נחשו מה?

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gifשלי../images/Emo9.gif

שם- לירון ענבל גיל- 15 ו*כמעט* 5 חודשים
מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? מזמן
חיבקת מישהו/י? היום
מישהו/י חיבק/ה אותך? היום
עישנת? לא מעשנת!
שתית משקה אלכוהולי? לפני אממ... שבועיים נראה לי השתכרת? לא משתכרת, לשתות קצת זה כיף, אבל מה הקטע של ההשתכרות <ויש את אלה שעושים את זה בכוונה>. שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון? לפני חודש לבשת חצאית? בקיץ, את החצאית מיני-מיני שלי שהיא ברוחב של רצועה של שעון
קנית בגד? לפני שבוע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא מזמן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לא מזמן הקדישו לך שיר? המממ חודש? לא נראה לי שיפרו לך את המצברוח? אתמול
היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) לחברה שלי, בתקופה האחרונה היום: באיזו שעה התעוררת? 6:30 העירו אותי... קמתי ב7:10 וכמובן שאיחרתי לבי"ס מה/מי העיר אותך? אמא
מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה?? מה היה הדבר הראשון ששמעת? את החתולות שלי
מה היה השיר הראשון ששמעת? אחד של עיברי לידר, לא זוכרת איזה
מה אכלת? עוגיות ועוד כל מיני איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? למה הוא מתנהג ככה?? מיקום כרגע: מול המחשב
מאכל אהוב: אבוקדו וכל דבר שמכיל תפו"א חיה אהובה: חתול,פנתר,ג'ירפה חג מעודף: שבועות,חנוכה ערוץ מועדף: MTV סלנג אהוב: זונע,WTF?! מילה אהובה:בלה בלה בלה... להקה אהובה: בלו
[וברור שיש עוד מלא, שאני לא אתחיל את הרשימה
] שחקנית אהובה:קירסטין דאנסט,שירי אלפבי שחקן אהוב:ג'וני דפ,ג'ייסון בר,ג'ים קארי,בראד פיט איזה כיתה את: י' בדיחה שגרמה לך לצחוק: נו, זאת עם הנמלה והכפכפים
הבנאדם הכי יפה שראית: איזה מישהו באוטובוס, הוא היה פאקינג מדהים! ואין לי שמץ מי זה בכלל... הפאדיחה הכי גדולה שלך: תחלמו שאני אספר לכם
הדבר הכי מטורף שעשית: עשיתי הרבה כאלה
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: ^^ את חושבת שאת יפה? לעיתים רחוקות וגם אז לא להרבה זמן
את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לעיתים רחוקות את חושבת שאת קרצייה? אם אני רוצה אני יכולה להיות עלוקה שחבל"ז את חושבת שאת עקשנית? אם זה משהו שחשוב לי אז כן
את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? תלוי
בנאדם ש: שונא/ת: יש כמה
אוהב/ת: הווו, יש הרבה
מתגעגע/ת אליו: עינבי
חסר לך: עינבי עושה לך טוב להיות איתו: עינבי,בת אל,גלי,נועה הכי מצחיק: נועה
הכי דפוק:
הוו לא משנה מי
הכי מוזר: אני
הכי כיף לדבר איתו: מורנצי,עינבי,נועית,בת אל,גלי,אלישבע... נו מה, יש מלא
איפה היית רוצה לגור בארץ? בדרום
בחו''ל? יפן,בריטניה,אוסטרליה,דרום אפריקה איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? המומינים,שאלתיאל קוואק,גברת פלפלת יש לך פלאפון? יאפ
למי אתה מתקשר הכי הרבה? מורן,עינב איזה צלצול יש לך? green day - American idiot הקול הכי יפה ששמעת? עינב
, איימי לי, דאנקן
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של איזה משהו שעינבי שלחה לי, תמונות טבע כאלה ושומר מסך? לא זוכרת
את רוצה להיות זמרת? כן
,מאוד! את רוצה להיות שחקנית? גם, אבל קודם לשיר
