נחמדים ולא כבדים

נחמדים ולא כבדים

אלו הם הציטוטים שאני הכי אוהבת, ואני בטוחה שגם אתם תאהבו אותם. "העבודה היא חיינו - אבל לא בשבילנו" "כשמדברים אלי לאט, אני מבין מהר" "כיס מלא עדיף מכיס ריק, בעיקר משיקולים פיננסיים" "הרוח הזמינה את השמש להתערבות שהיא תוכל לגרום לאיש להסיר את המעיל והשמש קיבלה את האתגר. הרוח נשפה ונשפה בחזקה אך האיש רק נאחז יותר חזק במעילו, ואז השמש יצאה וחייכה והאיש הסיר את מעילו". "אל תגידו מן הסתם כי "מין" זה לא סתם"
"לאכול רק אוכל בריא זה כמו לעשות סקס רק בשביל ילד". "תשעים ותשע אחוז מעורכי הדין מוציאים שם רע לשאר" "מה ההבדל בין מיתון לקטסטרופה?? מיתון זה כשמפטרים אותך, קטסטרופה זה כשמפטרים אותי". "האהבה היא עיוורת לכן צריך להשתמש בחוש המישוש" "הזמן הוא המורה הטוב ביותר. הצרה היא, שהוא הורג את כל התלמידים שלו". עיזרו לי לגדול - שילחו ציטוטים נוספים! שבת שלום מדליקה

י פ ע ת

New member
יש לי יש לי ...

משמעות הזיקנה היא הרבה שמות מחוקים בפנקס שלך.
שודד דרכים נותן לך לבחור: הכסף או החיים! האישה דורשת גם וגם!
רק מי שנלחם בעוני יודע את מחירו היקר כל כך.
אלוהים נתן לנו שתי אוזניים ורק פה אחד, כדי שנוכל לשמוע כפליים מכפי שנדבר.
קחו מהאדם את הערכים ותקבלו את החיה הפראית והאלימה ביותר.
לשון חדה היא המכשיר היחיד שהולך ומתחדד ככל שמשתמשים בו יותר.
מוטב למות זקוף מאשר לחיות על הברכיים.
אהבה שנקנית בכסף, סופה שתימכר בפרוטות.
גם מסע של אלף מייל מתחיל בצעד אחד. וזה....לא נגמרררררר

עוד כמה בודדים...

"תגמור את הכל כי יש ילדים רעבים בהודו..." "לדרבי חוקים משלו" "לכל סיר יש מכסה" "יש עוד הרבה דגים בים" "אם לא הייתי נשואה... " (זה משהו אישי...חחחחחחחחחחחחחחחחחחח...)

יש לי יש לי יש לי

אתה רואה פה ים? אז למה אתה נסחף?
טעות בוטה היא לחשוב שגילו את אמריקה. פשוט הבחינו בה.
אם כל העולם אומר את אותה שטות, זו עדין שטות.
כאשר אינך יכול לשכנעם - בלבל אותם.
אהבה, פסק הזמן הנחמד בין הפגישה עם נערה ועד הגילוי שהיא נראית כמו דג....
לביבות בחלום הן חלום ולא לביבות (כדברי שלום עליכם) כמו שמס הכנסה הוא מס ולא הכנסה. ליאור

ר ו ח

New member
הנה עוד....

מי שצוחק - שורד
האושר בא רק כשהעצב הולך
כשחבר מבקש - אין מחר.
שעות מאושרות עוברות מהר
שינוי מביא עמו חיים
לטעות אחת אפשר להגיע באלף דרכים
פעם אחת - זה עדיין לא הרגל. זהו.

גליתושש

New member
הנה עודדדד

אל תהייה צודק - תהייה חכם כשאנשים נמוכים יוצרים צל גדול סימן שהשמש שוקעת. המזל הולך עם הטובים. העבודה היא חיינו - ביום עובדים בלילה תופרים. רחוק מהעין - רחוב מהלב עדיף להיות ראש לשועלים מאשר זנב לאריות כאבי הראש הם צירי הלידה של המוח. אני יוצרים את עתידנו וקוראים לזה גורל. גלית

ועוד עוד עוד עוד

"הידע צריך לדבר, החכמה צריכה להקשיב".
"רומן טוב אומר לנו את האמת על הגיבור, רומן רע - על המחבר".
"הניסיון הוא מסרק שהטבע מעניק לבני אדם כשהם נעשים קרחים".
"דברים היוצאים מן הלב - נכנסים אל הלב".
"השמיים אינם הגבול, הם רק ההתחלה".
"כשאתה מנסה ליצור רושם, זה בדיוק הרושם שאתה יוצר".
"אני לא מחפש את הכותרת של המחר אלא את המחר של הכותרת".
"בן אדם אינו יודע כמה הרבה עליו לדעת, בכדי לדעת כמה מעט הוא יודע".
"גם השטן יכול לצטט מהתנ"ך".
על מנת להבין מהו ערכה של שנה אחת - שאלו תלמיד שנשאר כיתה. על מנת להבין מהו ערכו של חודש אחד - שאלו אמא שילדה פג. על מנת להבין מהו ערכו של שבוע אחד - שאלו עורך של עיתון שבועי. על מנת להבין מהו ערכה של שעה אחת - שאלו את האוהבים המחכים לפגישה. על מנת להבין מהו ערכה של דקה אחת - שאלו את האדם שפספס רכבת. על מנת להבין מהו ערכה של שנייה אחת - שאלו את האדם שניצל מתאונת דרכים. על מנת להבין מהו ערכה של אלפית השניה - שאלו את הספורטי שזה במדלית כסף. היום הוא מתנה לכן באנגלית הוא נקרא PRESENT (פרזנט) השעון מתקתק , נצלו את הזמן היום. מדליקה

שלוש חשובים

להתעצבן פירושו להעניש את עצמך על טפשותם של אחרים
גדולתו של אדם נמדדת ביחסו ולא בכיסו
גדולתו של אדם לסלוח ולשכוח ולא רק לנבוח

למעלה