נחשו מה קניתי!

Padme Amidala

New member
נחשו מה קניתי! ../images/Emo99.gif

את הדי וי די של מולאן רוווווווווז'!!! וביררתי גם לגבי "השעות", אפשר כבר להשכיר את זה, אבל כדי לקנות צריך להזמין והמחיר של זה עכשיו זה 170 שקל! פשוט שערוריה!

N i c o l e

New member
מז'ל טוב!!!

ד"T- אם כבר קנית את הדי וי די, תראי את כל התוספות...זה ממש יפה. יש את הקליפ של "come what may" ועוד מלא דברים יפים.

shiray

New member
מזל טוב!!

הדיוידי פשוט ענק! יש שם תוספות כאלה שוות! ויש עוד כל מיני דברים וחבאים אז כדאי לך לחפש אותם.. יש בכל מיני אתרי אינטרנט פירוט איך להגיד אליהם... ולגבי הדיוידי של השעות- אתמול חיפשתי בכל מיני מקומותו ויש ספריה אחת שמוכרת מהשכרה וזה עולה 160 ש"ח, ואבא שלי אמר שהוא גם ראה במיתוס וזה עולה אותו דבר (160). בכל אופן אני כנראה אזמין היום או מחר מאמאזון בגלל שאני אבין את הסרט בלי בעיה עם כתוביות באנגלית וגם ככה לא נראה לי שהם יתרגמו את התוספות... ובגלל שבאמאזון הדיוידי עולה $20

170?!?!??!?!?! ../images/Emo80.gif ../images/Emo4.gif

איזה גזלנים!!!.. אבל נו טוב.. ניקול שווה את זה!... ובמיוחד הסרט הנ"ל מ-ז-ל- ט-ו-ב!!

Padme Amidala

New member
תגובות לכולם!

אז קודם כל תודה רבה!
הספקתי כבר לטחון את כל התוספות, התלהבתי במיוחד מהקטגוריה שבה אפשר לערוך את הריקודים. שירה- איפה יש תוספות מוחבאות? בדי וי דיים החדשים של מלחמת הכוכבים יש גם תוספות מוחבאות ולהן הצלחתי להגיע אחרי 1000 הוראות מאנשים שונים!
כמה תוספות מוחבאות יש בערך? ולגבי "השעות"- אני חשבתי שהמחיר המלא יהיה אולי 100 שקל, כמו מולאן רוז', אבל 170 שקל? זה לא מחיר שאני מוכנה לשלם, גם אם זה אחד הסרטים האהובים עלי! מישהו יודע אם מיום שלישי הבא יהיה אפשרי להשיג את זה ב-100 שקל?

shiray

New member
לא נראה לי

שתוכלי למצוא את הדיוידי עוד שבוע ב100 ש"ח. האמת שאני בטוחה ב99% שלא.... אני קניתי את הדיוידי של מולאן רוז' ביום שהוא יצא בארץ והוא עלה 130 ש"ח נדמה לי.... אחרי חצי שנה בם הורידו את המחיר 120ש"ח ורק ממש לפני איזה חודש הורידו למאה... אם את מחכה שהדיוידי של השעות יגיע למאה ש"ח לדעתי כדאי שתתאזרי בהרבה הרבה סבלנות... לגבי הדברים המוחבאים סורי אבל אני לא יכולה לעזור לך בזה עכשיו כי הדיוידי לא אצלי (השאלתי לחברה) ושם שמתי פתקים עם המיקום של כל הקטעים... תחפשי אתרים של מולאן רוז', בחלק מהם תוכלי למצוא את כל הקטעים.... ונדמה לי שיש בסביבות ה-16 או משהו כזה, אבל ממש אל תתפסי אותי במילה. בכל אופן יש קטע אחד שאני ממש אהבתי (יש שני קטעים ממש ממש שווים, השאר פחות) ואני זוכרת איך להגיע אליו אז אני אסביר לך כאן: בחלק של הסצנות שירדו בעריכה תרדי עם הסמן הזה עד למטה, ואז כשאת מגיעה לשורה הכי תחתונה ("חזור" נדמה לי) תלחצי על לזוז שמאלה ואז תתגלה לך תחנה אדומה ואז תלחצי או קיי. זה קטע ממש ממש גדול ויכול להיות שכבר ראית חלק ממנו באינטרנט. החלק השני גם גדול והוא קטע מחזרות על מולאן רוז'- כשניקול לבושה בבגדים מהבית, עם משקפיים, הדפים ביד והכל... בכל אופן כאן אני כבר לא זוכרת איך מגיעים לזה, אבל יש כאלה ציורים של בגדים או תפאורה, אז נדמה לי שזה באחד החלקים של התפאורה, פשוט בכל תמונה תלחצי גם על החץ העליון עד שתראי באחת התמונות פיה ירוקה ואז תכנסי לזה.... סורי שיותר מזה אני לא יכולה לעזור לך עכשיו.

