נחמד אתמול להפתעתי הרבה שמו את "על קו העימות" ברדיו. היה מרגש
ש שלמונזה New member 18/8/06 #2 COOL ../images/Emo168.gif לא יצא לי לשמוע עדיין ואתמול קוטנר שם ברשימת קוטנר שני שירים של ערן, ערב ב' כסלו והמנון לאדישות, כיף!
COOL ../images/Emo168.gif לא יצא לי לשמוע עדיין ואתמול קוטנר שם ברשימת קוטנר שני שירים של ערן, ערב ב' כסלו והמנון לאדישות, כיף!
ט טיפסי New member 19/8/06 #3 ../images/Emo207.gif שלמונזה... קראתי את הבלוז שלך ומאוד נהנתי. במיוחד את הקטע על ערן איזה הופעה ראית לאחרונה?
../images/Emo207.gif שלמונזה... קראתי את הבלוז שלך ומאוד נהנתי. במיוחד את הקטע על ערן איזה הופעה ראית לאחרונה?
ש שלמונזה New member 19/8/06 #4 אני שמחה שנהנית לקרוא ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif הייתי אתמול באמדורסקי, משתדלת ללכת להופעות פעם בשבוע. את מוזמנת להתעדכן בפורום רוק ישראלי [575] שאני מנהלת ושם יש ביקורות לכל ההופעות שאנחנו הולכים [משתדלים] פרטים אחרים במסרים...
אני שמחה שנהנית לקרוא ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif הייתי אתמול באמדורסקי, משתדלת ללכת להופעות פעם בשבוע. את מוזמנת להתעדכן בפורום רוק ישראלי [575] שאני מנהלת ושם יש ביקורות לכל ההופעות שאנחנו הולכים [משתדלים] פרטים אחרים במסרים...