נחשו מה
.. סקר !!

נחשו מה ../images/Emo12.gif.. סקר !! ../images/Emo9.gif

הדגש|מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)? מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)? פעם אחרונה שדיברתם בטלפון? פעם אחרונה שהתפדחתם? הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם? הסרט הכי מפחיד שראיתם? הסרט הכי מותח שראיתם? מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים? מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט? מה אתם חושבים על רפי גינת? מה אתם חושבים על מל גיבסון? מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי? האם אתם מאמינים ב-ה'? האם אתם מאמינים בגורל? אוהב דיסני?איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני? איזה סרטים אתה רוצה לראות? באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו? איזה יומן יש לך? מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף עלזה? איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו? את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ? האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא? אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב? אתם אוכלים רק אוכל כשר? חיות מחמד,יש? טלויזיה בחדר,יש? מחשב בחדר,יש? מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר? אצל הרופא שיניים? איזה חטיף את הכי אוהבת? איזה שוקולד את הכי אוהבת? איזה מסטיק את הכי אוהבת? מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע? באיזו שעה התעוררת היום? מה/מי העיר אותך? מה אכלת בבוקר? (לקוח מפורום עברי לידר
)

oh-da

New member
אני עונה!

*מצורף קובץ טקסט עם הדגשות* מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)? טלפון, סורק, אוכל, נגן MP3, מצלמה דיגיטלית
, ספר PHP ועוד שטויות
מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)?u2, האלבום החדש בהשמעת בכורה בגלגלצ. פעם אחרונה שדיברתם בטלפון?לפני כמה שעות פעם אחרונה שהתפדחתם?מזמןןן הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם? לא יודע, אבל אפקט הפרפר בסוף מרגש
הסרט הכי מפחיד שראיתם?נוטינג הסרט הכי מותח שראיתם? נוטינג
מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים?everyday מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? לא יודע מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט?כל יום! מה אתם חושבים על רפי גינת? אחלה מה אתם חושבים על מל גיבסון? לב אמיץ
מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? ממכר, אבל כשסדרה אחת נמשכת על יותר מ 2 עונות נאמר, זה כבר לא מעניין. מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי?אחלה
האם אתם מאמינים ב-ה'?לא ידוע האם אתם מאמינים בגורל?לא ידוע אוהב דיסני?איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני?פיטר פן
של דיסני, לא?
איזה סרטים אתה רוצה לראות?קומדיות, בא לי קומדיה עכשיו
באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?מתימטיקה איזה יומן יש לך?לא ממותג, סתם רגיל :] מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף עלזה? רכיכות איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו?אסם!
את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ?פו הדוב
האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא?Limp bizkit?
אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב?מחליף, יותר נוח בבית! אתם אוכלים רק אוכל כשר?לא דווקא חיות מחמד,יש?כן, כלבה טלויזיה בחדר,יש?לא, נשרפה
מחשב בחדר,יש?כה. מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר?חודש וחצי? אצל הרופא שיניים?בדיקה תקופתית, לא זוכר
איזה חטיף את הכי אוהבת?במבה איזה שוקולד את הכי אוהבת?עלית, שוקולד לבן עם עוגיות! איזה מסטיק את הכי אוהבת?הובה בובה בטעם קולה, הענקיים. מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע?לא יודע
באיזו שעה התעוררת היום?13:30 מה/מי העיר אותך?אחותי
מה אכלת בבוקר? כל מה שמצאתי!

lolly1

New member
יאי!

מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)? (|Floor| חוץ מהמחשב
) אממ ספל עם מיץ, רמקולים, עכבר, סיכות תפירה, פייטים בצבע כסף, בובה של הפנתר הורוד, עט ורוד, בטריה של שעון ומקלות של סוכריה
מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)? גלגל"צ
פעם אחרונה שדיברתם בטלפון? אממ לפני כמה שעות פעם אחרונה שהתפדחתם? מי זוכר
הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם? אממ A Walk To Remember :X הסרט הכי מפחיד שראיתם? אממ הצלצול
ג'ואן
הסרט הכי מותח שראיתם? לא זוכרת :| מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים? חחחחחח להזכיר לכם איפה אני גרה?
מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? אממ עכשיו :X מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט? כל יום
מה אתם חושבים על רפי גינת? כל הכבוד לו
מה אתם חושבים על מל גיבסון? המפף מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? Queer Eye
מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי? אממ נחמד האם אתם מאמינים ב-ה'? Na uh האם אתם מאמינים בגורל? אממ לא יודעת אוהב דיסני?איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני? בת הים הקטנה ^^ איזה סרטים אתה רוצה לראות? את החדש המצויר עם דיוויד שווימר בתור ג'ירפה
והצלצול 2
באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו? הסטוריה (היתה מורה חדשה ומתלהבת
) איזה יומן יש לך? אין מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף עלזה? כל דבר שעדיין חי
איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו? פרפר ^^ ולולו
ומיקי מאוס! את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ? Piglet
האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא? ספייס גירלז :X אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב? בגדי בית
אתם אוכלים רק אוכל כשר?
חיות מחמד,יש? ביל
טלויזיה בחדר,יש? אהא מחשב בחדר,יש? אהא מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר? אממ שנתיים בערך אצל הרופא שיניים? חודש :| איזה חטיף את הכי אוהבת? אממ פרינגלס ברביקיו P: איזה שוקולד את הכי אוהבת? עם אגוזים
איזה מסטיק את הכי אוהבת? Eek מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע? מה לא? באיזו שעה התעוררת היום? 15:30
|מתחבא| מה/מי העיר אותך? הפלאפון מה אכלת בבוקר? לחם

אני עונה...

| מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)? רמקולים,מצלמה,דיסקמן,דיסקים זרוקים,עכבר,סיגריות,מצית,עטים,מחברות,נרות,כוסות,בקבוקים...קיצור מה לא?
מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)? מוטי בן אב-דמעה חמה(דיכאון) פעם אחרונה שדיברתם בטלפון? לפני שעה פעם אחרונה שהתפדחתם?אמממ הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם?לא רואה טלוויזיה הסרט הכי מפחיד שראיתם?לא זוכרת הסרט הכי מותח שראיתם? חיים שלי?
מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים? אוי לפני 10 דקות בשכונה...
"ילדה אבא שלך גנן? לא! ואל תציק לי!!!"
-משפטים של ערסים...חחחח מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא?לפני המון זמן מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט?עכשיו! בדילמה מה אתם חושבים על רפי גינת? מעולה...מי זה?
מה אתם חושבים על מל גיבסון? לא חושבת כלום,מה יש לי לחשוב עליו כבר...חח מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? סבבה...תלוי גם איזה ריאלטי מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי? יש ויש האם אתם מאמינים ב-ה'? כן האם אתם מאמינים בגורל? לא ממש אוהב דיסני? לא איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני? אין איזה סרטים אתה רוצה לראות? אין לי חשק לראות טלוויזיה... באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו? מתמטיקה איזה יומן יש לך? חמוד! חחח מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף על זה? אממממ משהו שאנשים בדרך כלל לא אוכלים...בעעעע
איזו במבה אהובה עליך? לא אוהבת במבה את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ? פו הדוב האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא? בריטני ספירס אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב? מחליפה לבגדי בית אתם אוכלים רק אוכל כשר? לא חיות מחמד,יש? אין טלויזיה בחדר,יש? יש מחשב בחדר,יש? כן מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר? מזמן אצל הרופא שיניים? לפני שנתיים איזה חטיף את הכי אוהבת? לא אוהבת מתוק איזה שוקולד את הכי אוהבת? לא אוהבת איזה מסטיק את הכי אוהבת? לא אכפת לי...חחח מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע? לא יכולה להחליט על איזשהו נושא וזה ממש מבאס ומעצבן אותי.. באיזו שעה התעוררת היום? 5 וחצי מה/מי העיר אותך?שעון מעורר מה אכלת בבוקר? כלום......

