נחל כזיב

טלי פי

New member
נחל כזיב

סוף סוף אנחנו נוסעים לטייל בנחל כזיב. יש לי מספר שאלות: האם יש מים בבריכות בתקופה הזו? האם יש קטעי הליכה בתוך המים (אני לא מתכוונת לעצירה והשתכשכות) והאם כדאי לקחת נעלי התעמלות או סנדלים להליכה במים? תודה למשיבים

טיול של מים בנחל כזיב

יש מים בנחל, ביחוד בקטע שבין מונפור ועין טמיר. באזור עים טמיר יש כמה בריכות יפות והמפורסמת היא בריכת הדולבים, אבל יש גם בריכת בנקיק צר שמחליקים אליו על סלע. מאד מומלץ ללכת במים במעלה הזרם. התמנה מדהימה ביופיה וגם טובלים מידי פעם בבריכות קטנות ויפות. כשהולכים במים תמיד כדאי ללכת בנעלי התעמלות. סנדלים לא מגינים על האצבעות ממכה קלה של אבן. הייתי שם לפני 3 שבועות ואני לא מאמין שחלו שינויים גדולים מאז

טלי פי

New member
תודה על העצות + רשמים מהטיול

אז כמו שאמרתי סוף סוף טיילנו בנחל כזיב, שכבר מזמן רציתי לבקר בו. התחלנו את המסלול במבנה מקורות בעין זיו, הלכנו עד לעין טמיר עם עצירות בבריכות וחזרנו הכל חזרה. היה יום מאד חם והמסלול לא מוצל, העצירות בבריכה היו מרעננות מאד וכמובן שהבריכות מוקפות צמחיה יפה מאד. כשרצינו לחזור, ללא עצירות, המסלול כבר היה חם מאד והיינו מאד עייפים. סה"כ מסלול מהנה ויפה, נראה לי שעדיף לטייל שם במאי או באוקטובר.

טלי פי

New member
כן. אני חושבת שיש שם מים כל השנה

אגב, אפשר ממש ללכת מסלול רק בתוך המים?

ששש

New member
לא הבנתי, את שואלת או עונה? ../images/Emo13.gif

אני יודע כי בבריכות יש מים כל השנה אבל במסלול עצמו, בנחל עד לבריכות היו מים? לפי השאלה בגוף ההודעה אני מניח שלא. אם שאלת שאלה על אפשרות הליכה בתוך המים אז כן אפשרי, רק שצריך שיהיו מים
בדר"כ מוקדם יותר בשנה, ואם לא הבנתי את השאלה אשמח אם תבהירי את עצמך שוב...

למעלה