נחמד...

GaleOholic

New member
יש לך משהו נגד אשכנזים?

למרות שאני לא סובלת את רנדי, אבל אני חצי אשכנזיה וחצי מרוקאית, עם איזה חצי יש לך יותר בעיה?

freedom2

New member
חחחחחחחחחחח תירגעי

נו אז מה גם אני, חוצמזה על חוש הומור שמעת? ולמה את לא סובלת את רנדי מסכן מה הוא עשה לך?

GaleOholic

New member
רנדי לא עשה לי כלום

אני פשוט לא אוהבת את איך שהוא נראה ואת מה שהוא מייצג, אבל את זה כולם כבר יודעים, מה שנקרא old news אבל לא שמעתי מעולם על חוש הומור, לא, סורי.. אם את מגדירה גיזענות כחוש הומור, אז לא, שוב סורי, לא מכירה ולא רוצה להכיר.. ותודה שאמרת לי להירגע, אני בדיוק מרוב שלא הייתי רגועה - הכנסתי את עצמי לתנוחה עוברית והתחלתי למלמל. אם לא היית אומרת לי להירגע בטח היו מכניסים אותי בדיוק בעוד שנייה לחדר מרופד

הילה ר

New member
לא הסברת את עצמך כמו שצריך

מה רנדי מייצג שגורם לך לא לאהוב אותו כל כך? אני אישית חושבת שהוא מקסים!

GaleOholic

New member
רנדי....

מי שמכיר אותי יודע על מה ולמה אני לא אוהבת אותו, כתבתי זאת פה לא פעם... וכמובן שזכותך לחשוב שהוא מקסים :) הוא פשוט לא הטעם שלי

freedom2

New member
אני מתנצלת מעמקי נשמתי

אם באיזה שהיא דרך מצאת את ההערה שלי פוגעת או מעליבה....אז סליחה רק לא ממש מובן לי העינין- גם אני חצי אשכנזיה, לא זכור לי שרשמתי משו בסגנון "רוסי מסריח" - חלילה או "אשכנזי - (בתוספת איזו קללה)" אז איפה פה הגזענות? רק שתדעי לך אם כבר מדברים כל ה"חננות האשכנזים" מגיעים ומצליחים מאד בחיים, כך שאישית אני לא רואה בזה דבר פסול, אבל אם נפגעת איכשהוא פשוט תפני אליי במסרים, כי זה מיותר לקשקש על זה פה ובטוחה שלא תשתעממי מהפילוסופיות שלי, תשאלי את חברה שלך...

freedom2

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif באמת מצחיק

אני גם נקרעתי מצחוק.......נו מה לעשות...?

freedom2

New member
../images/Emo42.gifרנדי- ג'סטין sunshine

קראתי את מה שרשמת על רנדי - ג'סטין- שאת לא מתה עליו , שזאת כמובן זכותך המלאה אבל אני מאד רוצה ברשותך, להתייחס לדמות של ג'סטין בסידרה - בעיני בעונה הראשונה שהתחלתי לראות הסידרה לפני 3 שנים גם אני לא התחברתי לדמות שלו, הוא היה נראה לי ילד פתטי וקרציה שלא עוזב את בראין, חשבתי שהוא גם יככב בכמה פרקים ויעוף, וגם אני מתביישת להודות...
קיוותי שבראין ומייקל יהיו ביחד
, מזל שהתעשתטי על עצמי אחרי כמה פרקים וגיליתי בדמותו של ג'סטין משהו מאד מעניין. אגב רשמת שאת לא אוהבת איך שהוא נראה, שזה שוב זכותך המלאה וגם אני לא חושבת שהוא יפה משו, אבל זה באמת פרט שולי...ואף שיטחי למדי. בקיצור היום ג'סטין בעיני בחור צעיר ואמיץ, אחד שלא מוותר כדי להשיג את מה שהוא באמת רוצה ובמקרה הזה - בראין, עוד בפרק הראשון שהוא היה עלוקה , הבנתי שצריך הרבה אומץ לנער צעיר בכדי להגיע לדירה של גבר שהוא לא מכיר ובחיים לא התנסה בסקס. עם הזמן הוא התבגר, הוא נהיה מבין יותר - לדוגמא - השלים פחות או יותר עם העובדה שבראין תמיד יז**ן מהצד, הוא אפילו למד מבראין להגיד לבחור שבילה איתו לילה סוער שהוא יראה אותו בפעם הבאה רק בחלומות שלו.... כן הוא עשה גם כמה טעיות אבל אף אחד לא משולם..ובשורה התחתונה והחשובה - הוא היחידי שהצליח לחדור אל ליבו ואל מיטתו של בראין לתקופה ממושכת, הוא הבן זוג שלו בן בראין יודה בזה או לא, ובראין אוהב אותו- ואנחנו חייבים לתת לו קרדיט לפחות על זה...

למעלה