אהיה (מספיק) רחוקה מהמחשב לשלושה ימים. אז שיהיה לכולכם סוף שבוע מצויין!!! צ'אוו

ערן1987

New member
have fun

ותביאי תמונות כשאת בים

ערן1987

New member
חבל על הניקי

אנשים לא מציעים קטגוריות!!! אני לא זוכר את כולם,זה למה רציתי שיציעו שוב..

אז הנה כמה

קטגוריות: הציטוט הנבחר של ניקול , הסרט הכי טוב של ניקול , תלבושות הכי טובות , השיר הכי יפה שניקול שרה , הסרט בו ניקול הכי יפה (זה יהיה קשה...!) , השחקן הכי טוב ששיחק לצד ניקול , אפשר גם השחקנית , כרגע זה מה שעולה לי בראש , צריך להציע עד קטיגוריות ולקבוע תאריך שבו נכריז על מועמדים בכל קטיגוריות ואז כל אחד יבחר את ההכי טוב בעיניו , נכריז את המועמדים הסופיים ו... נעשה את הניקי!

shiray

New member
אפשר גם

לבחור נשיקה וזוג (כלומר הכימיה בין ניקול לשחקן שלצידה שהוא הבנזוג שלה בסרט. כלומר שחקן ושחקנית ששיחקו לידה נבחר לפי רמת משחק וזוג לפי הכימיה). וככה נראה לי שזה מספיק, יש לנו 9 קטגוריות... ורק צריך לדעתי לעשות רשימה של נגיד 30 ציטוטים של ניקול ומשם שכולם יבחרו 5... מבחינתי אני גם יכולה לעשות את הרשימה ואם למישהו יהיה משפט להוסיף הוא יגיד (אבל לא ברמה של- יש לי 5 מהרשימה אבל יש עוד ציטוט יפה שאם נוסיף אותו אני עדיין לא אבחר בו. רק אם יש להוסיף אחד שהוא בין החמישה האהובים)

ערן1987

New member
אבל אני אחראי על הניקי

כי אני הצעתי אותו.. ולדעתי צריך גם שיהיה שחקנית.. יש עוד הצעות?

shiray

New member
לא ביטלתי את השחקנית...

רק הצעתי שיהיו 3 קטגוריות לשחקנים ששיחקו עם ניקול: שחקן ששיחק הכי טוב, שחקנית ששיחקה הכי טוב והשחקן שלו ולניקול הייתה הכי הרבה כימיה.

shiray

New member
אז יאללה!

יש לדעתי מספיק קטגוריות אז צריך לקבוע תאריך מתי כולם צריכים לשלוח את החמישה שהם אוהבים ואז תאריך לניקי עצמו.... שנזרז עניינים? נראה לי שלך ישלחו את ההצבעות, לא? בגלל שאתה יזמת.

shiray

New member
איזה עוד קטגוריות כבר יש?!

לדעתי 9 זה מספיק, אבל בעיקר בגלל העובדה שאני לא מצליחה לחשוב על קטגוריות אטרקטיביות נוספות... ואם יהיו קטגוריות כאלה שיהיו ביזאריות מדי או משהו, אנשים יכולים כבר להתייאש מראש ולא להצביע. בכל אופן צריך דחוף לעשות לדעתי רשימת ציטוטים.

ערן1987

New member
את רוצה להיות אחראית על הציטוטים?

כי את מבינה בזה יותר ממני.. ואני אסתכל באשכול שהיה על הקטגוריות ואאסוף קטגוריות ואז אפרסם אותם.. סבבה?

shiray

New member
סבבה

אפשר בתור התחלה שאני ממש תיכף אכתוב מלא ציטוטים לפי סרטים ואז אפרסם אותם פה או שאני אשלח רק לך ותבדוק?

ערן1987

New member
אני חושב שתפרסמי וזהו

שכולם יבחרו את ה-5 הכי טובים(ישלחו לך את הבחירה,תמספרי)ואז תפרסמי את ה-5 המובילים.. ותכתבי מאיזה סרט כל משפט

ערן1987

New member
תפתחי הודעה מסויימת..

בעצם כמו שאת שלי.. את רואה שכתוב "מסר לחבר/ת"? תלחצי על זה ותכתבי את מה שאת רוצה.. תהני!

shiray

New member
ערן, תסביר לבר בבקשה

אני עסוקה פה עם הציטוטים. וחילקתי אותם לפי סרטים ומיספרתי... חחח עכשיו אני ב-29 אבל אני אעבור על עוד כמה סרטים...

למעלה