נחשו מה?

• פותח הנושא max2k
  • פורסם בתאריך

max2k

New member
נחשו מה?

תשוקות מגיעה ארצה, לא שאני עוקב אחרי זה או מהו היה פשוט פרומו בערוץ שלוש.

ד י י ז י

New member
כן. תמר אמרה.

מה שסקרן אותי, זה אם טימי נפל לבאר או לא..

לנצח1

New member
מה הקטע עם תשוקות????

לא הבנתילמה אתם מזכירים אותו פה כל כך הרבהפעמים...... בבקשה הסבירו :)

talrv

New member
תשוקות בבאפי..

"Something Blue" (הזכרתי כבר שהוא פרק ענק?): Spike: "Come on, now! It´s telly time! ´Passions´ is on! Timmy´s down a bloody well, and if you make me miss it, I´ll..." Giles: "Do what? Lick me to death?" המשך חמישית: SPIKE: Just don´t break anything. (goes to turn on the TV) And don´t make a lot of noise. Passions is coming on. JOYCE: (comes forward) Passions? Oh, do you think Timmy´s really dead? SPIKE: Oh! (gestures to his armchair. He and Joyce each sit on one arm) No, no, she can just sew him back together. He´s a doll, for god´s sake. JOYCE: Uh, what about the wedding? I mean, there´s no way they´re gonna go through with that. ובטח יש עוד, שלא זכרתי בדיוק.

max2k

New member
5x02

Buffy: Boy, you've really thought this through. How bored *were* you last year? Giles: I watched Passions with Spike. Let us never speak of it

לiלה

New member
ראיתי.... מאכזב.

בכל מקרה אני חייבת לראות פרק אחד רק בשביל לצחוק עליו עד סוף החיים שלי (הייתי אומרת שלו אבל אי אפשר TECHNICAL PROBLEMS)....

נצל"ש-דף קשר

יו איזה מורה אני... טוב אם אתם רוצים לצרף את האיסיקיו,דוא"ל, כל דבר כזה, +שם+כינוי לדף קשר שלנו ולא עשיתם את זה בשרשור שלפני חודש אז תעשו את זה עכשיו ומהר כי הוא מוכן ומחר אני יתן לוואל אחרי שתוסיפו מה שאתם רוצים- אם שינתם כינוי, חדשים, מי שהחליף איציק/דואל... אז זה הזמן

נו ....

הקפצה
אם לא תכתבו אני לא ידע מי עוד רוצה, אני יתן לואל ואתם לא תהיו שמה, לא חבל? אז אם אצתם חדשים, או שינתם פרטים, או לא היתם שמה, אז תכתבו פה..... וזהו

הייזל

New member
תכניסי אותי.

מספר האיציק שלי נמצא בכרטיס האישי אבל בשביל לחסוך זמן: 14440777

mscooter

New member
חחח לאחי קוראים אור ולי מתן ../images/Emo6.gif

איציק 85573552 ד"א - לא צריך, ממילא אני לא בודק

max2k

New member
_____-_____

105213081 ואם כבר מדברים על איסיקיו, החלפתי את האואו במונולוג של באפי מRESTLESS.

14מתן

New member
../images/Emo5.gif גם לאח שלי...

SPOOOOOOKY ! רגע, בטח רשמת את זה כי אמרתי את זה איפה שהוא... אבל לא אמרתי עוד SPOOOOOOKY

למעלה