נחל עמוד תחתון אפשרי ? יותר מדי מים מי יכול לעזור ?
ק קמה New member 11/4/03 #2 לא הייתי שם שנים..אבל עקרונית אפשרי לחלוטין ולא כרוך במאמץ.. ניתן לשער כי האדמה יבשה שם בימים האחרונים ולא, אין זה קטע זורם שלו.. טיול נעים.
לא הייתי שם שנים..אבל עקרונית אפשרי לחלוטין ולא כרוך במאמץ.. ניתן לשער כי האדמה יבשה שם בימים האחרונים ולא, אין זה קטע זורם שלו.. טיול נעים.
S sysykl New member 14/4/03 #3 הייתי שם אתמול(12.04) בכניסה מהכביש לחוקוק יש זרימה. צפונה המיים נעלמים לסרוגין. שביל נוח לצד האפיק. פריחה יפה של חרציות ועכנאי. שוש
הייתי שם אתמול(12.04) בכניסה מהכביש לחוקוק יש זרימה. צפונה המיים נעלמים לסרוגין. שביל נוח לצד האפיק. פריחה יפה של חרציות ועכנאי. שוש
א אמנון של הים New member 15/4/03 #4 נחל עמוד תחתון הייתי גם 12-4 ירדתי מכביש פרוד אלמגור והלכתי לכל אורכו משגע יש שביל נוח עם המון חציות של מים על גבי אבנים בנחל (רק הסוליות מתרטבות) ובסוף הגענו לחקוק -יש בדרך כמה ברכות עמוקות שאפשר להתרחץ בהם
נחל עמוד תחתון הייתי גם 12-4 ירדתי מכביש פרוד אלמגור והלכתי לכל אורכו משגע יש שביל נוח עם המון חציות של מים על גבי אבנים בנחל (רק הסוליות מתרטבות) ובסוף הגענו לחקוק -יש בדרך כמה ברכות עמוקות שאפשר להתרחץ בהם