נחמד מאוד

Dreamsphere

New member
נחמד מאוד

פול כוסיות הוא מקבל בטח
סתם סתם ממש נחמד גם לי יש עבודות של רישום בחורות העירום רק יש בעיה אחת הם על חצי גליון ורובם לא מושלמות כי הדגמנית עמדה 20ד כל פוזה ולמורה היה אכפת שנתפוס את התנועה בלי להשלים את כל האור וצל בקיצר הוא רצה שנסיג פרופרציות מממ קשה לי להעמין שהייתי בן 15 אז... אולי גם השנה יצא לי. זה היה חוויה לא קלה לבן 15 בחתולי גלוי הבגרות אתם בטח מתארים לעצמכם איזה מופטע הייתי שנכנסתי לחדר... איזה חוויות יש לי לספר משם חבל על הזמן. אם אתם רוצים לשמוע תגידו כי אני לא רוצה לספר סתם דברים. נ.ב אני מקווה שאמא שלי לא מציצה לפורום כרגע וקוראת את זה. בשבילה זה היה למטרה חינוכית בשביל בן 15 זה יותר כמו ... מטרה למשהוא אחר אם אתם מבינים למה אני מתכוון

Dreamsphere

New member
אופס זה היה אמור להיות

תגובה על האתר של אהוד של רישום מודלים בעירום

FreeFeeling

New member
Hehe ../images/Emo6.gif

גם לי היה משהוא דומה !
רק שאני הייתי בן 17 (לא שזה משנה כן ,כול אחד והאופי שלו ,ודרגת המוכנות שלו) כול הכיתה הייתה מורכבת מבנות ! ובגלל זה היו כול מיני קטעים. (חלקם לא משהוא) (היה גדול !) והמורה גם הביכה אותי ! (והיה אוד יותר גדול !) .קו סופי. היה מאוד מיוחד ,ויצא לי ציור לא רע בכלל את המודלית (להמרות שמאוד לא הצלחתי לגמור אותו) *דפקה יותר אהבתי לצייר עיניים של בחורה שהייתה בגילי ושהייתה פשוט מדהימה ! (גם בגוף) אבל אני ציירתי את העיניים בלבד. (היא הייתה מדליקה לאלה...) נ.ב הבחורה השניה לא היתה בערום. (אווו חבל...)
FreeFeeling

SC

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif :-

הבנתי שהיית אמור לשרשר תגובה להודעה של אורן וזה מצחיק אותי כי נזכרתי בתגובות שלי כשאני הייתי ילד וציירנו מול מודל עירום ו....ולמרות שניסינו כולם להתעלם ולהתייחס לנושא כאל נושא בלבד לא הצלחנו להמנע ולדבר על ........לא חשוב

סערת הורמונים בפורום אמנות הא??

לא נורא חברה, באומנות אין דבר כזה שאין דבר כזה...

למעלה