נחל תבור היום שימו לב

teen17

New member
מה? במה האייפון עדיף על המגה מאגנום

המאגנום יותר גבוה יותר בנוי לשטח יש לו נעילות דיפרנציאל, יש לו הילוך כוח צמיגים רחבים ומנוע יותר חזק גם בנפח וגם בכ"ס. אומנם המגנום קצת יותר יקר מהאייפון אבל המגהמאגנום גם יותר מאובזר מהאייפון. הדבר היחידי שהאייפון יותר טוב מהמגה מאגנום זה המחיר שהוא יותר זול וזהו.

מצמץ

New member
בתור ישראלי

אתה צריך לדעת עד עכשיו שלדעת רוב הציבור (לצערי) המחיר הוא הגורם שקובע יותר מאשר התמורה לכסף. נ.ב. אני לא מדבר על המקרה הנ"ל, אלא בכלליות.

teen17

New member
אז גם אתה חושב שהמגה מאגנום יותר...

טוב מהאייפון כמו שאני חושב ומהגורמים שאני חושב?

מצמץ

New member
לא אמרתי זאת,

ולצערי אני לא מכיר מספיק טוב את הרכבים הללו בשביל שאני אהיה אוביקטיבי לתת דעה. מבחינת נוחות ויופי וכרכב שישמש אותי גם לחיי היום-יום אני חושב שהמגנום עדיפה אבל (אם אינני טועה) לאיפון מנוע חזק יותר דבר שיתן לו יתרון בשטח. מנקודת מבט של לאחר יציאה לשטח, הרכב כנראה יזדקק לתיקונים ונראה לי שהחלקי החילוף של האיסוזו יהיו זולים יותר מאשר של המיצובישי (ככול שהרכב מצועצע יותר כך גם מחיר החלקים והסיכוי שמשהו יתקלקל גדולים יותר). מצמץ, שמביע דעה לא נסיון, כך שדבריו בנושא זה הם בערבון מוגבל.

-רוני-

New member
אשליה

א. המגנום לא יותר גבוה מה שעשו במיצבושי קוטר הגלגל יותר קטן ומיכן נובעת אשליה אופטית שהרכב יותר גבוה. חתך הצמיגים זה אין מה להשוות בין מנוע3100 טורבו של האיפון ל2500 של המגנום ואם תציץ במחירון נדמה לי שהאיפון יותר יקרה אבל בכל מקרה לא הפרש רציני בישראל נימכרת יותר המגנום בגלל העיצוב. לפני חצי שנה לערך ירדנו למכתש רמון ישנו שם מקום מעלה נוח לפני היתה מגנום שבקושי עלתה ניכנסתי ללחץ האיפון עלתה ללא בעיה.

teen17

New member
אל תשכח שלמגנום החדש יש 115 כ"ס

ולא כמו המגנום שראית שיש לו 100 כ"ס. חות מזה שעכשיו מיבאים היילק עם מנוע 3 ליטר עם 125 כ"ס שלפי דעתי יקח את כולם בכיס הקטן.

kitt

New member
ההספק של המגנום הוא אולי 115 כ"ס

לעומת 109 של האיפון, אבל מה לעשות שבשטח חשוב המומנט של המנוע וזה של האיפון גבוה מזה של המגנום 24 קג"מ מול 21 קג"מ אם אני זוכר נכון.

-רוני-

New member
בידיוק

ניסיתי לשלוח מחקר השוואתי שמראה בדיוק את הדרישות לשטח, ולא לכביש

teen17

New member
שלח לי אותו במייל שלי, זה מעניין

אותי אז תשלח לי למייל.

pomelit

New member
../images/Emo32.gif לגבי גודל התמונות

למרות שעל פניו ככל שהרזולוציה גבוהה יותר זה יותר טוב, בעצם בתמונות שנועדו לצפייה במחשב מומלץ להשתמש ברזולוציה של 72 DPI, שזו הרזולוציה המותאמת למסך. רזולוציה גבוהה יותר פשוט מרחיבה את התמונה ונורא קשה לראות אותה (ולי כבר אין פוטושופ, ואני לא יכולה לראות כמו שצריך *בוכה ומייבבת מרה*)

teen17

New member
ראיתי את הטנק הזה היום בתל השומר

בבקום. טנק מדהים בטכנולוגיה שלו. נ.ב. יש לו הנעה של 8X8 אם אינני טועה.

teen17

New member
זה מוזר. בדר"כ כל הגלגלים של הטנק

אמור לנוע בנפרד ולא רק 2 מהם. טוב, מוזר.

kitt

New member
רק שני הגלגלים האחוריים בטנק מניעים

את הזחל השאר משמשים כלאגרים בלבד.

היועצת הגיעה הנה פומלית, לעודד ...

היועצת גם אשת שטח פומלית , יש לה באגי...יש לה נעילת דיפרנציאל , יש לה הכל. היועצת תוהה לאן לצאת היום לטיול? טיול אתגרי?! נהיגת שבילים?! החלקות זנב?! מעברי בוץ?! היועצת שתלויה בין שמיים וארץ ,וממתינה למוצא פיה של הפומלית.

למעלה