נחמד......אבל......

ethidium

New member
נחמד......אבל......../images/Emo4.gif

רעיון נחמד. אבל אני מנסה לחשוב בתור דמות ו......אם היתי דמות טובה (law או/ו good) לא היה סיכוי שאסכים. המעשה הוא לא מוסרי. מה יקרה אם השומרים ירדפו אחרי האם אצטרך להרוג אותם (חפים מפשע העושים את עבודתם נאמנה- לפירוט קיראו את הפתיחה של guards guards של טרי פרטצט) בתור evil מה יצא לי מזה (חוץ מגרדום).

demoloc

New member
יש נקודה...

אבל זה גם מה שהמלכה ציוות עליך,זו כמו פקודה מהמלכה, אז זה עבירה גם לא לציית לא?, וזה לא להרוג אדם חף מפשע,היא בוגדת ומשת"פית. והיא ממש מיתחננת בפניך,לפי דעתי זה לא מוסרי לסרב לכזו בקשה ובקשר להרוג את השומרים,זה באמת עלול לפגוע,לכן חשאיות ותיכנון נכון זה שם המשחק

DDN

New member
והנה עלית על הבעייה הגדולה.

"לפי דעתי זה לא מוסרי לסרב לכזו בקשה" - לפי דעתך. אז לפי דעתי זה לא מוסרי להרוג. נקודה. יש פה מעין אקט של פחדנות, שהיא רוצה שיהרגו אותה, כדי לעשות טוב, כשלמעשה היא יכולה לנסות לכפר בעודה בחיים (הדרך הקשה יותר) על מה שעשתה. ובתכלס, היא אולי בוגדת ומשת"פית, אבל היא רומתה בדיוק כמו העם.

demoloc

New member
אבל היא

ידעה שמרמים אותה,פשוט היא לא יכלה\רצתה לדבר

DDN

New member
ולא משנה אם היא לא יכלה או רצתה.

נאמר יש פלאדין בחבורה, הוא לא יסכים להרוג אותה, הוא יעדיף לתת לה לנסות לכפר, וגם להישאר בחיים.

demoloc

New member
כבר אמרתי

זה לא קווסט חובה. אם יש דמות שמיתנגדת לזה מוסרית,לא חייבים לפתור את הקווסט. וחוץ מזה,אני אוהב לוחמים שסרחו

ethidium

New member
לא תוכל לעשות טוויסט קטנטן?

שהיא תבקש מהם להנהיג את המהפכה השנייה כנגדה. ובלי ידיעתם לדאוג שהם יאלצו להרוג אותם.

דרגורן

New member
הדעה שלי בנושא....

אתה צריך להסתכל על הנושא מארבעה כיוונים: 1. כיון העם - אני מאמין שהעם יעדיף לשמוע מהמלכה שהיא הייתה לא בסדר, ושהעם יחליט אם הוא עדיין רוצה שהיא תנהיג אותו במרד השני או לא. 2. כיוון השולטים - מה זה משנה מי מנהיג? המלכה או בובה אחרת? אפשר לעשות טויסט נאה ע"י כך שהם ישכרו את הדמויות בשביל להרוג את המלכה או ללכלך את המוניטין שלה, בתואנה שהיא מלכה רעה ושאין דרך טובה יותר להחליף אותה מאשר להראות לעם שהיא לא בסדר (ואז השחקנים יכולים לעשות הרפתקאה מצוינת בחיפוש אחרי מידע וההיסטוריה, ולאחר מכן יתכן שהמלכה תפנה אליהם בעזרה....) 3. כיוון הדמויות - האם הדמויות הן דמויות טובות? רעות? מה הן מחפשות? כסף? תהילה? כוח פוליטי? 4. כיוון המלכה - האם המלכה אישה אינטיליגנטית או שכל הדרך היא הייתה בובה? האם היא הובילה את המרד ב א מ ת או שמישהו אחר עשה את העבודה? האם כאשר המלכה הייתה "מפשוטי העם" היה לה חוט שידרה? אחד הדברים המאפיינים אנשים "רגילים" זה שהם לא נוטים להכנע לרגשות שלהם - זה שהייתי רע לא אומר שאני לא יכול לכפר על זה, וזה שמשהו קרה וגיליתי אותו מאוחר מדי לא הופך אותי לאשם בצורה כל כך נוראית שאי אפשר לכפר על זה. לסיכום - אם המלכה הייתה בת אצולה, אז הגיוני שהיא תכנס לדיכאון ותרצה להתאבד. אני מאמין שהנתיב הנכון בשביל המלכה זה להתוודות ולהגיד לעם שהיא רוצה לכפר על המעשה (או אפילו יותר טוב - לכפר על המעשה ואז להגיד, ושיחליטו האם המרד השני כיפר על אוזלת היד של המלכה במרד הראשון)

demoloc

New member
תשובות

1. כמה העם הזה מטומטם!? היא הוליכה אותם שולל,היא בגדה בהם,למה לעזאזל שהם ירצו בה שוב? 2. לא בדיוק הבנתי את הטענה שלך 3. כל דמות באשר היא.כל אחד יבחר לעזור,לא לעזור,לשחוט אותה על המקום בשביל הכיף,לשכנע אותה לא להיתאבד,מה שמתאים לדמות 4. האישה הייתה בעל אישיות חזקה בעבר,והיא לא הנהיגה ישירות את המרד אלא היתה דמות מפתח,והיא היתה מאוד כריזמטית וניבחרה למלכה גם בגלל פרוטקציות,כי חבריה ומישפחתה היו מי שפתחו במרד בגלל שהיא הוכתה. היא היתה בעלת אופי חזק,אבל לאט לאט היועצים טיפחו אותה,נתנו לה ביטחון עצמי מזוייף (כלומר שמה שהם אומרים ומכך גם היא אומרת זה תמיד לטובת הכלל) לימדו אותה דרכי ארץ,עד שבסוף (זה לא היה לילה אחד,זה תהליך,שלקח לה שנים להבין שהיא לא יותר מבובה ואוד כמות לא מוגבלת של זמן להפסיק להכחיש זאת). שאני אבין,אתה אומר שרק למלוכה יש רגשות?,אתה אומר שלאנשים "רגילים" כפי שאתה קורא להם אין חולשות? זו אימרה מאוד סנובית להגיד שהם לא ניכנעים לרגשות. ולהפך,אצולה תופסת "דיסטנס" מהעם,היא היתה אחת מהם כפי שהם היו חלק ממנה,אך היא בגדה בהם,בישבילה זה יותר גרוע מכל פשע. הם עזרו לה,והיא בגדה בהם. ועוד פעם,היא לא רוצה לכפר!!!!!! היא רוצה להתוודות ואז לפרוש לעולמה.נימאס לה מהחיים האלו,אין לה כוח לעוד מלחמה,היא רוצה להגיד הכל,או כמו שאומרים באנגלית come clean,ואז לעזוב את הכל,והיא לא רוצה חיים חדשים,היא לא רוצה לברוח יותר. היא רוצה למות

למעלה