netaK

New member
גמני עונה ../images/Emo6.gif

נו מה
? מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)? וואי, מה לא?
פלפאון, צלחת, דיסקים, מכונית עם שלט, כומתה דיסקית שעו וגומייה, עיתון, אוזניות, בובות של צ'אקי והכלה שלו, מחברת, חתול, מצלמה, דיסקמן, מלחייה
מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)? שירלילילילילו "לך איתה" פעם אחרונה שדיברתם בטלפון? לפני כמה דקות עם האחת והיחידה-מאיה
פעם אחרונה שהתפדחתם? הממ לא זוכרת הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם? מולאן רוג'
הסרט הכי מפחיד שראיתם? הצלצול
או גות'יקה?
הסרט הכי מותח שראיתם? כנ"ל נו
מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים? כל יום :$ מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? אתמול מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט? אני בצבא, אין לי יותר החלטות משלי, מחליטים בשבילי הכל :| מה אתם חושבים על רפי גינת? סקסי
מה אתם חושבים על מל גיבסון? המף. מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? דעותיי חלוקות
מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי?
האם אתם מאמינים ב-ה'? ממש לא האם אתם מאמינים בגורל? הממ טיפה אוהב דיסני?איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני? מלך האריות
איזה סרטים אתה רוצה לראות? הרבה, מזמן לא ראיתי סרט בקולנוע ;[ באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?
אני רוצה לחזור לביצפר
אבל בעיקרון היסטוריה
איזה יומן יש לך? כזה שעל כל יום במשך השנתיים הקרובות כתוב "צבא! אין חופש!" מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף עלזה? כל מיני חיות ים ודברים רכים ומגעילים שנראים כמו ריר איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו? אסם
את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ? אפחד מהם! האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא? המף לא יודעת אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב? אם אני לא אחליף אני אישאר במדים מגעילים ולא נוחים עם בד לא נושם-נראה לכם שאני לא אחליף :| אתם אוכלים רק אוכל כשר? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חיות מחמד,יש? בטח
כלב וחתול טלויזיה בחדר,יש? אחרת איך אני אחיה?
מחשב בחדר,יש? working on it מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר? המף, לא יודעת אצל הרופא שיניים? לא זוכרת איזה חטיף את הכי אוהבת? שוקולד כלשהוא, לא יודעת מה :$ איזה שוקולד את הכי אוהבת? עם אגוזים?
איזה מסטיק את הכי אוהבת? הכל טוב מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע? שמחר יש צבא באיזו שעה התעוררת היום? 6:30 :| מה/מי העיר אותך? פאבריציו הפלאפון שלי מה אכלת בבוקר? כלום :$

JamicaniT

New member
יאי סקר ../images/Emo9.gif

מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)? טלפון, מרקר, קרקרים, נרות, חץ, בקבוק, מצלמה, דיסק וטושים. מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)? רדיו. ודיסק של כלא 6. פעם אחרונה שדיברתם בטלפון? עכשיו, איזו אחת מה'דום'. פעם אחרונה שהתפדחתם? חח כל הזמן. הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם? יש הרבה :) הסרט הכי מפחיד שראיתם? אין משו מיוחד אבל שהייתי קטנה ראיתי עם אחותי סרט מפחיד שעד עכשיו כל פעם שאני מזכירה לה היא צועקת עליי P: הסרט הכי מותח שראיתם? האחרון - אושן 11. מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים? כל הזמן. מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? אתמול. אבל בקטנה. מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט? כל החיים P: מה אתם חושבים על רפי גינת? נחמד. מה אתם חושבים על מל גיבסון? נראה טוב לגילו. מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? שהיה נחמד להיות באחד כזה. מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי? טוב. האם אתם מאמינים ב-ה'? בשלי כן :) האם אתם מאמינים בגורל? לפעמים. אוהב דיסני?איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני? מלך האריות [?!] איזה סרטים אתה רוצה לראות? תפוס את הכריש ): באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו? חח שיעורים .. לוידעת. איזה יומן יש לך? מבולגן. מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף עלזה? דברים רקובים |גועל| איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו? לירון
את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ? אייה החמור :) האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא? יש כמה. אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב? תלוי מתי. אתם אוכלים רק אוכל כשר? נגיד. חיות מחמד,יש? דגים. ואחות. טלויזיה בחדר,יש? יש. מחשב בחדר,יש? יש. מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר? הרבה זמן .. אצל הרופא שיניים? שש !! יש לי פטור עד לעוד שנה :) איזה חטיף את הכי אוהבת? במבה. איזה שוקולד את הכי אוהבת? לבן. איזה מסטיק את הכי אוהבת? אורביט. ירוק אם אפשר :) מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע? שאמא מציקה לי !! באיזו שעה התעוררת היום? אממ 8 ואז חזרתי לישון עד 1 .. מה/מי העיר אותך? בבוקר אחותי, אחר כך אפחד . מה אכלת בבוקר? קורנפלקס. כמו בכל בוקר.

