נחשו מה?

just jenny

New member
נחשו מה? ../images/Emo3.gif

שאלון
קאקא מי שלא עונה
חח.. סתם סתם..
שם- גיל- מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? לא ממש קרה שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? המממ חודש? שיפרו לך את המצברוח? היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: מאכל אהוב: חיה אהובה: חג מעודף: ערוץ מועדף: סלנג אהוב: מילה אהובה: להקה אהובה: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: איזה כיתה את: בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? בחו''ל? איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? יש לך פירסינג? איפה יש לך? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? את מאמינה: באלוהים? בגורל? בחיים מחוץ לכדור-הארץ? באהבה ממבט ראשון? באהבה,בכלל? פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? מה הדבר האחרון שאכלת? מה הדבר האחרון שקנית? מי האדם האחרון שחיבקת? מי האדם האחרון שראית? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה השיר האחרון ששמעת? מה החלום שלך? מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: הופך אותך למאוד ישנוני: שהיית רוצה לכתוב אותו: שממלא אותך באושר צרוף: שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: שגורם לך לחשוב על סקס: שגורם לך לחשוב על להיות לבד: שגורם לך לחשוב על הירח: מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? איך היה השאלון?

Me../images/Emo9.gif

מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?אממ..חודש ומשו ככה..
חיבקת מישהו/י?היום.. מישהו/י חיבק/ה אותך?היום.. עישנת?איייווו
שתית משקה אלכוהולי?לעולם לא. השתכרת?איכ. שכבת עם מישהו/י?אה היית במועדון?מזמן
לבשת חצאית?עכשיו
קנית בגד?אממ..לפני שבועיים ככה.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?היום
לאמא
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?היום
לאבא
הקדישו לך שיר?אהה..לפני כמה שבועות..וזה היה מעאפן.. שיפרו לך את המצברוח?אין מה לשפר..הוא בשמיים
היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) היום,למורה לתנ"ך שהסכימה לדחות לי ת'מבחן
היום: באיזו שעה התעוררת?7:36 מה/מי העיר אותך?אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת?בוקר טוב
מה היה הדבר הראשון ששמעת?אממ..התנעה של האוטו
מה היה השיר הראשון ששמעת?קרייזי,של בריטני. מה אכלת?לא אכלתי
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?מה אני עושה היום עם המבחן
מיקום כרגע:על יד המחשב[
] מאכל אהוב:פיצעעע
ופסטה
חיה אהובה:דולפין חג מועדף:פסח ערוץ מועדף:MTV סלנג אהוב:מה את\ה חש\ה
מילה אהובה:אני..חח להקה אהובה:BEP,בלו שחקנית אהובה:אנג'י ג'ולי שחקן אהוב:בראדי
איזה כיתה את:י'1 שליטעעע
בדיחה שגרמה לך לצחוק:אממ..לא זוכרת..אה..ההיא עם הוזלין:p הבנאדם הכי יפה שראית:אממ..ג'סטין..
ועוד מישו..נמנמ הפאדיחה הכי גדולה שלך:לא 'דעת הדבר הכי מטורף שעשית:קראתי למורה של מטומטם[
],אממ..אני לא עושה מעשים מטורפים\נועזים הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:חח..אממ את חושבת שאת יפה?כה את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?תלוי כלפי מי את חושבת שאת קרצייה?לא את חושבת שאת עקשנית?מאוד
את אוהבת את עצמך?יותר מדיי
בזבזנית או חסכנית?בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת:אממ..את כל הגזענים שבעולם
אוהב/ת:אמא ואבא
מתגעגע/ת אליו:אממ..אממ..|חסוי|
חסר לך:לירזי
אנעארף.. עושה לך טוב להיות איתו:חברות שלי
הכי מצחיק:רינת
הכי דפוק:אין לי חברים דפוקים
הכי מוזר:רעות..יאבא הכי כיף לדבר איתו:דביר איפה היית רוצה לגור בארץ?הרצליה בחו''ל?הוליווד
איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?קרובים קרובים,סיינפלד,נשואים פלוס. יש לך פלאפון?כה למי אתה מתקשר הכי הרבה?אממ..תלוי.. איזה צלצול יש לך?Clubbin הקול הכי יפה ששמעת?סלין דיון,בריטני ספירס איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?אממ..תמונה של בריטני מסומטייס ושומר מסך?אינלי שומר מסך. את רוצה להיות זמרת?כן
את רוצה להיות שחקנית?אממ..לא כל כך אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?לא,ריאליטי פויה אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?לא תמיד.. יש לך פירסינג?לא איפה יש לך?לא איפה את רוצה פירסינג?לא רוצה
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?*בהם..אממ..קונה בגדים..ודיסקמנים..ומאזדה 6..ושוקולד..
ותורמת לנזקקים.. את מאמינה: באלוהים?
בגורל?
בחיים מחוץ לכדור-הארץ?אממ..אני מעדיפה לחשוב שלא אבל בעקרון
באהבה ממבט ראשון?
באהבה,בכלל?
פורום אהוב:בריטני ספירס באיזה פורומים את כותבת:בלו,בריטני,רוני,אבריל לאבין,ג'סטין טימברלייק,ערוץ MTV אממ..בנים בלבד.. יש לך חברים בפורומים?הרבה
מה הדבר האחרון שאכלת?הממ..במבה מה הדבר האחרון שקנית?במבה
מי האדם האחרון שחיבקת?דורון.. מי האדם האחרון שראית?צלילית מי האדם האחרון שדיברת איתו?ממ..הילע..במסנג'ר מה את עושה עכשיו?עונה על השאלון
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?נופ מה את/ה שומע/ת?אממ..הדלקתי.ואני שומעת את אל ביי מייסלף של סלין דיון
מה הסרט האחרון שראית?לא זוכרת..
מה התוכנית האחרונה שראית?ממ..דייאן סוייר מה הדיסק האחרון ששמעת?ג'סטיפייד,של ג'סטין מה השיר האחרון ששמעת?הממ..לפני זה
איי'ל אלוויז לאב יו של וויטני. מה החלום שלך?להיות זמרת גדולה. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:הממ..never again מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר:^^ מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי:מיי פרורגאטיב..חח מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: הופך אותך למאוד ישנוני: שהיית רוצה לכתוב אותו: שממלא אותך באושר צרוף: שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:my heart will go on מטיטאניק.. שגורם לך לחשוב על סקס:all day long i think about sex של ג'ייסי שגורם לך לחשוב על להיות לבד: שגורם לך לחשוב על הירח: מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון?בריטני
מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון?אלחץ על שלח. את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו?לא
איך היה השאלון?ארוך מדייייייייי
לא עניתי על הכל

ReD AnGeL 89

New member
ח יו O:

את כותבת בפורום "בנים בלבד"? יש משו שאת רוצה לספר לנו? O:

ReD AnGeL 89

New member
טוב נו, משעמם לי >:

