../images/Emo42.gifרנדי- ג'סטין sunshine
קראתי את מה שרשמת על רנדי - ג'סטין- שאת לא מתה עליו , שזאת כמובן זכותך המלאה אבל אני מאד רוצה ברשותך, להתייחס לדמות של ג'סטין בסידרה -
בעיני בעונה הראשונה שהתחלתי לראות הסידרה לפני 3 שנים גם אני לא התחברתי לדמות שלו, הוא היה נראה לי ילד פתטי וקרציה שלא עוזב את בראין, חשבתי שהוא גם יככב בכמה פרקים ויעוף, וגם אני מתביישת להודות...
קיוותי שבראין ומייקל יהיו ביחד
, מזל שהתעשתטי על עצמי אחרי כמה פרקים וגיליתי בדמותו של ג'סטין משהו מאד מעניין. אגב רשמת שאת לא אוהבת איך שהוא נראה, שזה שוב זכותך המלאה וגם אני לא חושבת שהוא יפה משו, אבל זה באמת פרט שולי...ואף שיטחי למדי. בקיצור היום ג'סטין בעיני בחור צעיר ואמיץ, אחד שלא מוותר כדי להשיג את מה שהוא באמת רוצה ובמקרה הזה - בראין, עוד בפרק הראשון שהוא היה עלוקה , הבנתי שצריך הרבה אומץ לנער צעיר בכדי להגיע לדירה של גבר שהוא לא מכיר ובחיים לא התנסה בסקס. עם הזמן הוא התבגר, הוא נהיה מבין יותר - לדוגמא - השלים פחות או יותר עם העובדה שבראין תמיד יז**ן מהצד, הוא אפילו למד מבראין להגיד לבחור שבילה איתו לילה סוער שהוא יראה אותו בפעם הבאה רק בחלומות שלו.... כן הוא עשה גם כמה טעיות אבל אף אחד לא משולם..ובשורה התחתונה והחשובה - הוא היחידי שהצליח לחדור אל ליבו ואל מיטתו של בראין לתקופה ממושכת, הוא הבן זוג שלו בן בראין יודה בזה או לא, ובראין אוהב אותו- ואנחנו חייבים לתת לו קרדיט לפחות על זה...