נחשו מה

AliceW

New member
נחשו מה../images/Emo35.gif

בואו ופשוט נחסוך התנצלויות, ונגיד שלי ולאמיל יצא לדבר קצת על העניין. ומכיוון שאמיל הוא אדום ואני סתם אדם סימפטי ואוהב - ניתנה לנו לגיטימציה לפתוח שרשור בנושא מפגש פורום
הצעות מענות טענות שאלות - לכאן. יאללה. זהו, נגמרה המלחמה, בואו נסע לקריות

Jagged chaos

New member
"בואו ניסע לקריות"? ../images/Emo12.gif

i can believe you actucally said that
אני בעד עזריאלי ב-24 באוגוסט (עוד שבוע)

o0Invisible0o

New member
חשבתי שוויתרת. בגלל הפורום המעפן

הזה!!
*בורחת רחוק רחוק* אמממממממ..ברור שעזריאלי. אנא נתחשב בחיילי הקריה המפונקים.
אמ. אני עושה שני לילה וחמישי לילה מה שאומר שככה: שני אני פנויה עד חמש בערב, שלישי אני פנויה כל היום..אבל עדיף ב11 ככה כדי שאיילת לא תצטרך לעשות הלוך ושוב כל היום..לת"א וחזרה.
חמישי אני פנויה עד חמש. וזהו. חרא. אה, ואני לא בטוח אבוא. אמ. מספיק טוב? יותר רחוק משבוע הבא אני לא יודעת..

Rוית

New member
../images/Emo6.gif כל כך לא מגיבה ../images/Emo13.gif

אנשים, אוהבת אותם, באמת (סיוון, תעשי לי אגוז מקדמיה!) אבל עקב נסיונות הערב שלי עם מפגשי פורום פה, לא רק שאני לא לוקחת צעד פעיל באירגון המפגש אני גם לא מבטיחה השתתפות אלא אם כן אני באמת אראה שהוקם פה פרוייקט ראוי.. רוב הפורום מכיר אותי פה, אתם יודעים שאני לא אומרת את זה בהתנשאות או משהו כזה, פשוט הפעמים הקודמות כל כך אכזבו וגרמו לי להוצאת עצבים מיותרים שאני פשוט חוסכת את זה ממני נכון לעכשיו.. סיוון, אם תצליחי לארגן משהו - בכיף. עלי והצליחי אני אומרת. עד אז, אני בדממת אלחוט.

Rוית

New member
נסיונות הערב = נסיונות העבר

למרות שיש לי גם נסיונות ערב! אבל לא נראה לי שהם פרקטים פה.

AlanisJunkie

New member
רוית, הנה זה מתחיל שוב! :)

שוב נסיים את רונה ואני אוכלים פיצה ושותים דיאט קולה בקומת המסעדות?
האמת שדי נכויינו מניסיונות העבר, כי כשמנסים לארגן מפגש כולם אומרים שיבואו, ובתכל'ס יום לפני אנשים חוטפים רגליים קרות ולא באים. אז באמת שאני לא מתכוון להגיב פה כרגע בנוגע למפגש, אבל אם אראה שיש היענות ואנשים באמת לוקחים על עצמם אחריות לארגן את המפגש ולהגיע - אז זה יכול להיות סבבה. לדעתי מפגש יכול להיות הרבה יותר מגניב בבית\חצר של מישהו, כי עזריאלי כבר מיצה את עצמו.

Lotzifer

New member
טוב יאללה, ננסה לארגן משהו

תכתבו תאריכים שנוחים לכם החל מהשבוע הבא! יאללה...

Jagged chaos

New member
אני ב-24 באוגוסט יהיה בעזריאלי

אז מי שרוצה לבוא שידבר איתי

AliceW

New member
אני אהיה שם גם../images/Emo69.gif

יאללה, תזרימו "גמני אהיה שם" וכו'

Lotzifer

New member
אני לא יכולה

יש לי תור לרופא ביום רביעי. אולי חמישי? [ה-25...]