שם- קארין גיל- 16 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אמ לא זוכרת X: חיבקת מישהו/י? אתמול נדמה לי.. מישהו/י חיבק/ה אותך? נו אתמול ^^ עישנת? לא מעשנת. שתית משקה אלכוהולי? אמ מזמן.. השתכרת? לא משתכרת.. שכבת עם מישהו/י? אני באמצע
היית במועדון? איכ מועדונים X: אבל הייתי בפעם האחרונה שמישו סחב אותי לשם בניגוד לרצוני.. לבשת חצאית? אתם מתכוונים לורודה הנוצצת המיקרו מיני המאגניבה מעור?
קנית בגד? שבוע שעבר אני חושבת.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? כן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? למה שאני אגיד ולא אתכוון? o_O הקדישו לך שיר? אמ דיי מזמן.. ושלא נדע איזה שיר.. משו עם שרית חדד.. מכל השירים שבעולם, דווקא את השיר שלה! S: שיפרו לך את המצברוח? אתמול, היום, כל הזמן.. היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) הייתי. לא זוכרת מתי.. היום: באיזו שעה התעוררת? 10-11 :] מה/מי העיר אותך? אני :] מה היה הדבר הראשון שאמרת? איפה הדיסקמן שלי?! מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הדיסק של ג'וש גרובן יה
מה היה השיר הראשון ששמעת? את השיר הראשון בדיסק שלו
מה אכלת? קורנופלקס כריות
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אממ איך אני גומרת את כיתה יא' בלי 80 ביטולי מקצוע.. מיקום כרגע: על הכיסא? מאכל אהוב: שוקולד חיה אהובה: סוס חג מעודף: פסח :) ערוץ מועדף: MTV סלנג אהוב: P: מילה אהובה: X: להקה אהובה: נו יש מלא.. שחקנית אהובה: הולי מרי קומבס :] שחקן אהוב: ג'ים קארי איזה כיתה את: יא' בדיחה שגרמה לך לצחוק: ח אתם מכירים נו :$ הבנאדם הכי יפה שראית: לא יודעת הפאדיחה הכי גדולה שלך: יש המון :\ הדבר הכי מטורף שעשית: מטורף אני לא חושבת שיש.. אבל דברים אדיוטים יש בשפע..
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: כנ"ל.
את חושבת שאת יפה? נניח.. את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן קצת.. את חושבת שאת קרצייה? לפעמים
את חושבת שאת עקשנית? המון. את אוהבת את עצמך? דיי כן.. בזבזנית או חסכנית? בזבזנית.. אבל זה תלוי מה.. |: בנאדם ש: שונא/ת: רק אחד?! יש לי רשימה.. אוהב/ת: יש המון. מתגעגע/ת אליו: חברה שלי חסר לך: כנ"ל עושה לך טוב להיות איתו: נו גם היא >: הכי מצחיק: ^^ הכי דפוק: לא יודעת.. יש הרבה הכי מוזר: דונט נואו. הכי כיף לדבר איתו: אמא. איפה היית רוצה לגור בארץ? צפון בחו''ל? אנגליה איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? "אדום - ירוק, אדום - ירוק, את שפת הכביש, מבינים מרחוק.. אז תן לי אור ירוק! ותן לי אור אדום! תן לי להגיע הביתה בשלום! תן לי אור ירוק, ותן לי אור אדום, לא שטויות נוסעים לפי החוק אה-הא." חחחחח הייתם מאמינים שעדיין משדרים את זה?! טוב אין לזה קשר לשאלה.. בכל זאת.. P: אחלה סדרה נוסטלגית וואנבי חינוכית
יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? כלמיני איזה צלצול יש לך? באבלין הקול הכי יפה ששמעת? ג'וש גרובן. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משו של אוונסנס :] ושומר מסך? שחור את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? גם לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? ממש אבל ממש לא. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? שוב!? דיי עם שאלות הצומי האלה S: יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? אין לי איפה את רוצה פירסינג? מי אמר שאני רוצה?
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה את כל מערכת החינוך ומשנה אותה..
את מאמינה: באלוהים? כן בגורל? בעיקרון לא, אבל לפעמים קורים כלמיני דברים שגורמים לי לתהות בקשר לזה.. בחיים מחוץ לכדור-הארץ? כן, קצת.. באהבה ממבט ראשון? ממש לא.. באהבה,בכלל? כן, דיי.. אבל לא בכל הבולשיט של "נשמות תאומות" ו"לכל אדם יש את החצי השני שלו.." וכל מיני שטויות כאלה
פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: MTV, בלו, ואמ פורום הומור שחור פה ושם..
יש לך חברים בפורומים? "בשבילי, בשבילך, כן אנחנו משפחה.."
מה הדבר האחרון שאכלת? כריות
מה הדבר האחרון שקנית? את הדיסק של ג'וש גרובן. מי האדם האחרון שחיבקת? אמא, או חברה.. לא זוכרת.. מי האדם האחרון שראית? אחותי הקרציה. והיא לא הולכת לחיות הרבה מאוד זמן אם זה תלוי בי :p מי האדם האחרון שדיברת איתו? אחותי, כשאיימתי עליה ברצח.. מה את עושה עכשיו? עונה על זה? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? כלום. מה הסרט האחרון שראית? לא רואה סרטים כמעט ]; מה התוכנית האחרונה שראית? כולם אוהבים את ריימונד
מה הדיסק האחרון ששמעת? ג'וש מה השיר האחרון ששמעת? גם ג'וש
מה החלום שלך? שלום עולמי
חח אמ לסיים את כיתה יב' כבר!!!1 אבל גם שלום עולמי יהיה נחמד
מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אין כזה.. בעצם נדמה לי שיש.. אבל לא זוכרת אותו :$ מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: עזבו, זה סתם מעצבן אותי.. :\ מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: I'm walking away.. של נו.. איך קוראים להוא שעשה דואט עם סטינג.. שכחתי את שמו.. |: חח ויש עוד מלא
מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): אמ לא יודעת, לא זוכרת.. מזכיר לך את הילדות: בוא נילס בוא נעוף בוא נמריא עד סוף הדרך.. גורם לך לבכות: חחחח לבכות משיר? טוב שלא..
גורם לך לצחוק: לא יודעת.. גורם לך לרצות לרקוד: המון שירים.. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: פפפ.. כשאני רוצה מישו אז הכל מזכיר לי.. \: הופך אותך למאוד ישנוני: כל שירי הקלאסיקות הישנים ישנים ישנים.. כאלה שסבתא וסבא שמים באוטו..
שהיית רוצה לכתוב אותו: המון שירים.. שממלא אותך באושר צרוף: לא יודעת.. שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שאני אתחיל? שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: הוו, אממ יש מלא.. Goo Goo Dolls - Iris, Josh Groban - When You Say You Love Me, you raise me up, Police - Every Breath You Take טוב יש המון.
שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: Bring Me To Life של אוונסנס
שמסכם את שנות הנעורים שלך: חחח לא חשבתי על זה.. D: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: אממ.. לא נראה לי שיש.. לא זוכרת.. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: יש המון.. שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: אממ "אהביתה", והשיר הזה אממ "הולך בין האנשים ברחוב צועק או או או או.. בלה בלה.." ו.. אממ יש הרבה.. שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: משו בספרדית.. לא זוכרת את השם.. ובטח יש עוד שלא עולים לי לראש.. שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: לא חושבת שיש.. שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: אין כזה.. שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: בלע, לא יודעת נו |: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: אירוסמית' I Dont Wanna Miss A Thing
שגורם לך לחשוב על סקס: חח דווקא מזה יש הרבה :$ שגורם לך לחשוב על להיות לבד: אממ.. אני חושבת שבולוורד אוף ברוקן דרימס של גרין דיי.. אבל יש עוד בטח.. P: שגורם לך לחשוב על הירח: אמ למה שאיזשהו שיר יגרום לי לחשוב על הירח?
מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? אפאחד.. מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? לא יודעת.. את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? לא
איך היה השאלון? אחלה :]

