נחמד לי ממש!!!

נחמד לי ממש!!!

בנות... סליחה שהזנחתי בזמן האחרון אבל הנה אני שוב.. רציתי לספר לכן משהו שעשה לי ממש טוב על הלב.. בערך עכשיו לפני כמה דקות אני פותחת את המחשב אחרי הרבה זמן שלא היה לי זמן למחשב, לעצמי ולכל דבר אחר.. ברגע שהמחשב עולה אני רואה במרכז המסך הראשי קובץ ווארד שהשם שלו ואני מצטטת "לאהובתי היפה 3>" כמובן שהבנתי ממי זה (חבריקו החייליקו שלי!!) חשוב לי לציין שהוא הגיע ביום שישי והיינו ביחד כל השישי שבת ככה שאני לא יודעת מתי הוא הספיק לכתוב ולעשות לי את ההפתעה הזאת..!!!... כשפתחתי את הקובץ (עם דמעות בעיניים- למה?! אני ממש רגשנית בקטעים האלה) ראיתי את המכתב הכי יפה שבן אדם היה יכול לכתוב לחברה שלו (ואני לא מגזימה)...הוא כתב שהוא אוהב אותי ושחשוב לו שאני יזכור את זה בכל רגע נתון שהוא לא איתי...שהוא מתגעגע אלי גם עכשיו למרות שהוא איתי בבית ואני איתו כל השישישבת... לא יודעת הוא כתב הרבה, כל מיני דברים, מילים שפשוט עשו לי חיוך ענקי על השפתיים!!!! הדבר היחיד שמבאס אותי עכשיו בין כל החיוכים והאושר זה שאני לא יכולה להתקשר אליו ולהגיד לו שאני אוהבת אותו כי הוא לא יכול לענות!!!... זהו
משהו טוב אחרי תקופה ממש מבאסת ועמוסה!! כייף לי! מקווה שגם לכן! אוהבת 3> ועכשיו באווירה אופטימית זו אני פותחת שירשור.. דברים שעושים לכן טוב על ה-
... מחכה לתגובות!!

Lori777

New member
יאא... תמיד נחמד כשהחבר מפתיע בכאלה דברים =)

גם אני תמיד מתחילה לבכות מכאלה דברים חחח אבל אני אישית בוכה הרבה בלי קשר, גם בלי סיבות מוצדקות. ממ דברים שעושים לי טוב על הלב... אני יכולה לתאר בלי סוף דברים שחבר שלי עושה... והם עושים לי טוב על הלב, אבל בטח אני לא אסיים עד הערב, אני אסתפק בלהגיד שהוא עושה לי טוב. חוץ מחבר... לישון שינה של 9-10 שעות... =) לסיים לקרוא ספר טוב... אחד כזה שמשאיר בך רושם לכמה ימים. לגלות שהידיים שלי לא קרות.... זה לא קורה הרבה. =( לשמוע שיר חדש שיצא של זמר\ זמרת אהובה. לסיים אימון טוב ב"אחרי"... כשמתחשבים בכך שאני צמחונית... למשל לא ללכת למסעדה בשרית, לדאוג לאוכל לא בשרי גם וכו'... יש עוד הרבה דברים אבל זה מה שעולה לי כרגע.

כייף לך../images/Emo23.gif

אני ממש ממש שמחה בשבילך. הייתי רוצה להוסיף משהו משלי לשרשור אבל אין לי.

devilz

New member
אויש../images/Emo9.gif איזה חמוד../images/Emo9.gif

חיבוק טוב
שינה ממש טובה.. סרט טוב

גם לי ממש נחמדדדדדד ../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

חבובי שלי היום בתרגיל
אבל הוא התעורר מוקדם יותר כדי לשלוח לי sms שאני ארגיש טובבבבב
וכתב לי sms מזה מתוק וממש מרגש הוא כזה חמודדדדד לא מזמן הוא היה אצלי, ובזמן שהלכתי לשירותם הוא היה על המחשב שלי וכשחזרתי שאלתי אותו למה הוא מחטט לי במחשב..... והוא אמר - רציתי לראות מי יש לך במקושרים
ואז אחרי-זה מצאתי תקיה על הדסקטופ שאומרת- אור תפתחי אותי והיה שם סרטון פלאש שהוא הכין לי
שבהתחלה רואים שני אנשים, ומאיש אחד יוצא לב... שמרקד על המסך ואז הוא נצבע בצהוב והופך לשמש. השמש שוקעת והכל מתמלא כוכבים ומהכוכבים רשום בספרדית- Te amo . והכל לפי מוסיקה של שיר של אינפקטד
איזה צ'וצ'ון הואאאאאאאאאאאא

לילי123456

New member
לי לא נחמד בכלל../images/Emo10.gif

הוא קיבל 20 יום מעצר= 20 יום בלי טלפון אני אשתגע

McBlack

New member
הם יכולים להיות כאלה טיפשים לפעמים... ../images/Emo4.gif

מקווה שהזמן יעבור לך מהר, תנסי להעסיק את עצמך כמה שיותר...

למעלה