ברוך הבא, בחור חדש
נעים מאוד להכיר: שמי נח ואני הברברן הראשי של הפורום
(בדוק ותיווכח) אבל יש לזה סיבה מיוחדת
(עקוב אחר ההודעות בשבוע הקרוב), כי בעוד שבוע אצא לחופשה בת כחודש ימים. חיי הם חיים יהודיים מלאים
ואינני מנסה כעת דרך אחרת
. אפשר לשוחח איתי טלפונית
, אפשר גם באופן אישי אבל ממש לא מעבר לזה. אני שמח לכל המחמאות שלך
ומאחל לך המשך גלישה מהנה בפורום
. רציתי להקדיש לך שיר מיוחד
אבל לצערי הרב לא מצאתיו באינטרנט בשום ביצוע. יש שיר דומה בכותרתו אבל חיפשתי דווקא את הישן יותר. היה הייתה פעם הצגה בשם "רביזור". ניתן אפילו למצוא דיסק עם שירי ההצגה בחנויות המוסיקה (ממליץ לחובבי נוסטלגיה). אחד השירים היפים בהצגה היה "הנהנ בא בחור חדש". הביצוע המקורי היה בפי ז'רמן אוניקובסקי ודבורה קידר אולם הוא זכה לשני ביצועים יפים נוספים של להקות "סקסטה" ו"שוקולד מנטה מסטיק".
אם לא שיר, אז לפחות מילים:
בא בחור חדש ז'רמן אוניקובסקי ודבורה קידר מילים: חיים חפר לחן: דובי זלצר הוי אמרי לי אמא מה היום אלבש אם לעירנו בא בחור חדש תלבשי שמלת התכלת הוא ראה יפות מאלה תלבשי צהוב יש לסוניה איבאנוב אז תלבשי אדום אמא לא היום אמא לא היום מאמא מאמא זה אסון ממש הנה בא בחור חדש הוי אמרי לי אמא האשקנו יי"ש הנה לעירנו בא בחור חדש אז תשקיהו בקוניאקים זאת שותים הפסקודניאקים וודקה מחבית אז עלי הוא לא יביט אז תשקיהו רום אמא לא היום אמא לא היום מאמא מאמא זה אסון ממש הנה בא בחור חדש הוי אמרי לי אמא איזה שיא אשיר הנה לעירנו בא בחור צעיר שירי לו את וולגה וולגה זאת ודאי תשיר לו אולגה שירי את צ'ינאן יש לשיר הזה זקן אז שירי לו פדיום אמא לא היום אמא לא היום מאמא מאמא זה אסון ממש הנה בא בחור חדש