נחל השניר(חצבאני).....

kranves

New member
נחל השניר(חצבאני).....

אל תדאגו. שרון אמר שצריכים קודם למצות את הדיפלומטיה... האמריקאים מתחילים להזכיר את הסיוע הכלכלי שלהם. כל העולם יודע שבנושא הזה אנחנו צודקים. שיראק אמר שלא נוותר. אפילו פרס אמר שישראל לא תוותר(היום), וזאת לאחר שהוא אמר שהמים הם לא שווים את זה.. כנראה שהלבנונים יתקפלו. אם הם לא, כאשר המערכה בעיראק תפתח, אנחנו ניהיה פטורים מלחץ בין לאומי. נוכל להפציץ בשקט, אף אחד לא ירים גבה. בעתיד, אנחנו גם נחזור ללבנון. אחרי הסחירות בכנסת, כאשר הימין יתחזק, לא יהיה הרבה לחץ שמאלני בממשלה. לא נתקפל מכל דבר.

EverMan

New member
אני דואג יותר ששרון אומר

לי לא לדאוג מאשר שהוא לא אומר לי דבר. ואל תדאג , תמיד יהיה לחץ מהשמאל. גם אם מהכנסת , גם אם מהציבור. ולהזכירך - לביבי לא היה לחץ ממשלתי משמאל - הוא התקפל יותר מכולם ביחד.

Moledet972

New member
היה לו לחץ מהשמאל - הוא נחשב

כפושע שאשם ברצח רבין, ולכן שאין לו זכות לשנות שום חלק ממטווה אוסלו.

EverMan

New member
הוא אדם אשם בעיני כאחראי עקיפות

לרצח רבין ! ובהחלט לא הייתה לו זכות לשנות את מטווה אוסלו לאחר שהוא התנגד לו כל כך בחריפות ! ולא היה לו לחץ ממשלתי , היה לו לחץ מהכנסת. וכפי שאתה יודע , ראש ממשלה לא צריך לדאוג מאופוזיציה כל עוד יש לו קואליציה אמינה.

CANDY MAN

New member
לפי דעתי עושים עושים פיל מעכבר...

פעולה אחת של הקומנדו וכל המשאבות מחוסלות... מה תעשה לבנון? תפתח במלחמה? נגדנו? היא ואיזה צבא בדיוק? התקשורת סתם מנפחת את הדברים יותר ממה שהם, אם לבנון תסרב להפסיק אנחנו נעשה פעולה ונהרוס את מתקני השאיבה. ואם הם יתחילו לבנות שוב אז נהרוס שוב, נשחק איתם בחתול ועכבר עד שימאס להם, בשבילנו זה סתם אימוני שטח.

udi17

New member
ושתי פעולות של הקומנדו

כל המזה"ת מחוסל... הבעיה היא בטח לא מבצעית,כמו שאתה מתאר,אלא שוב האינטרסים של ארה"ב דוחקים אותך לפינה. נכון שלבנון לא תגיב, אבל החיזבאללה דווקא כן מחכה לזה,זאת למעשה המטרה שלו-להוציא אותנו מהכלים,וגם לנסות ולחבל ביחסים עם האמריקנים. לבנון כבר מסרבת לבקשות שלנו במשך יותר נדמה לי משלושה חודשים. זה לא הכי חכם לבוא ולהגיד בפעם האלף אם ואם,ובינתיים לא עושים שום דבר מהסיבה שלא רוצים לעשות שום דבר.

CANDY MAN

New member
שוב! הבעיה זאת התקשורת!

במקום לנפח את כל העניין היינו עושים את הדברים בשקט, אפילו בלי לפוצץ או להפציץ מאוויר, היו עושים פעולה שקטה ושתקים את המשאבות. לא ראינו לא שמענו. חבל שכל פעם אנחנו גורמים לעצמנו לעשות דברים בדרך הכי מסובכת באמת שחבל.

Moledet972

New member
איזה דבר אנטי דמוקרטי הוא עשה

שהופך אותו לאשם בעקיפין? מה הוא עשה יותר גרוע מאשר מה שעשו שלום עכשיו לבגין?

EverMan

New member
מה ?!

עמד במרפסת שהסיתו תחתיו לרצח רבין ?! שוב , שלום עכשיו לא עשו דבר דומה לבגין ! ראשית. שנית , שלום עכשיו זה הקיצוניים , לא דובר פה על הקיצונים , דובר פה על זרם מרכזי שמייצג הרבה מהעם , ובו הוא התיר דמו, לא בקבוצת מעט פאנטים.

Moledet972

New member
אסור להפגין נגד מדיניות הממשלה?

מה הוא אמר? מה אמרו מתחתיו? כבר תפסו את התקשורת בזיוף קולות, כמו בעניין ה"מוות לערבים", שכביכול השמיעו באיזושהי הפגנה, ובסוף התגלה שזה היה שקרי

EverMan

New member
מה הוא אמר ?

הוא אמר : כל הכבוד לכם לאנשים תחתיו ששמו תמונות של רבין בארון קבורה , ושמו את תמונתו במדי S.S ! הוא עמד בראש מרפסת שנשמע שם מוות לערבים ונאמר : השלום הזה רוצח אותנו - עלינו לפעול בנידון. מה אמרו ? כל כך מהר שוכחים ? כבר שכחת את המרפסת עליה הוא עמד ?! זיכרון קצר יש לעם הזה.

Moledet972

New member
אז הוא עמד על המרפסת הזאת.

- לא הייתה תמונה של רבין בארון קבורה. זו הייתה מאין קבורה סימבולית של מדינת ישראל. במדי S.S שמו אנשים. אם רבין לא היה נרצח, אף אחד לא היה רואה בהסתה משהו יוצא דופן, במיוחד אחרי 400,000 המפגינים במלחמת לבנון. אני אנסה להשיג לך תמונות מההפגנה הזו.

EverMan

New member
שנאה לא מצדיקה שנאה !

תפנים כבר ! וועוד איך שמו את תמונתו של רבין בארון ! אני זוכר זאת בעיניי !

Moledet972

New member
ומה הבעיה? אם לא העמידו אף אחד

למשפט, אף אחד לא אשם. זה במסגרת הדמוקרטיה. אתה אומר שראש הממשלה פושע מלחמה ורוצח. אותו דבר אמרו על רבין(ואני מצטער שאמרו, ואני לא מסכים עם זה)

EverMan

New member
שיגידו עד מחר.

שניהם כן הועמדו לדין משמעמתי , ושניהם קיבלו עונשים.

EverMan

New member
מה הוא אמר ?

הוא אמר : כל הכבוד לכם לאנשים תחתיו ששמו תמונות של רבין בארון קבורה , ושמו את תמונתו במדי S.S ! הוא עמד בראש מרפסת שנשמע שם מוות לערבים ונאמר : השלום הזה רוצח אותנו - עלינו לפעול בנידון. מה אמרו ? כל כך מהר שוכחים ? כבר שכחת את המרפסת עליה הוא עמד ?! זיכרון קצר יש לעם הזה.

למעלה