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? כ"כ לא!!!! אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? אין לי
איפה את רוצה פירסינג? בגבה <ואני מתכננת לעשות
> אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מחזירה למשטרה את מאמינה: באלוהים? לא בגורל? עוד לא החלטתי בחיים מחוץ לכדור-הארץ? כן, מאיפה נראה לכם שבאתי?
באהבה ממבט ראשון? איפשהו בלב כן באהבה,בכלל? כן פורום אהוב: בלו
באיזה פורומים את כותבת: בלו,באסטד,MTV,גירלז אלאוד ובעוד כמה... יש לך חברים בפורומים? בארור
מה הדבר האחרון שאכלת? עוגיה מה הדבר האחרון שקנית? כלמיני דברים באיקאה מי האדם האחרון שחיבקת? אמא מי האדם האחרון שראית? אמא מי האדם האחרון שדיברת איתו? מורנצי מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? יאפ
מה את/ה שומע/ת? Good Charlotte - S.O.S מה הסרט האחרון שראית? אושן 12 מה התוכנית האחרונה שראית? MTV CRIBS אתמול מה הדיסק האחרון ששמעת? Evanescence - Anywhere but home מה השיר האחרון ששמעת? Green day - Boulevard of broken dreams מה החלום שלך? להיות זמרת
מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:
עזבו... מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: כל מיני
מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: Good charlotte - I just wanna live, Evanescence - Tourniquet מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): לא זוכרת
מזכיר לך את הילדות: השיר של פלפלת "אני אשה קטנה מאוד ושמי פלפלת, יש לי כפית קסמים קטנה כפית קסמים שובבה, והיא עושה לי לפעמים צרות כאלה, מזל שהכל קורה רק לטובה..." גורם לך לבכות: Blue - Curtain falls, Best in me, Good charlotte - Hold on גורם לך לצחוק: Eminem - Just lose it גורם לך לרצות לרקוד: Green day - Basket case, Bon jovi - It's my life מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: כל מיני הופך אותך למאוד ישנוני:אין
שהיית רוצה לכתוב אותו: יש מלא! אבל הנה כמה: Evanescence - breathe no more, Hunted, Imaginary, McFly - Not alone שממלא אותך באושר צרוף: כל שיר, בעיקר של בלו
שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: כל שיר של בריטני
שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: וואו, לא יודעת... לא חשבתי על זה
שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: ^^ שמסכם את שנות הנעורים שלך: Nirvana - Smells Like Teen Spirit ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: Natasha Beddingfield - This words <כמה שהוא עלה לי על העצבים בהתחלה!> שאתה אוהב להתעורר לצליליו: כל שיר של בלו
שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: שלמה ארצי,סטינג,קוליו,סטיבי וונדר,אלטון ג'ון,איזה דיסקים של צ'ילאאוט שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: נו לא יודעת!! שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: כמה שירים. שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: Blue-SSDIY,McFly-ROT3F,Busted - 3am שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: לא זוכרת
שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: כלמיני של נסיך מצרים,מלך האריות שגורם לך לחשוב על סקס:
שגורם לך לחשוב על להיות לבד: כל מיני
שגורם לך לחשוב על הירח:
מי הבנאדם שהכי חשבת