ל א ק י

New member
../images/Emo9.gif

מה יש לך על השולחן מחשב(חוץ מהמחשב)? מ ערכה כזאת לציפורניים שהביאו מחו"ל, תרסיס לגרון
, 2 צלחות[?], דפים, מחברת, 3 שלטים, טלפון, הרבה לכלוך, צמר גפן, מ אלכוהול כזה לפנים O:,מראה, קלמר, ויותר מידי דברים :$ מה כרגע אתם שומעים (מוזיקה)? ~ Elkie Brooks - Sunshine After The Rain ~ פעם אחרונה שדיברתם בטלפון?לפני איזה רבע שעה, מישו רצה את אמא פעם אחרונה שהתפדחתם? לאיודעת הסרט הכי רומנטי/מרגש שראיתם? לאיודעת הסרט הכי מפחיד שראיתם? לאיודעת הסרט הכי מותח שראיתם? לאיודעת
מתי הפעם האחרונה שנתקלתם בערסים?לפני כמה שעות שיצאתי עם הכלב[?} אבל אמ תמיד]: מתי הפעם האחרונה שרבתם עם אמאבא? לא זוכרת מתי הפעם האחרונה שממש ממש לא ידעתם להחליט?לפני שבוע מה אתם חושבים על רפי גינת? אחלה בנאדם מה מה אתם חושבים על מל גיבסון? מי זאת מה אתם חושבים על ריאלטי טי וי? פסדר מה אתם חושבים על קולנוע ישראלי?חלקו בסדר האם אתם מאמינים ב-ה'?לא האם אתם מאמינים בגורל?לא אוהב דיסני?איזה סרטים אתה הכי אוהב של דיסני?כה, הכל בעיקר[?] אמ מלך האריות זה של דיסני?
איזה סרטים אתה רוצה לראות?לאיודעת באיזה מקצוע קיבלת הכי הרבה שיעורים עד עכשיו?אנגלית\מתמטיקה איזה יומן יש לך?אין[?] בעצם אמ יש בלוג:$ מה את בשום פנים ואופן לא תאכלי,גם אם תקבלי המון כסף עלזה?מיונז עם פטריות בקוטג'
איזו במבה אהובה עליך-אסם, תינוק, שוש, פרפר, לולו?אסם מה:$ את מי את/ה מעדיפ/ה, פו הדוב או חזרזיר ?פו הדב! האם יש להקה/זמר/זמרת שאהבת בצעירותך שעכשיו כבר לא?אייל גולן
אתם מהאנשים שמחליפים לבגדי בית כשהם חוזרים הביתה או שאתם מסתובבים כל היום בבגדי רחוב?מחליפים:$ אתם אוכלים רק אוכל כשר?לא חיות מחמד,יש?כה טלויזיה בחדר,יש?כה מחשב בחדר,יש?כה מתי פעם אחרונה ביקרתם אצל הספר?מ 20.10 אצל הרופא שיניים?בתור רופאת שיניים או סתם?
איזה חטיף את הכי אוהבת?במבה איזה שוקולד את הכי אוהבת?לאיודעת איזה מסטיק את הכי אוהבת?הורוד של אורביט לילדים
מה הדבר הכי מעצבן/מבאס אותך כרגע?אמא באיזו שעה התעוררת היום?7:25, 8:25 [אחרי שאמרתי לאמא שמתחילים ב9], 9:25 [אחרי שהחלטתי להתחיל ב10] מה/מי העיר אותך?אמא, שעון מעורר, שעון מעורר מה אכלת בבוקר? אנ'לא אוכלת ארוחות בוקר

netaK

New member
מל גיבסון-מי זאת? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

netaK

New member
אוי אוי לאקי לאקי ../images/Emo3.gif

זאת מל גיבסון
כמו שאת רואה היא סקסית צעירה ומלאת חיים

למעלה