נחשו מה?, אני חולה...

aniviel

New member
סקוטי חמוד

בן 34 לפי מה שזכור לי, משחק בטומב ריידר 2 ובפאנטום של האופרה (את הפאנטום)

aniviel

New member
אה....

מתי בדיוק אמרתי שהוא טוב יותר מכל השאר?
אני אישית הצבעתי לג'וני ! (מה לעשות שגארי לא שם) אבל ג'רארד חמוד כי יש לו מבטא חבל"ז וכי הוא נראה טוב, אבל מבחינת משחק הוא לא מתקרב לרמה של ג'וני

aniviel

New member
נ"ש... ../images/Emo32.gif

מישהו פה אוהב בובספוג? או שאני המוזרה היחידה? נראה לי פעם ראיתי שניקול אוהבת בובספוג, נכון נכון נכון? נכון גארי השבלול הוא אליל?? אוקי, ANYWAY, ראיתי את הסרט של בובספוג לפני יומיים בערך (בדרכים שאסור לי להגיד כאן
) וזה פשוט הסרט ההכי הזוי ומצחיק שראיתי בחיים שלי! חבל שרואים את גארי רק פעמיים בכל הסרט אבל עדיין - סרט שווה!! והנה סתם תמונה משעשעת
חח גולום כמובן אומר "Take it away from us!!"

Eowyn of Rohan

New member
יו לירון!

חחח גיליתי היום שיש לי ניקולודיאון אז אני רואה ספונג'בוב כל פעם שיש:] אגב, יש איזה כתבה ענקית בעיתון 'דיסני' על בובספוג ושאר החברים(זה של אחותי, אל תסיקו מסקנות
) אני אביא לך.

aniviel

New member
כן כן כן יאייי ../images/Emo6.gif

היום יש בובספוג מ21:00 עד 22:00 בניקולדיאון!
ואיסטאנדרס ב20:30 ויש שם שניים חדשים שממש מזכירים לי את רוזנקרנץ וגילדנשטרן ואחד מהם גם קצת דומה לטים רות' והוא חמוד!

einav arnav

New member
איפה ראית

ואת טועה לגמרי!!!!!!!! נכון שגארי חמוד אבל אפחד לא עולה על המדוזה שהם צדים כל פעם מחדש!!! היא האלילה של התוכנית הזאת.... וגם מיסטר קראב--איך שלא קוראים לו--

aniviel

New member
לא לא לא

אין על גארי! meow! הוא הכי שוווווה
וכמו שכבר אמרתי... ראיתי את זה בבית בדרכים בלתי חוקיות

moran14h

New member
גארי איז מיי לוב

אני וחברה שלי כל שיעור מתמטיקה מציירות את גארי על השולחן (אבל ..שששש...כי אסור שאנשים ידעו שזה אנחנו אחרת יגידו לנו לנקות את זה)וכותבות כזה "מייאו" בבואה. והתמונה ששמת ממש עשתה לי היום..או ערב..ווטאבר.

למעלה