זה השם של האלבום, בנוסף לטרק, אני דיברתי על האלבום וברגע שאתה רושם "יש לי את כל האלבום" samurai מתוך Beyond The Infinite זה כבר אומר שזה מתוך אלבום אחר, אמרתי לך, צא מהסרט
חאלססססססס רד ממני כבר, למה אתה לא מפסיק לזיין לי במוח כל הודעה : סךכל אמרתי שיש לי את כל האלבום ההוא של JUNO .. : Juno Reactor -=- Beyond The Infinite (Blue Room) 07´11" Guardian Angel 08´08" Magnetic 07´03" Ice Cube 07´39" Feel The Universe 06´54" Razorback 08´17" Samurai 06´36" Silver 08´19" Rotorblade 07´10" Mars
כן, ג´ונו, מגדולי הטראנס בעולם, אחחח, ג´ונו ריאקטור, ידעתם שזה קבוצה של 32 נגנים(כולל אממפונדו) סך הכל ההרכב עצמו בלבד זה 16 ויש כאלה שטוענים שזה על שם הנגן המרכזי ג´ואן למרות שחלק חולקים אבל בן ווטקינס המוח מאחורי האגדה
ג´ונו ריאקטור, שילוב מוסיקת לילה עם מלודיות מיוחדות(מה שלא כל כך מצוי במוסיקת לילה-הכל פסיכודאלי) המוסיקה הפסיכודאלית לא באה לידי ביטוי על ידי הצלילים בג´ונו ריקטור אלא בפסיכודאליות במלודיות, אחחח כבר אמרתי עד כמה total ecalipse טובים...
עכשיו אני רק מתחיל לחפש, אני קונה מקורי אז ככה שזה גם לוקח זמן, אבל בחנתי אותם בדרך על מה יהיה האוסף הבא, ומה קורה חוץ מזה, נכנסתי לסרט עצבני של כתיבה אז נא להבין, תודה.