batel 13

New member
שלי../images/Emo183.gif

שם-בת אל גיל-14-עוד 37 ימים
מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?זה היה מזמן
חיבקת מישהו/י?אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך?אתמול עישנת?איכס
שתית משקה אלכוהולי?מזמן השתכרת?לא זכור לי שכבת עם מישהו/י?בעעעע היית במועדון?אממ אין לי מושג לבשת חצאית?לפני שבוע בערך.. שהלכתי לאירוע קנית בגד?יום שני אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?שלשום אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?אין דבר כזה שאני לא מתכוונת
הקדישו לך שיר?בחודש שעבר שיפרו לך את המצברוח?היום היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?)שלשום..לחברה שלי היום: באיזו שעה התעוררת?11.00
מה/מי העיר אותך?השעון המעורר של הפלאפון מה היה הדבר הראשון שאמרת?אוף,בוקר מה היה הדבר הראשון ששמעת?את התוכים שלי מה אכלת?בורקס..
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?מה אני עושה עם הלימודים האלה
מיקום כרגע:בחדר מאכל אהוב:בורקס חיה אהובה:תוכי חג מעודף:אממ פורים.. חחחחח ערוץ מועדף:MTV סלנג אהוב:אממ לאדעת מילה אהובה:מתוק להקה אהובה:בלו שחקנית אהובה:אנג'לינה ג'ולי שחקן אהוב:אין איזה כיתה את:ח' בדיחה שגרמה לך לצחוק:אממ לא יודעת הבנאדם הכי יפה שראית:יש מלא
הפאדיחה הכי גדולה שלך:אין סוף פאדיחות הדבר הכי מטורף שעשית:----- הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:אממ... את חושבת שאת יפה?כן..
את חושבת שאת צבועה?ממש לא את חושבת שאת קנאית?קצת את חושבת שאת קרצייה?לא את חושבת שאת עקשנית?מאוד
את אוהבת את עצמך?כן בזבזנית או חסכנית?גם זה וגם זה בנאדם ש: שונא/ת:את המורה שלי לגיאוגרפיה אוהב/ת:את בת דודה שלי
ואת...
מתגעגע/ת אליו:^^^ מאוד
חסר לך:אממ סבא שלי
עושה לך טוב להיות איתו:בת דודה שלי והתוכים שלי.. חחחחח הכי מצחיק:חברה שלי וידיד שלי הכי דפוק:ידיד שלי הכי מוזר:התוכי שלי הכי כיף לדבר איתו:בת דודה שלי וחברות שלי איפה היית רוצה לגור בארץ?איפה שאני בחו''ל?לא איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?אה? יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?לאחי איזה צלצול יש לך?של מומי לוי הקול הכי יפה ששמעת?שלי
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?של כלב כזה ושומר מסך?אין את רוצה להיות זמרת?לא את רוצה להיות שחקנית?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך?בטח כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?כבר היה תשאלה הזאת לא? יש לך פירסינג?לא איפה יש לך?אין איפה את רוצה פירסינג?מעל האוזן אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?קונה אוטו ובית את מאמינה: באלוהים?כה בגורל?מאוד
בחיים מחוץ לכדור-הארץ?לא באהבה ממבט ראשון?כן.. זה קרה לי אפילו.. ששש לא לספר
באהבה,בכלל?^^^ פורום אהוב:בלו באיזה פורומים את כותבת:בלו יש לך חברים בפורומים?לא מה הדבר האחרון שאכלת?בורקס מה הדבר האחרון שקנית?בגדים מי האדם האחרון שחיבקת?חברה שלי מי האדם האחרון שראית?אמא מי האדם האחרון שדיברת איתו?אחי ואמא מה את עושה עכשיו?עונה על השאלון ומדברת עם ידיד שלי את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?לא מה את/ה שומע/ת?לא שומעת מה הסרט האחרון שראית?אפקט הפרפר מה התוכנית האחרונה שראית?לא זוכרת מה הדיסק האחרון ששמעת?של בלו מה השיר האחרון ששמעת?של בלו מה החלום שלך?יש לי המון חחחח קיצרתי תשאלון כי ממש אין לי כוח מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון?
מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון?אלך לאכול כי אני רעבה
את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו?מקווה
איך היה השאלון?ארוך
אבל קיצרתי.. סורי סורי

