../images/Emo54.gif../images/Emo187.gifשלי../images/Emo9.gif
שם- לירון ענבל גיל- 15 ו*כמעט* 5 חודשים
מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? מזמן
חיבקת מישהו/י? היום
מישהו/י חיבק/ה אותך? היום
עישנת? לא מעשנת!
שתית משקה אלכוהולי? לפני אממ... שבועיים נראה לי השתכרת? לא משתכרת, לשתות קצת זה כיף, אבל מה הקטע של ההשתכרות <ויש את אלה שעושים את זה בכוונה>. שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון? לפני חודש לבשת חצאית? בקיץ, את החצאית מיני-מיני שלי שהיא ברוחב של רצועה של שעון
קנית בגד? לפני שבוע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא מזמן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לא מזמן הקדישו לך שיר? המממ חודש? לא נראה לי שיפרו לך את המצברוח? אתמול
היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) לחברה שלי, בתקופה האחרונה היום: באיזו שעה התעוררת? 6:30 העירו אותי... קמתי ב7:10 וכמובן שאיחרתי לבי"ס מה/מי העיר אותך? אמא
מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה?? מה היה הדבר הראשון ששמעת? את החתולות שלי
מה היה השיר הראשון ששמעת? אחד של עיברי לידר, לא זוכרת איזה
מה אכלת? עוגיות ועוד כל מיני איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? למה הוא מתנהג ככה?? מיקום כרגע: מול המחשב
מאכל אהוב: אבוקדו וכל דבר שמכיל תפו"א חיה אהובה: חתול,פנתר,ג'ירפה חג מעודף: שבועות,חנוכה ערוץ מועדף: MTV סלנג אהוב: זונע,WTF?! מילה אהובה:בלה בלה בלה... להקה אהובה: בלו
[וברור שיש עוד מלא, שאני לא אתחיל את הרשימה
] שחקנית אהובה:קירסטין דאנסט,שירי אלפבי שחקן אהוב:ג'וני דפ,ג'ייסון בר,ג'ים קארי,בראד פיט איזה כיתה את: י' בדיחה שגרמה לך לצחוק: נו, זאת עם הנמלה והכפכפים
הבנאדם הכי יפה שראית: איזה מישהו באוטובוס, הוא היה פאקינג מדהים! ואין לי שמץ מי זה בכלל... הפאדיחה הכי גדולה שלך: תחלמו שאני אספר לכם
הדבר הכי מטורף שעשית: עשיתי הרבה כאלה
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: ^^ את חושבת שאת יפה? לעיתים רחוקות וגם אז לא להרבה זמן
את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לעיתים רחוקות את חושבת שאת קרצייה? אם אני רוצה אני יכולה להיות עלוקה שחבל"ז את חושבת שאת עקשנית? אם זה משהו שחשוב לי אז כן
את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? תלוי
בנאדם ש: שונא/ת: יש כמה
אוהב/ת: הווו, יש הרבה
מתגעגע/ת אליו: עינבי
חסר לך: עינבי עושה לך טוב להיות איתו: עינבי,בת אל,גלי,נועה הכי מצחיק: נועה
הכי דפוק:
הוו לא משנה מי
הכי מוזר: אני
הכי כיף לדבר איתו: מורנצי,עינבי,נועית,בת אל,גלי,אלישבע... נו מה, יש מלא
איפה היית רוצה לגור בארץ? בדרום
בחו''ל? יפן,בריטניה,אוסטרליה,דרום אפריקה איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? המומינים,שאלתיאל קוואק,גברת פלפלת יש לך פלאפון? יאפ
למי אתה מתקשר הכי הרבה? מורן,עינב איזה צלצול יש לך? green day - American idiot הקול הכי יפה ששמעת? עינב
, איימי לי, דאנקן
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של איזה משהו שעינבי שלחה לי, תמונות טבע כאלה ושומר מסך? לא זוכרת
את רוצה להיות זמרת? כן
,מאוד! את רוצה להיות שחקנית? גם, אבל קודם לשיר
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? כ"כ לא!!!! אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? אין לי
איפה את רוצה פירסינג? בגבה <ואני מתכננת לעשות
> אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מחזירה למשטרה את מאמינה: באלוהים? לא בגורל? עוד לא החלטתי בחיים מחוץ לכדור-הארץ? כן, מאיפה נראה לכם שבאתי?
באהבה ממבט ראשון? איפשהו בלב כן באהבה,בכלל? כן פורום אהוב: בלו
באיזה פורומים את כותבת: בלו,באסטד,MTV,גירלז אלאוד ובעוד כמה... יש לך חברים בפורומים? בארור
מה הדבר האחרון שאכלת? עוגיה מה הדבר האחרון שקנית? כלמיני דברים באיקאה מי האדם האחרון שחיבקת? אמא מי האדם האחרון שראית? אמא מי האדם האחרון שדיברת איתו? מורנצי מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? יאפ
מה את/ה שומע/ת? Good Charlotte - S.O.S מה הסרט האחרון שראית? אושן 12 מה התוכנית האחרונה שראית? MTV CRIBS אתמול מה הדיסק האחרון ששמעת? Evanescence - Anywhere but home מה השיר האחרון ששמעת? Green day - Boulevard of broken dreams מה החלום שלך? להיות זמרת
מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:
עזבו... מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: כל מיני
מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: Good charlotte - I just wanna live, Evanescence - Tourniquet מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): לא זוכרת
מזכיר לך את הילדות: השיר של פלפלת "אני אשה קטנה מאוד ושמי פלפלת, יש לי כפית קסמים קטנה כפית קסמים שובבה, והיא עושה לי לפעמים צרות כאלה, מזל שהכל קורה רק לטובה..." גורם לך לבכות: Blue - Curtain falls, Best in me, Good charlotte - Hold on גורם לך לצחוק: Eminem - Just lose it גורם לך לרצות לרקוד: Green day - Basket case, Bon jovi - It's my life מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: כל מיני הופך אותך למאוד ישנוני:אין
שהיית רוצה לכתוב אותו: יש מלא! אבל הנה כמה: Evanescence - breathe no more, Hunted, Imaginary, McFly - Not alone שממלא אותך באושר צרוף: כל שיר, בעיקר של בלו
שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: כל שיר של בריטני
שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: וואו, לא יודעת... לא חשבתי על זה
שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: ^^ שמסכם את שנות הנעורים שלך: Nirvana - Smells Like Teen Spirit ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: Natasha Beddingfield - This words <כמה שהוא עלה לי על העצבים בהתחלה!> שאתה אוהב להתעורר לצליליו: כל שיר של בלו
שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: שלמה ארצי,סטינג,קוליו,סטיבי וונדר,אלטון ג'ון,איזה דיסקים של צ'ילאאוט שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: נו לא יודעת!! שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: כמה שירים. שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: Blue-SSDIY,McFly-ROT3F,Busted - 3am שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: לא זוכרת
שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: כלמיני של נסיך מצרים,מלך האריות שגורם לך לחשוב על סקס:
שגורם לך לחשוב על להיות לבד: כל מיני
שגורם לך לחשוב על הירח:
מי הבנאדם שהכי חשבת
שם- לירון ענבל גיל- 15 ו*כמעט* 5 חודשים