נחיתה רכה

נחיתה רכה

שלום לכולם, כמו שכבר אמרתי זה הערב הראשון שלי בפורום. אני בחור בן 34 (עוד מעט..:) מהמרכז. כרגע חי חיים חילונים אבל מנסה להתקרב לדת (נסיון שני:) והפעם ממקום שלם, רך ומקבל. אני מחפש שותפים לדרך. אנשי שיחה מעניינים ואולי גם מעבר. אחרי שקראתי חלק מההודעות אני שמח שהמקום קיים ובטוח שאמצע בו אנשים טובים. בשורות טובות לכל עם ישראל

אכן הגעת למקום הכי אוהב וחם....

/tapuzforum/images/Emo13.gifאין לי ספק שמצר כאן חברים הודי"ם (הומואים דתיים וגם דו דתיים) שתמצאו שפה משותפת ותבל כתף תומכת, ייעוץ והכוונה מארגון הו"ד שסראשו עומד הרב רון יוסף, הדרכה בהתקרבות לדת וגם בחיים המיוחדים והיפים שלנו. מאחל לך אחינו היקר שתרגיש איתנו נהדר ותמצא את הנתיב - שבו ללכת תיטיב. שבוע מבורך ונפלא, שבוע קסום ומושלם...

Nחמן

New member
למה את מוכר לוקשים?... ../images/Emo6.gif

אתה מצפה לא רק לגאולה אלא גם להודיה ולשירה ועוד ועוד... |
יש כאן לא רק הו"דים אלא גם כו"שים (כותבי שטויות...
) ועוד ועוד. מקווה, שתסתדר...

Nחמן

New member
ברוך הבא, בחור חדש

נעים מאוד להכיר: שמי נח ואני הברברן הראשי של הפורום
(בדוק ותיווכח) אבל יש לזה סיבה מיוחדת
(עקוב אחר ההודעות בשבוע הקרוב), כי בעוד שבוע אצא לחופשה בת כחודש ימים. חיי הם חיים יהודיים מלאים
ואינני מנסה כעת דרך אחרת
. אפשר לשוחח איתי טלפונית
, אפשר גם באופן אישי אבל ממש לא מעבר לזה. אני שמח לכל המחמאות שלך
ומאחל לך המשך גלישה מהנה בפורום
. רציתי להקדיש לך שיר מיוחד
אבל לצערי הרב לא מצאתיו באינטרנט בשום ביצוע. יש שיר דומה בכותרתו אבל חיפשתי דווקא את הישן יותר. היה הייתה פעם הצגה בשם "רביזור". ניתן אפילו למצוא דיסק עם שירי ההצגה בחנויות המוסיקה (ממליץ לחובבי נוסטלגיה). אחד השירים היפים בהצגה היה "הנהנ בא בחור חדש". הביצוע המקורי היה בפי ז'רמן אוניקובסקי ודבורה קידר אולם הוא זכה לשני ביצועים יפים נוספים של להקות "סקסטה" ו"שוקולד מנטה מסטיק".
אם לא שיר, אז לפחות מילים:
בא בחור חדש ז'רמן אוניקובסקי ודבורה קידר מילים: חיים חפר לחן: דובי זלצר הוי אמרי לי אמא מה היום אלבש אם לעירנו בא בחור חדש תלבשי שמלת התכלת הוא ראה יפות מאלה תלבשי צהוב יש לסוניה איבאנוב אז תלבשי אדום אמא לא היום אמא לא היום מאמא מאמא זה אסון ממש הנה בא בחור חדש הוי אמרי לי אמא האשקנו יי"ש הנה לעירנו בא בחור חדש אז תשקיהו בקוניאקים זאת שותים הפסקודניאקים וודקה מחבית אז עלי הוא לא יביט אז תשקיהו רום אמא לא היום אמא לא היום מאמא מאמא זה אסון ממש הנה בא בחור חדש הוי אמרי לי אמא איזה שיא אשיר הנה לעירנו בא בחור צעיר שירי לו את וולגה וולגה זאת ודאי תשיר לו אולגה שירי את צ'ינאן יש לשיר הזה זקן אז שירי לו פדיום אמא לא היום אמא לא היום מאמא מאמא זה אסון ממש הנה בא בחור חדש

ברוך הבא אלינו בחור חדש 34../images/Emo140.gif

ברוך הבא לפורום בחור חדש 34 שמח שהגעת מאחל לך התאקלמות מהירה , ומוזמן לשתף אותנו בכל אשר על ליבך , בהצלחה רבה באהבה אסף מצרף תמונת ציור קיר - גרפיטי שצולמה בתל אביב

avitano

New member
שלום לך בחור חדש 34 :]

יש בעיה עם הכינוי שלך :] הרי כשתישאר כאן עוד תקופה כבר לא תהיה חדש חחח :) ואז תצטרך לפתוח כינוי "בחור ותיק"
בכל מקרה :] ברוך הבא לפורום מקווה שתמצא כאן מה שאתה מחפש, תהנה ותיקח חלק פעיל מהפורום והדיונים... אני אופיר, בכל פניה או שאלה אתה מוזמן לפנות אליי במסר אישי שיהיה בהצלחה

טיףטף2

New member
../images/Emo24.gif

איזה כיף וכמה נחת רוח אתה עושה לבורא העולם. אני יותר מאשמח לנהל איתך שיחות הן ע"ג הפורום והן במסרים. בהצלחה לנו בע"ה

ספר ריק

New member
ברוך הבא בחורצ`יק /tapuzforum/images/Emo24.gif

כולי תקווה שתצליח בדרכך החדשה. אשמח לשמוע על התהליך שאתה עובר.

טיףטף2

New member
../images/Emo46.gif

למה לי בחיים לא אמרת שאתה תשמח לשמוע מה עובר עלי?|מקנא|

גם אני מצטרף לרבנים היקרים.‏ ‏

ואברכך בברכת ברוכים הבאים כאן תוכל למצוא אנשים יקרים אכפתיים וטובים ‏,‏ אנשים עם לב זהב,‏ אנשים שהם דתיים ואחר כך הם הומואים.‏ מקווה שתישאר איתנו וכמו כולם נשמח לשמוע עליך יותר ‏.‏ בברכת ברוך הבא.‏ אוהב....‏ ‏

למעלה