shelly9

New member
במילה אחת- best in me

שם- שלי גיל- 14, 11 חודשים ו-21 ימים
(עוד 10 ימים יומולדת
) מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אף-פעם חיבקת מישהו/י? לפני שעה.. מישהו/י חיבק/ה אותך? לפני שעה ו-2 דקות עישנת? איכסה שתית משקה אלכוהולי? אממ... :/ השתכרת? לא ממש קרה? בעע לא.. אפעם שכבת עם מישהו/י? נבר.. היית במועדון? לפני שבועיים... היה כיף
לבשת חצאית? בלילה של הטיול השנתי (בריכה), לפני חודשיים בערך
קנית בגד? לפני שבוע... ג'ינס אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני 10 דקות... אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול הקדישו לך שיר? המממ חודש? לא זכור לי שזה קרה...
שיפרו לך את המצברוח? שלשום אני חושבת.. היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) לחברה שלי, ששיפרה לי תמצברוח
היום: באיזו שעה התעוררת? 6 וחצי (לא לשאול למה..) מה/מי העיר אותך? שעון מעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? הממ...בוקר טוב לאמא?ץ מה היה הדבר הראשון ששמעת? חדשות ברדיו מה היה השיר הראשון ששמעת? leave של ג'וג'ו ברדיו בדרך לבצפר מה אכלת? כריות
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לוידעת... מיקום כרגע: חדר שלי מאכל אהוב: לזניה חיה אהובה: פינגויין...
חג מעודף: פורים ערוץ מועדף: mtv סלנג אהוב: סבבה (זה סלנג בכלל?) מילה אהובה: אממ... להקה אהובה: בלו
שחקנית אהובה: קריסטין דאנסט שחקן אהוב: ג'וד לאו איזה כיתה את: ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק: איש אחד הלך הלך הלך, נפל לבור ואכל קוטג'
הבנאדם הכי יפה שראית: לי / חברה שלי
הפאדיחה הכי גדולה שלך: לוזוכרת הדבר הכי מטורף שעשית: כנ"ל הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: כנ"ל את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? קצת.. את חושבת שאת קרצייה? כה את חושבת שאת עקשנית? קצת את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? בדר"כ בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: אחת מהכיתה אוהב/ת: אמא
אבא.. חברות! מתגעגע/ת אליו:
בן דוד שלי חסר לך: א**י עושה לך טוב להיות איתו: החברה הכי טובה שלי
אוהבתותה הכי מצחיק: כלמיני הכי דפוק: הרבה אנשים.. הכי מוזר: כנ"ל הכי כיף לדבר איתו: עודפם החברה הכי טובה איפה היית רוצה לגור בארץ? איפה שאני עכשיו.... או אילת
בחו''ל? מילנו, איטליה איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? נו זאת עם אלכס... ששפכו עליה כימיקלים והיא יכולה להפוך לשלולית... איך קוראים לזה?? יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא איזה צלצול יש לך? curtain falls
הקול הכי יפה ששמעת? של לי ראיין ואין על זה ויכוח. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונות של החברות שלי ושומר מסך? i love lee את רוצה להיות זמרת? הלוואי
את רוצה להיות שחקנית? הלווואיץ.. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא נראה לי.. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? אממ כן.. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? בדר"כ כן יש לך פירסינג? לא.. אלא אם עגילים באוזן נחשב איפה יש לך? נו... איפה את רוצה פירסינג? טבור אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מה לא???
את מאמינה: באלוהים? כן בגורל? כן בחיים מחוץ לכדור-הארץ? כן באהבה ממבט ראשון? אממ כה נראה לי... באהבה,בכלל? כן פורום אהוב: בלו באיזה פורומים את כותבת: בלו, mtv, בקומונה שלי!! יש לך חברים בפורומים? אני חושבת...
מה הדבר האחרון שאכלת? רביולי מה הדבר האחרון שקנית? בריסטול מי האדם האחרון שחיבקת? חברה שלי מי האדם האחרון שראית? אבא מי האדם האחרון שדיברת איתו? אבא מה את עושה עכשיו? מוזיקה+שאלון+מסנג'ר את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כה מה את/ה שומע/ת? כרגע... rise&fall של קרייג דיויד
מה הסרט האחרון שראית? ווימבלדון עם קריסטין דאנסט!! מה התוכנית האחרונה שראית? לוזוכרת... מה הדיסק האחרון ששמעת? עכשיו, דיסק שחברה שלי צרבה לי מה השיר האחרון ששמעת? rise&fall שנגמר כרגע... מה החלום שלך? ללכת להופעה של בלו
אני לא מבקשת הרבה... מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אין מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: הממ..
מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: she will be loved מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): back someday או best in me מזכיר לך את הילדות: עודני ילד
גורם לך לבכות: best in me או stand up as people או back somday או cry של מנדי מור גורם לך לצחוק: חח אממ לוידעת... הנני כאן? גורם לך לרצות לרקוד: כלמיני מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: best in me
הופך אותך למאוד ישנוני: אההה לוידעת שהיית רוצה לכתוב אותו: best in me נו... שממלא אותך באושר צרוף: best in me ושירים אחרים של בלו למינהם... שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: dragosta din tei... נחרש
שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: נחשו... best in me
שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: :/ שמסכם את שנות הנעורים שלך: הם לא נגמרו עדיין... ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: breathe easy
לא לקטול... עכשיו אני מתה על השיר הזה.. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: נו דיי כבר..! שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: לא אוהבת.. שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: we are- שיר מדהים!
שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: back someday שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: הממ... שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: best in me!!!!!!! שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: we are- ספיידרמן2 או cry- סיפור אהבה בלתי נשכח.. שגורם לך לחשוב על סקס: הא? שגורם לך לחשוב על להיות לבד: back someday ו- No goodbyes שגורם לך לחשוב על הירח: לא עונה... מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? אהה... גל? מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? מקלחת את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? לא... חח למה אתם שואלים? איך היה השאלון? ארוך

למעלה