כדאי שיהיה ברור...
א. איני יורק לבאר ששתיתי ממנה. אני מוחה על התנהלות גרועה של הדברים שם, וזאת דווקא מתוך איכפתיות. הייתי יורק לבאר, אילו הייתי פותח לי ניקים בדויים, ומתחיל לסגור שם חשבונות אישיים. ב. איני משמיץ איש. אני מוחה על ניהול סותם פיות, וזאת אינה השמצה. זאת עובדה. איני משמיץ את המיכאללה, כי איני טוען דבר על מה שהיא, או על חייה האישיים. יצאתי נגד המצב בו היא פותחת הודעות על ימין ועל שמאל, כאשר ההודעות הן במתכונת "הלכתי להתקלח", והטענה היא עובדתית. ניתן למצוא את הודעותיה על דפי הפורום שם. יש מי שמתעלם, יש מי שזה מצחיק אותו, אותי זה מרגיז. כנ"ל לגבי המותקוקו. אין זאת השמצה לטעון שהיא מציפה את הפורום בהודעות nonsense. זאת עובדה, וניתן לבדוק אותה בדפי הפורום. שוב, יש מי שאין זה מפריע לו, יש גם מי שמשתתף איתה בצ'אט הפרטי שלה מעל דפי הפורום, ואותי זה מרגיז. מרגיז אותי שצריך לדלות הודעות בעלות עניין בתוך בליל ההודעות, ושהפורום שם הופך לחסר עניין. ג. אם כבר מדובר על השמצות, תוכל למצוא אותן כאן, בשירשור הזה, בהודעותיהם של ye44, ושל מזי קמיקזי, כאשר הראשון קובע נחרצות { הוא הרי בעל הסמכה בפסיכיאטריה }, שאני זקוק לעזרה נפשית, והשנייה טוענת שאני בכלל בתול. נכון הוא שאני זה מקרוב באתי, והם כותבים ותיקים כאן, אבל השמצה היא השמצה, ודווקא אצלי - אין כזאת. ד. אני מעריך את הגישה לפיה אין לסתום פיות. אני יודע שהעמדתי אתכם { המנהלים כאן } במצב קשה, אבל אין לי אלא להוקיר את תגובתכם. לוּ הייתי מנהל פורום, גם אני הייתי מעמיד את הכותב על מקומו מעל דפי הפורום, במקום להשתמש בצורה מיותרת במחיקות. לדעתי, מחיקות נועדו רק כאשר נעשה שימוש בלשון שאינה הולמת, או כאשר נעשה אאוטינג. כאשר מדובר בטענות לגיטימיות, בהחלט עדיף לתת להם מקום, ובמידת הצורך, להעמיד את הכותב על טעויותיו.