•silly•

New member
../images/Emo41.gif שלי-

שם- סיון גיל- 16.5 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? בחופש הגדול חיבקת מישהו/י? לפני שעה בערך, את קים מישהו/י חיבק/ה אותך? לפני שעה בערך, קים עישנת? בחופש הגדול שתית משקה אלכוהולי? יום שישי האחרון השתכרת? המ.. לפני חודשיים בערך.. כתבתי כאן הודעה מפגרת.. שכבת עם מישהו/י? בחיים לא היית במועדון? לפני 3 שבועות לבשת חצאית? ביום שני, טרומגן בתאטרון קנית בגד? ביום חמישי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום, לתמר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אני כל הזמן מתכוונת לזה הקדישו לך שיר? היום את בקבוק עליי של אינפקציה שיפרו לך את המצברוח? היום
היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) לחברה שלי שנתנה לי אתמול לצלם ממנה מלא סיכומים למבחן בספרות שהיה היום
היום: באיזו שעה התעוררת? 7:20 מה/מי העיר אותך? הטלויזיה מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה?? מה היה הדבר הראשון ששמעת? הממ.. נראה לי שזה היה החדש של יו 2 מה היה השיר הראשון ששמעת? " " " " מה אכלת? טים טם וצ'יפס בבי"ס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? " האם המבחן בספרות יהיה קשה? האם אני יצליח להעתיק?" כן, היה קשה. כן, הצלחתי להעתיק
מיקום כרגע: החדר שלי
מאכל אהוב: שניצל חיה אהובה: כלב חג מעודף: חנוכה ערוץ מועדף: אמטיוי סלנג אהוב: אממממ מילה אהובה: אממ להקה אהובה: בלו שחקנית אהובה: אנג'לינה/ ג'וליה שחקן אהוב: ברוס/ ג'ורג' איזה כיתה את: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: יווו אין לי כח הבנאדם הכי יפה שראית: דנקן וגדעון הפאדיחה הכי גדולה שלך: לוזוכרת הדבר הכי מטורף שעשית: החלפתי חולצה בשיקנין הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לוזוכרת את חושבת שאת יפה?
את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: מורה לאזרחות :S אוהב/ת: דנקן, שראס, פרקר, קים, נעמה, דידי, דנה.. מתגעגע/ת אליו: שולה חסר לך: שולה עושה לך טוב להיות איתו: כל מיני הכי מצחיק: שולה וענמה הכי דפוק: שיר הכי מוזר: אני
הכי כיף לדבר איתו: שטרובך ודידי איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א. או להישאר בר"ג בחו''ל? ניו יורק
איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? לודעת יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? קים ואמא איזה צלצול יש לך? בבלין הקול הכי יפה ששמעת? דנקן
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? פיה ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? כמובן אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? איפה את רוצה פירסינג? באף אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה מלאא דברים את מאמינה: באלוהים? לא בגורל? כן בחיים מחוץ לכדור-הארץ? לא באהבה ממבט ראשון? לא באהבה,בכלל? כן פורום אהוב: זה
באיזה פורומים את כותבת: כאן יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת? צ'יפס מה הדבר האחרון שקנית? צ'יפס מי האדם האחרון שחיבקת? קים מי האדם האחרון שראית? אמא מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא מה את עושה עכשיו? עונה לע השאלון הזה
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? תקועים לנצח. סרע גרוע. מה התוכנית האחרונה שראית? the ashlee simpaon show מה הדיסק האחרון ששמעת? דיסק צרוב עם מלא שירי ילדים. לבגרות בתאטרון.. מה השיר האחרון ששמעת? טיף וטף- מי הולך לגן מה החלום שלך? לגור בניו יורק ולהיות מאושרת מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: flying without wings- westlife מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: נווו.. מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: שיר אחד של כלא 6.. לוזוכרת איזה מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): אין מזכיר לך את הילדות: כל הדיסק ששמעתי היום גורם לך לבכות: יש הרבה גורם לך לצחוק: צ'יקי סונג ודומיו גורם לך לרצות לרקוד: המממממ מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: לאדעת הופך אותך למאוד ישנוני: לאדעת שהיית רוצה לכתוב אותו: i will allways love you שממלא אותך באושר צרוף: לאדעת שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: כל השירים של ביונסה וכריסטיהנ מיליאן :S שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לאדעת שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: לאדעת שמסכם את שנות הנעורים שלך: לאדעת ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: לאדעת שאתה אוהב להתעורר לצליליו: יצא לי הרבה פעמים להתעורר לצלילי בבלין.. זה כיף שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: חעע אין כזה שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: כל מיני שירים שקים הכירה לי שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: לא מכירה אנשים מתים :S שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: לאדעת שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: לאדעת שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: יש מלא שגורם לך לחשוב על סקס: sex and violence שגורם לך לחשוב על להיות לבד: all by myself שגורם לך לחשוב על הירח: אין כזה מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? לא חשבתי על מישו מסויים.. מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? אלך להכין לזניה את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? לא איך היה השאלון? נחמד

שליייי

מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?עדיין לא חיבקת מישהו/י?כן..היום מישהו/י חיבק/ה אותך? כן היום עישנת?בחיים לא איכס שתית משקה אלכוהולי?לא השתכרת?לא שכבת עם מישהו/י?איכסססס בגיל כזה???איך שלא היית במועדון?ברור לבשת חצאית?לא קנית בגד?ממ...כן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?לא אני לא יכולה..פאדיחות אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?לא הקדישו לך שיר? המממ חודש?לא שיפרו לך את המצברוח?עם כל המבחנים שיש לי אף אחד ךא יכול לשפר לי את המצברוח היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?)לכל מיני היום: באיזו שעה התעוררת?7:40 מה/מי העיר אותך?אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת?כלום מה היה הדבר הראשון ששמעת?את הטלוויזיה מה היה השיר הראשון ששמעת?לא שמעתי שירים מה אכלת?עוגיה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?מה יהיה עם המבחן..(היה לי היום מבחן..) מיקום כרגע:בחדר שלי מאכל אהוב:ספגטי חיה אהובה:כלב חג מעודף:פסח ערוץ מועדף:Mtv Hits סלנג אהוב:סבבה,מגניב מילה אהובה:וואלה להקה אהובה:בלו,בקסטרייט בויז שחקנית אהובה:דרו ברימור שחקן אהוב:אורלנדו בלום איזה כיתה את:ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק:יש כל מיני... הבנאדם הכי יפה שראית:ילד מהבית ספר.. הפאדיחה הכי גדולה שלך:יש לי מלאאא הדבר הכי מטורף שעשית:לא יודעת... הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:לא זוכרת את חושבת שאת יפה?לא כל כך את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?ככה ככה את חושבת שאת קרצייה?לא את חושבת שאת עקשנית?מאוד את אוהבת את עצמך?לא בזבזנית או חסכנית?בזבזנית בנאדם ש:לא הבנתי שונא/ת:אנשים שמתלהבים מעצמם ושהם משקרים. אוהב/ת:אנשים ביישנים נחמדים שכיף לדבר איתם מתגעגע/ת אליו:מאודד חסר לך:מאוד לא עושה לך טוב להיות איתו:כן הכי מצחיק:חברה שלי מצחיקה אותי הכי דפוק:ילד מהכיתה שלי הכי מוזר:אותו הילד הדפוק מהכיתה שלי הכי כיף לדבר איתו:עם חברה שלי איפה היית רוצה לגור בארץ?בתל אביב בחו''ל?ניו יורק איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?צער גידול בנות יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?לחברה הכי טובה שלי איזה צלצול יש לך?של בלו Bubblin' הקול הכי יפה ששמעת?אין קול יפה ששמעתי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?של בלו ושומר מסך?סתם רגיל... את רוצה להיות זמרת?לא את רוצה להיות שחקנית?אולי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?אולי אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?לא יש לך פירסינג?לא איפה יש לך?אין איפה את רוצה פירסינג?בשום מקום אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?קונה מחשב חדש...ואת השאר לא יודעת מה הייתי עושה בו את מאמינה: באלוהים?כן בגורל?כן בחיים מחוץ לכדור-הארץ?לא באהבה ממבט ראשון?לא באהבה,בכלל?כן פורום אהוב:פה של בלו זה פורומים את כותבת:רק פה יש לך חברים בפורומים?אממ...כן מה הדבר האחרון שאכלת?תפוצ'יפס מה הדבר האחרון שקנית?דיסק אדם האחרון שחיבקת?אמא מי האדם האחרון שראית?אמא מי האדם האחרון שדיברת איתו?אמא מה את עושה עכשיו?עונה על השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כן מה את/ה שומע/ת?שירים של בלו מה הסרט האחרון שראית?טרויה מה התוכנית האחרונה שראית?אמי מה הדיסק האחרון ששמעת?של בלו מה השיר האחרון ששמעת?One Love מה החלום שלך?אם אני אספר הוא לא היתגשם מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:לא היה לי אז חבר מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר:לא זוכרת מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי:American idiot מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):לא זוכרת מזכיר לך את הילדות:עוגה עוגה.. גורם לך לבכות:אין שיר שגורם לי לבכות גורם לך לצחוק:השיר של הלהקה הרומנית O-Zone גורם לך לרצות לרקוד:One In A Million מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:One Love הופך אותך למאוד ישנוני:שירי דיכאון (שונאת את השירים האלה!) שהיית רוצה לכתוב אותו:U mack me wanna שממלא אותך באושר צרוף:Bubblin' שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:לא יודעת שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:אין.. שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:One Love חחח סתם שלא ישמיעו כלום שמסכם את שנות הנעורים שלך:אין לי ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:לא קרה לי כזה דבר שאתה אוהב להתעורר לצליליו:Guilty שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך:שום שיר שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: Sorry seems to be the hardest word שגורם לך לחשוב על מישהו שמת:שום שיר שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר:American idiot שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:אין שיר שמזכיר לי שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:Whole New World של אלאדין שגורם לך לחשוב על סקס:כלום חחח שגורם לך לחשוב על להיות לבד: Sorry seems to be the hardest word שגורם לך לחשוב על הירח:שום שיר מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון?אני מרוכזת יותר מדי בשאלון אז לא היה לי זמן להתרכז אל אותו אדם מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון?אשמע מוזיקה ואתכתב באיי סי קיו את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו?למה לא..? איך היה השאלון?ארוךךךך יותר מדי אבל נחמד מאוד!
לכולכם!

