נחמד...

Padme Amidala

New member
כבר ענו לך..

אבל בכל מקרה בקשר לאספנות... הדבר היחיד שיש לי שקשור למלחמת הכוכבים וזה גם אוסף, זה אלבום המדבקות של אימת הפנטום!!! שהיינו אז בכיתות הנמוכות יותר ביסודי אסיפת מדבקות היה ה-דבר- היו לי איזה 10 אלבומים וקניתי גם אלבום+ מדבקות של אימת הפנטום... כמובן שהיום יש לזה משמעות שונה לגמרי בעיני!

DarkMagician

New member
לי יש כמה קומיקסים של דארק הורס:

החוברת הכי גדולה היא של אימת הפאנטום- של כל הסרט. ויש לי עוד שתיים שהן ממש קטנות בערך איזה 7-10 כל אחת; אחת על פאדמה אמידאלה ואחת על אנקין סקייווקר הצעיר אולי יותר מאוחר אני יביא תמונות אני רוצה לקנות את החוברת קומיקס של דארק הורס של מתקפת המשובטים אבל אין מקום בארץ שאפשר להשיג אותו חוץ מח"ול. אבל אם משהו יודע איך להשיג אותה בארץ אז שיגיד לי כי אני חייב אותה!!!

zViper

New member
אגב, בנוגע לדארק הורס...

ידוע לך היכן אפשרי למצוא חוברת דומה של כל הסרט השני, כפי שיצא של הראשון?

DarkMagician

New member
כפי שכתבתי...

אני גם מחפש חנות כזו... אין לי איך לקנות דרך האינטרנט, כי אבא שלי לא רוצה-הוא צודק בגלל האפשרות של גניבות וכל זה. אני השארתי הודעה בפורום קומיקס אם הם יכולים לתת לי שם של חנות שיכולה למכור לי קומיקסים של דארק הורס

Lu Tze

New member
בנוגע לקנייה דרך האינטרנט,

אני לא יודע איך זה עם חנויות בחו"ל, אבל בארץ יש אפשרות להתקשר ולמסור את המספר של כרטיס האשראי, וזה לא יותר מסוכן מלהשתמש בכרטיס האשראי בחנות רגילה. אם זה עוזר לך, בפנטסי.קון היה דוכן קומיקס עם ארגז מלא בקומיקסים של דארק הורס.

Lu Tze

New member
תראה, היו שם סה"כ שני עותקים של

גראפיק נובל של דארק אמפייר ועוד משהו של מלה"כ, שאני לא זוכר.

Sith Master

New member
לא משהו...../images/Emo19.gif

החוברות שמבוססות על הסרטים הם בכלל לא משהו. עדיף שתקנו את חוברות הEU. יש שם כמה מצויונות. כל החוברות של Tales of the jedi יש גם סדרה שאני מאוד אוהב Boba fett: enemy of the empire
באחרונה, בובה פט עומד מול ווידר לקרב בכוכב לבה. ואף שורד מולו.

למעלה