לא נראה לי
שתוכלי למצוא את הדיוידי עוד שבוע ב100 ש"ח. האמת שאני בטוחה ב99% שלא.... אני קניתי את הדיוידי של מולאן רוז' ביום שהוא יצא בארץ והוא עלה 130 ש"ח נדמה לי.... אחרי חצי שנה בם הורידו את המחיר 120ש"ח ורק ממש לפני איזה חודש הורידו למאה... אם את מחכה שהדיוידי של השעות יגיע למאה ש"ח לדעתי כדאי שתתאזרי בהרבה הרבה סבלנות... לגבי הדברים המוחבאים סורי אבל אני לא יכולה לעזור לך בזה עכשיו כי הדיוידי לא אצלי (השאלתי לחברה) ושם שמתי פתקים עם המיקום של כל הקטעים... תחפשי אתרים של מולאן רוז', בחלק מהם תוכלי למצוא את כל הקטעים.... ונדמה לי שיש בסביבות ה-16 או משהו כזה, אבל ממש אל תתפסי אותי במילה. בכל אופן יש קטע אחד שאני ממש אהבתי (יש שני קטעים ממש ממש שווים, השאר פחות) ואני זוכרת איך להגיע אליו אז אני אסביר לך כאן: בחלק של הסצנות שירדו בעריכה תרדי עם הסמן הזה עד למטה, ואז כשאת מגיעה לשורה הכי תחתונה ("חזור" נדמה לי) תלחצי על לזוז שמאלה ואז תתגלה לך תחנה אדומה ואז תלחצי או קיי. זה קטע ממש ממש גדול ויכול להיות שכבר ראית חלק ממנו באינטרנט. החלק השני גם גדול והוא קטע מחזרות על מולאן רוז'- כשניקול לבושה בבגדים מהבית, עם משקפיים, הדפים ביד והכל... בכל אופן כאן אני כבר לא זוכרת איך מגיעים לזה, אבל יש כאלה ציורים של בגדים או תפאורה, אז נדמה לי שזה באחד החלקים של התפאורה, פשוט בכל תמונה תלחצי גם על החץ העליון עד שתראי באחת התמונות פיה ירוקה ואז תכנסי לזה.... סורי שיותר מזה אני לא יכולה לעזור לך עכשיו.