Mine../images/Emo9.gif

שם- לינה גיל- 14 וחצי מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אמ.. / חיבקת מישהו/י? אמ..אתמול נדמה לי.. מישהו/י חיבק/ה אותך? אתמול.. עישנת? אף פעם לא שתית משקה אלכוהולי? אמ..לא שתיתי שתיתי,סתם לקחתי לגימה קטנה.. לפני שבוע בערך ככה השתכרת? חה,זה אף פעם לא קרה שכבת עם מישהו/י? אני בת 14!
היית במועדון? אמ,מזמן לבשת חצאית? אמ...שנה שעברה?
קנית בגד? אמ...לפני שבועיים,ככה
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אמ,היום,לחתולה שלי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום, לחתולה שלי
הקדישו לך שיר? אף פעם לא
שיפרו לך את המצברוח? אמ..לפני כמה ימים.. היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) אמ... להורים שלי על American Idiot
היום: באיזו שעה התעוררת? 08:00 מה/מי העיר אותך? השעון המעורר בפל' מה היה הדבר הראשון שאמרת? ''שיט,הולכים לביצפר'' מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הקומקום רותח מה היה השיר הראשון ששמעת?אמ..ghost of you של גוד שארלוט מה אכלת? לא אכלתי,שתיתי תה (בריטית גאה!)
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?אמ..''חרא,הולכים לביצפר לשעתיים ערבית
'' מיקום כרגע: חדרה
מאכל אהוב: שניצל וצ'יפס! יאממממ
חיה אהובה: חתול וכלב
חג מעודף: פסח!
ערוץ מועדף: MTV, ערוץ 3
סלנג אהוב:wicked מילה אהובה:wicked, fuck, crap
, להקה אהובה: אמ..הכי הכי בלו,באסטד,מקפליי גרין דיי וגוד שארלוט
שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי שחקן אהוב: בראד פיטטטט
איזה כיתה את:ט'
בדיחה שגרמה לך לצחוק: נמ,עזבו.. הבנאדם הכי יפה שראית: אוי,די,יש המון.. הפאדיחה הכי גדולה שלך:אמ..לא זוכרת כרגע, אבל יש הרבה! הדבר הכי מטורף שעשית:אמ....לא עשיתי ממש דברים מטורפים
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:
את חושבת שאת יפה? נמ..לא..אני לא חושבת שאני מכוערת,אבל אני גם לא מחשיבה את עצמי ליפה.. את חושבת שאת צבועה? נופ את חושבת שאת קנאית? תלוי מתי,למי ולמה. כולנו מקנאים לפעמים. את חושבת שאת קרצייה? כשצריך
את חושבת שאת עקשנית?כשצריך
את אוהבת את עצמך?אמ,יאפ
בזבזנית או חסכנית? נמ..איפושהו באמצע.. בנאדם ש: שונא/ת: ילדה אחת.. אוהב/ת: ההורים,החברה הכי טובה,אח שלי,סבא וסבתא,דודים.. מתגעגע/ת אליו: אמ...אמ..קרן!
חסר לך: אמ..קרן! עושה לך טוב להיות איתו: כל אלו שאני אוהבת.. הכי מצחיק: החברה הכי טובה(ג'ני) ואח שלי
הכי דפוק: אח שלי
הכי מוזר: ג'ני
הכי כיף לדבר איתו: ג'ני
ואימא שלי!
איפה היית רוצה לגור בארץ? נמ, בשום מקום...רוצה לעוף מפה!
בחו''ל? הכי הכי בבריטניה!
איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? אריזה משפחתית.. יש לך פלאפון? יאפ למי אתה מתקשר הכי הרבה? ג'ן
איזה צלצול יש לך? של בלו הקול הכי יפה ששמעת? דאנקן,סיימון,לי,אנטוני,צ'רלי סימפסון,מאט ג'יי,ג'יימס בורן,דני ג'ונס, טום פלצ'ר,דאגי פוינטר(למרות שהטומטום שונא ת'קול שלו!
),בילי ג'ו אמסטרנג,ג'ואל מדאן, כריסטינה אגילרה,קיילי מינוג,אבריל לאבין... איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סתם נוף כזה.. ושומר מסך? סתם שחור את רוצה להיות זמרת? הייתי רוצה
את רוצה להיות שחקנית? לא היה ממש אכפת לי, אבל ככה ככה.. לא נראה לי
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? נופ אמרו לך פעם שאוהבים אותך? יאפ
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כע יש לך פירסינג? נופ
איפה יש לך? נו מה אתם זורים מלח על הפצעים??
איפה את רוצה פירסינג? נזם
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הרבה! אחד - טסה לבריטניה להופעות של בלו,באסטד ומקפליי, קונה בית פי אלף יותר גדול, קונה גיטרה חשמלית ותופים!
את מאמינה: באלוהים? כע בגורל?אמ, בערך.. בחיים מחוץ לכדור-הארץ? לא ממש באהבה ממבט ראשון?חה, ממש לא!
באהבה,בכלל? אמ,כע.. פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: בראד פיט,בלו,באסטד,מקפליי(הייד פארק),אמינם,רובי וויליאמס,ולפעמים בודקת של גירלז אלאוד וווסטלייף.. יש לך חברים בפורומים? כע
אתם אנשים שקסיים אתם!
מה הדבר האחרון שאכלת?אמ...אמ..טבליה נגד כאבי גרון!
למרות שבלעתי אותה..אבל לא נורא! מה הדבר האחרון שקנית? אמ..מגיני זיעה יפים ו - smash hits עם שער של באסטד
מי האדם האחרון שחיבקת? my mother מי האדם האחרון שראית? אח שלי מי האדם האחרון שדיברת איתו? אבא שלי מה את עושה עכשיו? עונה
זה לא ברור?
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כע מה את/ה שומע/ת? מ'כפת לכם??
חהחה סתם..blink 182 - always מה הסרט האחרון שראית? אמ..מועדון קרב
מה התוכנית האחרונה שראית?אמ...מכינים קליפ: בלינק 182 מה הדיסק האחרון ששמעת?Busted - A Present For Everyone
מה השיר האחרון ששמעת?always..עכשיו אני שומעת אותו הרי! מה החלום שלך? נמ, יש הרבה.. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אמ...The 411 - Dumb מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר:מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי:אמ... מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):Blue - No Goodbyes מזכיר לך את הילדות: אמ...אין ממש... גורם לך לבכות: יש מלא.. Blue - Breathe Easy Busted - Sleeping with the light on Girls Aloud - Life Got Cold McFLY- Not Alone Green Day - Boulevard Of Broken Dreams Good Charlotte - Ghost of you ויש עוד, אבל אין לי כוח לכתוב.. גורם לך לצחוק:אמ..חהחה Blink 182 - Fuck A Dog
גורם לך לרצות לרקוד:אמ..נו יש מלא גם! Blue - Taste It Blue - All Rise Blue - One Love Busted - Airhostess Busted - She wants to be me Busted - Crashed The Wedding Busted - Year 3000 McFLY - That Girl McFLY - 5 colors in her hair McFLY - Obviously Lindsay Lohan - Rumors Green Day - American Idiot Good Charlotte - I just wanna live ויש עוד מלאאאאא מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: אמ..אין הופך אותך למאוד ישנוני: אין.. שהיית רוצה לכתוב אותו: די, יש מלא! breathe easy' not alone' losing you.... די אין לי כוח לכתוב את כולם! שממלא אותך באושר צרוף: כל שיר של מקפליי,בלו,באסטד, גרין וגוד!
שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: נמ..של ג'סטין..rock your

