נחשו מה באם.טי.וי?

נחשו מה באם.טי.וי?

כן,עוד פעם האנפלאגד... לעזאזל עם אמ.טי וי האלה,אני הורדתי מהקאזה הופעה live&loud של נירוונה שהוקלטה באם.טי.וי,טבל אותה משום מה הם אף פעם לא משדרים. ערוץ של זונות. לי אישית כבר נמאס לראות את האנפלאגד,נמאס!

ש ו ק ה

New member
אני מסכימה

למה לא משדרים הופעות אחרות של נירוונה?!?! או קליפים אחרים חוץ מטין ספיריט!

Stillwater

New member
כבר המון, המון זמן שלא..

ראיתי MTV מהסיבה הפשוטה: אין מה לראות שם!!! אבל אני זוכרת שלפני כמה שנים הייתה תוכנית בשם "סופרוק" ואם אני לא טועה היא הייתה משודרת ביום שני ב00:00 או ב01:00 בלילה (הזיכרון הולך עם השנים). ושם היו עוד קליפים של נירוונה חוץ מ"טיין ספיריט". האם התוכנית הזאת משודרת עדין? ואם כן ידוע לכם מתי?

נמאס לראות את האנפלאגד..?? מוזר...

ואני חשבתי שכולם פה אוהבים את נירוונה... זה כמו שתגידי שנמאס לך לשמוע דיסק מסויים שאת אוהבת אחרי הרבה שמיעות שלו... לי אישית אף פעם לא נמאס לשמוע מוזיקה טובה... ובעיקר של להקה כל כך גדולה.. לא משנה לי כמה פעמים.. אבל זאת כבר דעה שלך..

HuRLeY GiRLY

New member
גם משמיעים לפעמים

heart shaped box אבל הסיבה העיקרית שאמ טי וי, ובעיקר אמ טי וי 2 זה חרא פה.. היא בגלל שזה גרסה אירופאית.. והאמריקאית הרבה יותר טובה (במיוחד באמ טי וי2)

אני אוהב יותר את נירוונה הרועשת

האנפלאגד מאד חביב, אבל כמו שכבר אמרו הוא כמעט הדבר היחיד שלהם שמשודר באם.טי.וי חוץ מזה כלום...

made in china

New member
לא ראיתי את כולו אפילו פעם אחת!

פעם ראיתי חלקים ממנו, הרבה הרבה הרבה לפני שידעתי מי אלה בכלל, ואני זוכרת שהיה שם קטע שקורט אומר "shut up you all" או משהו כזה.. אבל ראיתי את about a girl מלא פעמים בגרסת האנפלאגד.

life style

New member
אוי יש לי את ה...

אנפלגד על ה- MP3 אז אני כמעט כבר מכירה את כל ה"דיאלוגים" בע"פ ראיתי את האנפלגד רק פעם אחת למרות כל הפעמים שמשדרים אותו ואף פעם לא נמאס לי..... אוי יש קטע שהוא אומר כזה: we'll try it on other key if it's sounds bad this people just have to wait.... או משהו כזה.... בעעעע... בטח יש לי מלא שגיאות מה שהרג אותי שכל פעם שהוא אומר משהו הקהל צוחק כאילו אני לא יודעת מה - או.קי זה קורט קוביין אבל לא צריך להיות מזויף לקקן ולצחוק כאילו אתם רואים מופע סטנדאפ....

made in china

New member
אה, נכון!

בסוף של איזה שיר יש את הקטע הזה, לא זוכרת איזה.. ויש גם קטע שמתבלבלים בשמות של קורט וכריס וקורט אומר: "i'm thing one and that's thing two." ואז הוא אומר: "cover your hair with your eyes" בקטע הזה שאמרת מישהו צועק לקורט "tell a joke" ואז הוא אומר "i thought we were rich rock stars we should have a bunch of extra guitars" אני אנסה להוריד את האנפלאגד..

life style

New member
ויש את הקטע שהוא אומר...

i didn't screw up? so here is another song that i can screw up.... אהבתי את הקטע הזה דרך אגב יש לכם מושג איפה אפשר לקנות חולצת נירוונה? כי תאמינו או לא אבל עדיין אין לי כזאת....

life style

New member
יש לי את ה...

אנפלגד על ה- MP3 אז אני כמעט כבר מכירה את כל ה"דיאלוגים" בע"פ ראיתי את האנפלגד רק פעם אחת למרות כל הפעמים שמשדרים אותו ואף פעם לא נמאס לי..... אוי יש קטע שהוא אומר כזה: we'll try it on other key if it's sounds bad this people just have to wait.... או משהו כזה.... בעעעע... בטח יש לי מלא שגיאות מה שהרג אותי שכל פעם שהוא אומר משהו הקהל צוחק כאילו אני לא יודעת מה - או.קי זה קורט קוביין אבל לא צריך להיות מזויף לקקן ולצחוק כאילו אתם רואים מופע סטנדאפ....

life style

New member
לי יש את ה...

life style

New member
תפוז הבן **** הזה!!!!!!!!!!

השתגע לגמרי!!! טוב אז סורי על זה שיש שלוש הודעות אותו דבר...

ש ו ק ה

New member
סופרוק משודר בימי חמישי בערך ב00:00

או ב1:00 בכל מקרה זה מאוחר מידי בשביל לראות את זה עם ווליום.... לפחות בשבילי...

זה פרידייס רוק :) דווקא יש שם מוזיק

ה טובה לרוב... והאנפלאגד היה יום שבת מ-6 עד שבע.. משהו כזה אם אני לא טועה :) בקיצור שעה של הנאה..

למעלה