Padme Amidala

New member
אויש... חבל... ../images/Emo4.gif

לא נראה לי שתהיה לי כ"כ הרבה סבלנות... 130 שקל אני מוכנה לשלם, אבל 170 זה די מוגזם. תודה על ההוראות לתוספות, אני אחפש את השאר!

shiray

New member
למה שלא

תזמיני מאמאזון? אני עכשיו רק משווה מחירים באמאזון אמריקה לאמאזון אנגליה כולל משלוח כדי לבדוק מי יותר זול ואז אבא שלי מזמין.... הרי תוכלי לראות את הסרט רק עם כתוביות באנגלית, לא? ואת התוספות גם ככה כמעט בטוח שלא יתרגמו, כמו שלא תרגמו במולאן רוז'. ד"א אם התכוונת שתחפשי את התוספות בדיוידי עצמו ולא באינטנט- תחפשי בעוד מקומות את התחנה האדומה ואת הפיה הירוקה, אין עוד סמל לתוספות. בהצלחה.

shiray

New member
הזמנתי ו...

יכולתי לשלוח למישהו תלוש של 10% הנחה על הדיוידי אז שלחתי לך.... תהני! מה שאומר שאם תזמיני השבוע הדיוידי יעלה לך $18, ואני הזמנתי הרגע ועם משלוח והכל זה עולה 100 ש"ח ועוד לקחתי את ארמון של סורגים... בכל אופן כשתראי אי מייל מאמאזון אל תמחקי! ותהני

Padme Amidala

New member
וואו!!! תודה!!!

אבא שלי אומר שעוד איזה שבועיים "השעות" יעלה אולי 100 שקל בארץ- אז אני בכל זאת מחכה... אבל תודה ענקית ענקית שחשבת עלי!!!

shiray

New member
אוקיי. ובהצלחה.

אני מקווה בשבילך ובשביל שאר האנשים שרוצים לקנות את הדיוידי, שהמחיר שלו יירד בקרוב, למרות שלי קשה להאמין. והייתי מציעה לך לשקול את זה שוב כי יוצא שבאמאזון הדיוידי יעלה לך 90 ומשהו ש"ח, אבל איך שאת מחליטה. בכל אופן רק הייתי מציעה לך לבדוק טוב טוב את התוספות שיש בגרסה המתורגמת כדי שלא תחכי ואז תראי שאין תוספות שאת רוצה.

Padme Amidala

New member
אני רצינית! לא ראית גם בהודעות...

הקודמות? אמרתי גם שם שזה המחיר... למה כ"כ קשה להאמין?

N i c o l e

New member
אוף! עדיין לא ראיתי את הסרט!!

אני ממש רוצה לראות אותו אבל פיספסתי כשזה היה בקולנוע.. שמו אותו אצלנו לאיזה 4 ימים וזהו..הייתי בטוחה שישימו ליותר... אחרי הביקורות ששמעתי מכן על הסרט אני בטוח אקנה אאותו בדי וי די ואז אני אראה אותו בפעם הראשונה...מקווה שזה שווה את זה....נה...אני בטוחה שזה שווה את זה- ניקול, לא?!

Padme Amidala

New member
זה סרט מעולה!

אבל לפי דעתי לא צריך לקנות את זה ב-170 שקל. כדאי לחכות קצת או להזמין מאמאזון כמו שירה. בהצלחה!

למעלה