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

חצי מהתשובות שלי נמחקוווווווו!
תפוזטיפש!

Zohar James

New member
../images/Emo15.gifשליייי

שם- זוהר גיל- 14 וחצי מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אפעם חיבקת מישהו/י? היום
מישהו/י חיבק/ה אותך? היום
עישנת? אפעם שתית משקה אלכוהולי? ביום שישי
השתכרת? אפעם שכבת עם מישהו/י? אפעם היית במועדון? אפעם לבשת חצאית? היום
קנית בגד? וואיי לוזוכרת
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום
הקדישו לך שיר? לוזוכרת
שיפרו לך את המצברוח? כנ"ל היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) היום לחברה שלי
היום: באיזו שעה התעוררת? 6:30 מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא
מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אמא שלי מה היה השיר הראשון ששמעת? לודעת
מה אכלת? מלוואח
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? המבחן בגאומטריה
מיקום כרגע: מול המחשב
מאכל אהוב: יש הרבה
חיה אהובה: כלב חג מעודף: ראש השנה
ערוץ מועדף: אמטיוי היטס
סלנג אהוב: מילה אהובה: באג
להקה אהובה: מקפליי ובקסטריט
שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: יו גרנט איזה כיתה את: ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק: יש מלאא
הבנאדם הכי יפה שראית: עזבו חסוי
הפאדיחה הכי גדולה שלך: אווו היו מלא מלא פאדיחות גדולות
הדבר הכי מטורף שעשית: לוזוכרת
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: כנ"ל את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? לפעמים
את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? ככה
בזבזנית או חסכנית? בזבזנית
בנאדם ש: שונא/ת: יש הרבה אוהב/ת: יש הרבה מתגעגע/ת אליו: אפחד חסר לך: כנ"ל עושה לך טוב להיות איתו: בן דוד שלי
הכי מצחיק: כנ"ל הכי דפוק: כנ"ל הכי מוזר: מישהי מהכיתה
הכי כיף לדבר איתו: בן דוד שלי
איפה היית רוצה לגור בארץ? בירושלים
בחו''ל? בריטניה, ארה"ב
איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? כלום יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאמאבא
איזה צלצול יש לך? סתם צילצול הקול הכי יפה ששמעת? לודעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סתם כחול ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת? כן את רוצה להיות שחקנית? כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא
אמרו לך פעם שאוהבים אותך? הרבה פעמים
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? לפעמים יש לך פירסינג? לא
איפה יש לך?
איפה את רוצה פירסינג? לורוצה
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? טסה לחו"ל
את מאמינה: באלוהים? כן בגורל? לא בחיים מחוץ לכדור-הארץ? כן באהבה ממבט ראשון? לא באהבה,בכלל? כן פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: רק פה
יש לך חברים בפורומים? בערך מה הדבר האחרון שאכלת? במבה
מה הדבר האחרון שקנית? טוסט מי האדם האחרון שחיבקת? אמא מי האדם האחרון שראית? אחותי מי האדם האחרון שדיברת איתו? אחותי מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון הזה
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? טיטניק
מה התוכנית האחרונה שראית? משו לכבוד פסטיבל השירים
מה הדיסק האחרון ששמעת? לוזוכרת מה השיר האחרון ששמעת? כנ"ל מה החלום שלך? לטוס מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: Backstreet Boys - 10,000 Promises ו- My Happy Ending מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: אין מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: אין מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): Busted - Who's David מזכיר לך את הילדות: Busted - What I Go To School For גורם לך לבכות: Celine Dion - My Heart Will Go On גורם לך לצחוק: אין גורם לך לרצות לרקוד: Backstreet Boys - We've Got It Goin' On ו- Backstreet Boys - Get Down מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: M2M - Pretty Boy הופך אותך למאוד ישנוני: אין שהיית רוצה לכתוב אותו: יש מלא שממלא אותך באושר צרוף: כנ"ל שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: אין שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: חחחח..אין לי מושג
שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: אין שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: אין שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: שגורם לך לחשוב על סקס: שגורם לך לחשוב על להיות לבד: שגורם לך לחשוב על הירח: מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? איך היה השאלון?

AvIa4EvEr

New member
שלי.. עזבו משעמם..

