נחמה ?

אתם צודקים בכמה דברים

נכון שצריך לאהוב את התפקיד שאתה הולך לעשות כי מי שלא יאהב ידפק כל השירות שלו אבל אני צדקתי שחמ"ש זה תפקיד חרא וחמ"מ זה פחות בודאי שגם חמ"מ זה קשה ואני משרת שנים טובות כקצין אז אני לא אוכל חרא כמו כולם הכוונה לסדירניקים

Falcon017

New member
איך אתה

בתור קצין מקצועי ועוד בטייסת יכול לקטול מקצוע כזה או אחר בידיעה שכל מקצוע בטייסת הוא חשוב למטרה המבצעית באופן ישיר? ולא מדובר כאן בהאם העבודה קשה או מעניינת. כל מקצוע תורם את שלו ואני לא חושב שמקצוען בעבודתו יכול לתת ביקורת כזו על עבודה של עמיתים שלו ביחידה. וההתבטאות שלך ("חרא") לא מאפיינת קצין מקצועי עם כל הכבוד.

האמת שאתה צודק

אז בהצלחה לכל אלה שהולכים להיות חמש"ים וגם קצין הוא אדם וזכותו להגיד מה שהוא רוצה וזכותו להביע את דעותיו בלי קשר להיותו קצין

shimonev

New member
בול שייט

זה שטויות לא יקצרו לאף אחד שנייה מהשירות בגלל קד"צ שלא נכלל בפז"מ

pure_as_fire

New member
וואי שמעון

לפי מה שהבנתי היא לא שוחרת ככה שהקד"צ כן נכנס לה לפז"מ שזה כאילו מקצר לה את השירות בתור חיילת בתפקיד, את תהיי על מדים אותו זמן כמו כול חיילת ומי שהיה שוחר, הקד"צ זה על הזמן שלו, כלומר את התפקיד הוא יעשה 3 או 2 שנים ואת הקד"צ כמה שיקח, וככה בעצם יהיה "שירות" ארוך יותר. ואני לא מבין למה זה ככה, עוד אחד מטמטומי צה"ל הרבים.

shimonev

New member
מתי שהיא אמרה מיונים אז

חשבתי שמדובר במיונים לטכני כמו שאנחנו עשינו

reembel

New member
לאמיר

אתה צריך לדעת שכבר לא מחלקים דברים בחינם... עצם זה שהיית שוחר, והיו לך נסיעות חינם, צוות מורים ומדריכים מהשורה הראשונה, טיולים ומסיבות ברמה שלא נראתה, יחס אוהב ומושקע. אתה חייב להחזיר להם את הקד"צ הזה. כל מי שלא היה שוחר לא נהנה מכל זה, לכן הוא מקבל בזמן הקד"צ משהו כמו 1200 ש"ח וזה נכנס לו לשירות, ואנחנו 80 ש"ח וזה לא ניכנס לשירות.

mgd3

New member
ואתה חושב

שבגלל הדברים האלה אנחנו לא זכאים שזה יכלל לנו בפז"מ ועוד אנחנו מקבלים משכורת של 80 שקל נו באמת

pure_as_fire

New member
כן ראם אתה צודק

איך יכולתי לזלזל ככה במסגרת שנתנה לי בית, תרתי משמע כי הייתי שם כמעט כול היום... איך יכולתי להתייחס ככה לטכני האהוב שהשקיע בי כול כך הרבה, מדריכים מהשורה הראשונה (של גן החיות), מורים שיודעים מה שהם מלמדים, אבל שכחו לציין שהם לא יודעים עברית או הוראה אמיתית אז אין להם איך להעביר אלינו את הידע באמת, הטכני מקום טוב ואני ככה דיברתי.. בקיצור אנחנו במשך 4 שנים היינו רגילים להדפק בתור שוחרים אז חייבים להמשיך במסורת ולהדפק בתור קד"צניקים וחיילים.

reembel

New member
כן!!!

המנהל שלנו אמר לנו שבנו(השוחרים) השקיעו(כסף) יותר מאשר מאלא שהם לא שוחרים.

שרוכית

New member
רגע רגע....

אז אני לא שוחרת?? המיונים היו רק שאלון קצר וראיון אישי ואכן המשכורת היא 1200 שקל לחודש בזמן קורס. ואמרו לנו בפירוש שאחרי הקורס השירות חובה שלנו מתקצר בהתאם למשך הקורס.

Jeny21

New member
תגובת סדיר!

בקיצור, אני אגיד לך רק דבר אחד: הגעת לח"א - זכית!!! כרגע אני אקח ח"א ביחס לשאק החיילות. חיל האוויר זה חיל הכי עשיר בצה"ל, חיילים של ח"א תמיד איכותיים יותר ורציניים יותר, בח"א יש אפשרויות קידום כמו שאין בחיל אחר, ח"א פותח בפניך עתיד שלם רק אם תרצה להתקדם ולהשקיע, המסלול הטכנולוגי מאפשר קידופ מהיר באזרחות ועבודה מעשית בטייסות נחשב כשנות ניסיון עבודה בקורות חיים...... להמשיך????? אני יכול עד מחר! שורה תחתונה, נתונים מהשטח: 75% ממנכ"לים של חברות הכי גדולות במדינה - לשעבר חיילי ח"א, 12 ראשי ערים - חיילים של ח"א לשעבר. אז אני חוזר - הגעת לחיל האוויר - זכית!!!

למעלה