שם- אביה גיל- 14 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? שבוע אחרי.. חשבו לב חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך?היום עישנת? לפני 20 אלף שנה, שכטה קטנה לא יותר שתית משקה אלכוהולי? אממ ביום שבת חחחחח בקידוש וזה לא מיץ ענבים!! השתכרת? לא ממש קרה שכבת עם מישהו/י? חחח לא קרה היית במועדון? מממ לא זוכרת.. כנראה שלא הייתי חחח לבשת חצאית? היום עכשיו חחח קנית בגד? השבוע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אממ מזמן הקדישו לך שיר? לא מקדישים לי שירים... שיפרו לך את המצברוח? לא זוכרת היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) לא זוכרת היום: באיזו שעה התעוררת? 7:13 מה/מי העיר אותך? אמממ הרטט של הפלאפון, אמא שלי ואני. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "מעיין מה עם הכסף שאת חייבת לי???" מה היה הדבר הראשון ששמעת? אביהההההההההההההה קומייי 8:30 את באיחור מה היה השיר הראשון ששמעת? מאיפה אני זוכרת מה אכלת? פיצה (לארוחת בוקר..) איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? האם אני אגיע בזמן לביצפר או שגם היום אני אאחר... ואיזה תירוץ אני אמציא למורה. מיקום כרגע: בחדר ביטחון מול המחשב מאכל אהוב: פיצה חיה אהובה: כלב חג מעודף: סוכות, פסח ערוץ מועדף: 24, אקסטרים סלנג אהוב: לא זוכרת כרגע... מילה אהובה: יווווווווווווווווו. להקה אהובה: בלו שחקנית אהובה: לא יודעת.. שחקן אהוב: ברוס וויליס איזה כיתה את: ח 2 בדיחה שגרמה לך לצחוק: מאיפה אני זוכרת הבנאדם הכי יפה שראית: וואי וואי ג'וד לאו הפאדיחה הכי גדולה שלך: לא זוכרתתתתתתתתתת הדבר הכי מטורף שעשית: לא זוכרת הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא זוכרת את חושבת שאת יפה? אמממ כן את חושבת שאת צבועה? לאאא את חושבת שאת קנאית? אממ מעט מאוד את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? אממ תלוי את אוהבת את עצמך? כן בערך בזבזנית או חסכנית? באמצע בנאדם ש: שונא/ת: נופר טוויטו אוהב/ת: שמואל, שימי מתגעגע/ת אליו: שימי חסר לך: שימי עושה לך טוב להיות איתו: שמואל הכי מצחיק: אמממ אממ אניייי הכי דפוק: וואי וואי יש מלא חחח עידןןןן הכי מוזר: עידןןןןןןן הכי כיף לדבר איתו: שימי איפה היית רוצה לגור בארץ? סביון... בחו''ל? לא יודעת איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? שאלתיאל קוואק יש לך פלאפון? יאפ למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמממ נראה לי לאבא שלי איזה צלצול יש לך? וואי היו לי המןן המון אבל שידרגתי לאחרונה ועוד לא הספקתי להוריד כלום.. הקול הכי יפה ששמעת? שימי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של אחי הקטן ושומר מסך? הרגיל של הXP את רוצה להיות זמרת? אולי את רוצה להיות שחקנית? יאפ אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי מה אמרו לך פעם שאוהבים אותך? יאפ כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תלוי למי חחח יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? אין ליי איפה את רוצה פירסינג? בתחת חחחחח לא רוצה!!! אם כבר אז באף אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? משקיעה בבורסה את מאמינה: באלוהים? יאפ בגורל? אממ אני מאמינה שאלוהים מכוון הכל בחיים מחוץ לכדור-הארץ? אין דיעה באהבה ממבט ראשון? לפעמים באהבה,בכלל? כן פורום אהוב: ראש גדול, בלו באיזה פורומים את כותבת: בלו, ראש גדול, בקסטריט לפעמים, אמיר ומיכל לפעמים.. יש לך חברים בפורומים? אממ לא משו רציני מה הדבר האחרון שאכלת? אמממ לא זוכרת חחחח מה הדבר האחרון שקנית? ארטיק ושטיחונים היום בדרך מבציפר מי האדם האחרון שחיבקת? אחי הקטן מי האדם האחרון שראית? אבא שלי מי האדם האחרון שדיברת איתו? אבא שלי מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון הזה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לאאא אברמיקו ישן לידי מה את/ה שומע/ת? לא שומעתתת מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? ראש גדול מה הדיסק האחרון ששמעת? חחח של איזה תחרות שירים של איזה ביצפר אחד.. עזבו.. מה השיר האחרון ששמעת? לא זוכרת מה החלום שלך? יש הרבה מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: נומה יה מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: אממ תגידי של שלמה ארצי מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: לעוף- הראל סקעת מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): נומה יה מזכיר לך את הילדות: לא זוכרת גורם לך לבכות: השיר של פרל הארבור שכחתי ת'שם גורם לך לצחוק: לא יודעת גורם לך לרצות לרקוד: לא זוכרת מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: נומה יההההה הופך אותך למאוד ישנוני: לא זוכרת שהיית רוצה לכתוב אותו: שבועת הנצח שממלא אותך באושר צרוף: לא זוכרת שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: לא יודעת שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שבועת נצח שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: נפרדנו כך חחחחח שמסכם את שנות הנעורים שלך: מה???????? ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: לא זוכרת שאתה אוהב להתעורר לצליליו: לא זוכרתתתתתתתתתתתתתת שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: אין להם חחחח שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: סולדד ווסטלייף שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: לא זוכרת שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: יש פולללל שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: לא זוכרת שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: השיר של פרל הארבור ושל ארמגדון שגורם לך לחשוב על סקס: חחח לא זוכרת שגורם לך לחשוב על להיות לבד: וואי וואי מה זה השאלות האלה???? שגורם לך לחשוב על הירח: ??????????????????????????? אההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מצאתייי אורררר הירחחחחחח חחחח של הפיניקס חחחח מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? שימי מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? אני אגלוש קצת ואז אוכל, מקלחת, ולמיטה את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? לאאאא איך היה השאלון? חמוד

AvIa4EvEr

New member
אממ תיקון..

שאלה ראשונה- התשובה היא שבוע אחרי סוכות עכשיו חשבו לבד..

rebecca121

New member
שליי

שם-רבקה גיל- 13 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אף פעם חיבקת מישהו/י? אחי הקטן בבוקר מישהו/י חיבק/ה אותך? אחותי עישנת? בתחילת הלימודים!! איכס
שתית משקה אלכוהולי? שמפניה ביום הולדת של בת דודה שלי
השתכרת? לא שכבת עם מישהו/י? לא היית במועדון? כן בשישי שעבר לבשת חצאית? כן ביום הולדת של חברה שלי קנית בגד? אתמול! חולצה מהממת! אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לדאנקן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לדאנקן הקדישו לך שיר? המממ חודש? לאא שיפרו לך את המצברוח? כן חברות!!! היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) אהה לחברה שלי...הוציאה אותי מהדיכי.. היום: באיזו שעה התעוררת? 7 ורבע מה/מי העיר אותך? שעון מה היה הדבר הראשון שאמרת? "ליאור קום"!! {אחי הקטן} מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הניחורים של אחותי.. מה היה השיר הראשון ששמעת? אהה "Rememeber" בבית הספר.. מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה לקנות לחברה שלי ליום הולדת! מיקום כרגע: בחדר! מאכל אהוב: ספגטי חיה אהובה: כלב ודולפין! חג מעודף: פסח ופורים ערוץ מועדף: E!,ויוה,ערוצי סינמה סלנג אהוב: "מה את דפוקה?!" מילה אהובה: "דה" להקה אהובה: בלו בלו בלו בלו! שחקנית אהובה: אנגלינה גולי שחקן אהוב: בראד פיט!! איזה כיתה את: ח' בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרתת הבנאדם הכי יפה שראית: אהה הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית: עשיתי בנגי! הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אהההההה למורה שלי! חחחחחחח "מתי עשית שפם לאחרונה?" את חושבת שאת יפה? ככה ככה את חושבת שאת צבועה? אההה לפעמים כשצריך את חושבת שאת קנאית? כן מאודד את חושבת שאת קרצייה? לפעמים תשאלו חברות את חושבת שאת עקשנית? כןןןןןן את אוהבת את עצמך? לפעמים תלוי במצב רוח.. בזבזנית או חסכנית? בזבזנית!! בנאדם ש: שונא/ת: חברה שאני לא יגיד את שמה! אוהב/ת: חברה שלי!! ודאנקיי מתגעגע/ת אליו: 2 החברות הכי טובות שלי שעברו! חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? בחו''ל? איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? יש לך פירסינג? היה איפה יש לך? היה באף איפה את רוצה פירסינג? בטבור אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מביאה לאימא שלי חצי והשאר מזבזת על עצמי!! רואות איזה טובה אני?!?! את מאמינה: באלוהים? כן מאוד!! בגורל? כן בחיים מחוץ לכדור-הארץ? אהה לא באהבה ממבט ראשון? כן באהבה,בכלל? כן פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: בלו... יש לך חברים בפורומים? כןן!! כולכם!! מה הדבר האחרון שאכלת? לחמניה מה הדבר האחרון שקנית? "ראש 1" מי האדם האחרון שחיבקת? אחייייי מי האדם האחרון שראית? אחי מי האדם האחרון שדיברת איתו? אחי מה את עושה עכשיו? כותבת תשאלון אלא מה?!!? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כןןן הדיסק המושלם שצרבתי! מה את/ה שומע/ת? כול מיני להיטים חדשים! מה הסרט האחרון שראית? "אזור הדמדומים:הסרט" מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה השיר האחרון ששמעת? "Rememeber" מה החלום שלך? לפגוש את דאנקי ולסיים בגריות בהצלחה! מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אין כזה מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: "קרטן פאל" "נו ג גורם לך לצחוק: הגירסא של הפסטיגל "מאיה היא מאיה אהה מאיה אה אה" גורם לך לרצות לרקוד: Rememebr מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? אההה אף אחד מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? מאיפה לי?????? את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? נקווה איך היה השאלון?ארוךך

Dark devil71

New member
../images/Emo129.gif שלי...

שם- רונלי גיל- 11 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לא חיבקת מישהו/י? כן מישהו/י חיבק/ה אותך? כן עישנת? לא שתית משקה אלכוהולי? פעם אחת השתכרת? כן שכבת עם מישהו/י? לא היית במועדון? כן לבשת חצאית? לא קנית בגד? מי לא? ברור אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? כן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? כן הקדישו לך שיר? המממ חודש? לא שיפרו לך את המצברוח? כן היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) כן... לאורטלי על שיפור מצברוח
היום: באיזו שעה התעוררת? שבע בדיוק מה/מי העיר אותך? אחותי צעקה אז מרוב שזה היה כל כך חזק אז התעוררתי מה היה הדבר הראשון שאמרת? "דיייייייי לצעוק !!!!!!!!!!!" מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אחותי צועקת יימח שימה מה היה השיר הראשון ששמעת? לוזוכרת מה אכלת? לא אוכלת איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לא היו לי מחשבות בראש מיקום כרגע: ירושלים מאכל אהוב: שוקולד חיה אהובה: כלב חג מעודף: פסח ערוץ מועדף: MTV HITS ו MTV הרגיל.. היום היה שידורים שווים
סלנג אהוב: יש המוןןןן מילה אהובה: נחמד להקה אהובה: לוסטפרופטס,גרין דיי,בלינק,מקפליי,צ'ילדרן אוף בודום,אוונסנס,לינקין פארק,גוד שארלוט ויש עוד מלא שאין לי כוח לפרט... אלה העיקריים שחקנית אהובה: אלישיה קאת'ברט
,אנג'לינה ג'ולי שחקן אהוב: נראה לי ג'ים קרי איזה כיתה את: ו' בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת אותה.. הבנאדם הכי יפה שראית: דני ממקפליי,אנג'לינה ג'ולי הפאדיחה הכי גדולה שלך: הקאתי על המורה למתמטיקה.. זה הגיע לה אבל זה לא היה בכוונה... וכשהצחיקו אותי בכיתה את בטעות כל המים שהיו לי בפה נפלטו החוצה על חברה שלי והכל נרטב
הדבר הכי מטורף שעשית: לא עשיתי הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא כל כך זוכרת את חושבת שאת יפה? תלוי מתי את חושבת שאת צבועה? לפעמים כן לפעמים לא את חושבת שאת קנאית? ממש לא את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? מאוד את אוהבת את עצמך? לפעמים בזבזנית או חסכנית? גם וגם בנאדם ש: שונא/ת: אין... אוהב/ת: חברות,משפחה מתגעגע/ת אליו: בן דוד שלי ואבא שלי חסר לך: אבא עושה לך טוב להיות איתו: אין.. הכי מצחיק: יניב,דולב,אור הכי דפוק: דולב הכי מוזר: יעל הכי כיף לדבר איתו: יעל,יניב,מור,לירון איפה היית רוצה לגור בארץ? חיפה בחו''ל? בריטניה,שוויץ,הולנד איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? אין יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? יניב!
מור וספיר איזה צלצול יש לך?
הקול הכי יפה ששמעת? של דני(מקפליי),מארק(בלינק) וטום(בלינק) איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אני אשים תמונה בסוף ושומר מסך? לא יודעת את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן.. ואני לא יודעת אם באמת מתכוונים לזה כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? לפעמים כן לפעמים לא.. תלוי למי יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? אין ליייייייייייייייייי איפה את רוצה פירסינג? באף אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? גיטרה חשמלית ועוזרת למשפחה/עניים
את מאמינה: באלוהים? לפעמים כן לפעמים לא בגורל? לא בחיים מחוץ לכדור-הארץ? כן
באהבה ממבט ראשון? לא באהבה,בכלל? כן פורום אהוב: בלו
באיזה פורומים את כותבת: בלו יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת? קוסקוס מה הדבר האחרון שקנית? מאיפה לי.. מי האדם האחרון שחיבקת? מור ספיר וקרן מי האדם האחרון שראית? מור מי האדם האחרון שדיברת איתו? מור מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון הזה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? going under של אוונסנס מה הסרט האחרון שראית? לא ראיתי מה התוכנית האחרונה שראית? לא ראיתי מה הדיסק האחרון ששמעת? לא שמעתי מה השיר האחרון ששמעת? Going under כאילו דה
מה החלום שלך? לא החלטתי מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אין מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: אין מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: אין מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): Good Charlotte מזכיר לך את הילדות: אין.. גורם לך לבכות: Hello-Evanescence, Blue- curtain falls גורם לך לצחוק: That girl- McFly גורם לך לרצות לרקוד: Take me out-Franz Ferdinand מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: אין הופך אותך למאוד ישנוני: heaven- Scorpions שהיית רוצה לכתוב אותו: אין שממלא אותך באושר צרוף: אין שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: כל שיר של בריטני ספירס או אשר שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אין שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: חחח מאיפה לי שמסכם את שנות הנעורים שלך: איןןןןןןןןןן ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: כל שיר של אוונסנס,Wind Of Change- scorpions שאתה אוהב להתעורר לצליליו:Crest Of The wave- Ana Johnson שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: אין שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: אין שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: heaven- scorpions שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: אין... שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: It`s Over Now- Natasha Thomas שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: אממ... נוו זה של אירוסמית' !!! מהסרט ארמגדון שגורם לך לחשוב על סקס:
שגורם לך לחשוב על להיות לבד: אין שגורם לך לחשוב על הירח: Moonlight Shadow מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? אממ.. לא היה מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? מה אני יעשה? אין לי מה לעשות... את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? לא יודעת... מי שרוצה שיקרא איך היה השאלון? נחמד פלוס
ודיי מעצבן

OrtaLee Ryan

New member
שלי

שם-אורטל גיל-עוד 16 יום.. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?יותר משנה חיבקת מישהו/י?היום מישהו/י חיבק/ה אותך?היום עישנת? - שתית משקה אלכוהולי?לוזוכרת השתכרת? - שכבת עם מישהו/י? - היית במועדון?פוי..אממ..לוזוכרת לבשת חצאית?בחופש קנית בגד?ביומשני אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?אני תמיד מתכוונת.. הקדישו לך שיר? המממ חודש? מה חודש?
שיפרו לך את המצברוח?ביומשלישי היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?)ביומשלישי היום: באיזו שעה התעוררת?7:10 מה/מי העיר אותך?השעון מעורר:S מה היה הדבר הראשון שאמרת?אממ מה היה הדבר הראשון ששמעת?את הצילצול של השעון:S מה היה השיר הראשון ששמעת?לאדעת מה אכלת?הרבה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?המבחן בהיסטוריה מיקום כרגע:בחדר שלי מאכל אהוב:בורקס חיה אהובה:כלב חג מעודף:פסח ערוץ מועדף:MTV,3 סלנג אהוב:כאילו דהה.. מילה אהובה:סעמק להקה אהובה:בלו שחקנית אהובה:אין.. שחקן אהוב:אשטון ק'וצר איזה כיתה את:י''א בדיחה שגרמה לך לצחוק: של העוגיות ועוד כמה.
הבנאדם הכי יפה שראית:לי הפאדיחה הכי גדולה שלך:מלא הדבר הכי מטורף שעשית:לאדעת הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:
את חושבת שאת יפה?כה את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?לפעמים את חושבת שאת קרצייה?כה את חושבת שאת עקשנית?ממש לא.. את אוהבת את עצמך?לפעמים בזבזנית או חסכנית?בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת:לא עולה לי כרגע.. אוהב/ת:האנשים שלי מתגעגע/ת אליו:יש כמה חסר לך:רועי עושה לך טוב להיות איתו:האנשים שלי הכי מצחיק:לאה,רז הכי דפוק:דוד הכי מוזר:נאמ אין ממש הכי כיף לדבר איתו:אממ כלמיני
איפה היית רוצה לגור בארץ?ת''א בחו''ל?איפשהו באנגליה איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?נו הלב,נילס,המומינים וכלאלה :] יש לך פלאפון?כה למי אתה מתקשר הכי הרבה?אבא,אמא,שני,לאה איזה צלצול יש לך?באבלין
הקול הכי יפה ששמעת?לי,סקעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?בלו ושומר מסך?אממ *בודקת..* כתובית
את רוצה להיות זמרת?לאאא.. את רוצה להיות שחקנית?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?כה
אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כה כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?כה יש לך פירסינג?לא איפה יש לך? - איפה את רוצה פירסינג?באף,באוזן למעלה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?מלא דברים. את מאמינה: באלוהים?כה בגורל?לאדעת,ניראה לי בחיים מחוץ לכדור-הארץ?לא באהבה ממבט ראשון?לאדעת באהבה,בכלל?כה פורום אהוב:בלו באיזה פורומים את כותבת:בלו,אמטיוי יש לך חברים בפורומים?כה מה הדבר האחרון שאכלת?צ'יפס מה הדבר האחרון שקנית?בגט בביצפר מי האדם האחרון שחיבקת?לאה מי האדם האחרון שראית?אחותי מי האדם האחרון שדיברת איתו?אחותי מה את עושה עכשיו?עונה על השאלון[?] את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?נופ מה את/ה שומע/ת? - מה הסרט האחרון שראית?טרויה
סרט טוב מה התוכנית האחרונה שראית?פסטיבל שירי ישראל מה הדיסק האחרון ששמעת?אול רייז מה השיר האחרון ששמעת?אממ back to you של בלו מה החלום שלך?לסיים את כל הבגרויות בשלום,להיות מאושרת מה השיר ש... נו אינלי כוח.
מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון?אפחד מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון?מסנג'ר את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו?לא איך היה השאלון?נחמד וחרוש

Dani Ryan

New member
פיזיקה הורסת לי ת'חיים ../images/Emo7.gif

צריך ללמוד לפיזיקהההההההה
טוב נו מהר.. שם- דניאלה גיל- 17+ מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? הו...נבר
חיבקת מישהו/י?היום מישהו/י חיבק/ה אותך?כנ"ל עישנת?נבר שתית משקה אלכוהולי?נבר השתכרת? חחחחחח הו..נבר,אולי טיפה בפסח...
לפני שנתיים שכבת עם מישהו/י: הו נואו היית במועדון? אהה.כה לבשת חצאית?כה קנית בגד?לעעעעעעעע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? יאפ אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?יאפ הקדישו לך שיר? המממ חודש?כה..מה חודש?? שיפרו לך את המצברוח?יס היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) כן,למלא אנשים היום: באיזו שעה התעוררת?6:15 מה/מי העיר אותך?אבא מה היה הדבר הראשון שאמרת?"טובבבבבבבבב" מה היה הדבר הראשון ששמעת?"דנייייייייי,קומייייי כבר 7" -אבא שלי בניסיון לעבוד עליי שאני כבר מאחרת להסעה
מה היה השיר הראשון ששמעת?היום לא שמעתי
. שמעתי את חברות שלי שרות"זה היה ביתי" מה אכלת? וואי לא זוכרת איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? כמה קיבלתי במתכונות באנגלית.... מיקום כרגע:החדר שלי מאכל אהוב:שוקולד חיה אהובה:כלב חג מעודף:פסח
ערוץ מועדף:3 סלנג אהוב: המפ... מילה אהובה: יש מלא.. להקה אהובה:בלו שחקנית אהובה:אין שחקן אהוב:אממ יש כמה איזה כיתה את:י"ב בדיחה שגרמה לך לצחוק:עם העוגיות של טלטל,הנמלה של קארין...אה ושל טלטל עם הבית קברות הבנאדם הכי יפה שראית:הראלי הפאדיחה הכי גדולה שלך:הו,בדיוק היום דיברנו על זה בכיתה
נפלתי כזה..
הדבר הכי מטורף שעשית: הממ כלום? הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:חחחחחחחחחחחחחחחח אתם לא רוצים לדעת את חושבת שאת יפה?כן את חושבת שאת צבועה?לפעמים כן.
את חושבת שאת קנאית?כן את חושבת שאת קרצייה?כן את חושבת שאת עקשנית?כן את אוהבת את עצמך?כן בזבזנית או חסכנית?באמצע בנאדם ש: שונא/ת:אין אוהב/ת:יש הרבה מתגעגע/ת אליו:גם יש הרבה חסר לך:אורית עושה לך טוב להיות איתו: יש כמה הכי מצחיק:לירז,יעל הכי דפוק:יש כמה בעולם הזה... הכי מוזר:עמירם
הילד הזה כל הזמן אוכל גזר... הכי כיף לדבר איתו:יש כמה איפה היית רוצה לגור בארץ ?כרמיאל
בחו''ל?לא יודעת איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? הקוסם מארץ עוץ,המומינים יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?צליל...עידו...אחותי...אמא
איזה צלצול יש לך? לעוף -סקעתון הקול הכי יפה ששמעת? הראליייי
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?בלו נראה לי...אינלי כוח לראות. ושומר מסך?לא זוכרתתת את רוצה להיות זמרת?לא את רוצה להיות שחקנית?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?תלוי אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?כן יש לך פירסינג?לא איפה יש לך?-- איפה את רוצה פירסינג? לורוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מחזירה..או למשטרה. את מאמינה: באלוהים?כן בגורל?אממ לא בחיים מחוץ לכדור-הארץ?לא באהבה ממבט ראשון?כן באהבה,בכלל?כן פורום אהוב:בלו באיזה פורומים את כותבת:בלו בעיקר.. יש לך חברים בפורומים?כן מה הדבר האחרון שאכלת?שוקולדדדד
מה הדבר האחרון שקנית?שכחתי מי האדם האחרון שחיבקת?מוריה
מי האדם האחרון שראית?אחותי מי האדם האחרון שדיברת איתו? אחותי מה את עושה עכשיו?מתה ללכת לישון..אבל יש פיזיקה,אז לומדת..בערך
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת?כלום מה הסרט האחרון שראית? שכחתי מה התוכנית האחרונה שראית? עכשיו,רובי מה הדיסק האחרון ששמעת?לא זוכרתת מה השיר האחרון ששמעת?לא זוכרת.. מה החלום שלך?יש הרבה מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: יו מייק מי וואנה
מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: ברבי גירל
מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: אמממ... יש כמה מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): שכחתי ת'שם של השיר מזכיר לך את הילדות: המומינים וזה גורם לך לבכות: אין ממש גורם לך לצחוק: אוח שכחתי ת'שם גורם לך לרצות לרקוד:נאמ מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: לא יודעת הופך אותך למאוד ישנוני:המממ...גט דאון של בלו
שהיית רוצה לכתוב אותו:באק סאמדיי שממלא אותך באושר צרוף:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: לא חסר,יו מייק מי וואנה בעיקר שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:אנערף..יש זמן עד לזה שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:
טוב דיי! שמסכם את שנות הנעורים שלך:אוח נו.. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:המפפפפפפפפ שאתה אוהב להתעורר לצליליו: הראלי -כל שיר
שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך:אוי יאק שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:נו דיייי עם שאלות כאלו... שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: נווו!!!!!!! שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: יו מייק מי וואנה שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:נווווו שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:דיי חפרתם!!!!! אבל אממ THERE YOULL BE..של פרל הארבור שגורם לך לחשוב על סקס: בע שגורם לך לחשוב על להיות לבד: שלכתתתתתתתתתתתתת.... שגורם לך לחשוב על הירח: אני אקטוף לךךך..את הירחחחח... מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? המיטה נחשבת?
מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון?אלמד פיזיקה
את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? אני בטוחההההההה איך היה השאלון: מעייף

למעלה