נחיתה הודו

eyalwe83

New member
נחיתה הודו

שלום, אימי נוסעת לבדה לטיול בהודו וקצת לחוצה מהנסיעה. היא נוחתת בדלהי וצריכה להגיע משם לרישיקש. מישהו עשה את המסלול ויודע איזה דרך הכי כדאית (וזולה)? כמה זמן אורכת הנסיעה? והאם תיפגוש שם ישראלים שיקלו על ההגעה... תודה תודה!

jeshu

New member
הגעה לרישיקש נדונה פה וחיפוש בפורום יעלהב את האפשרויות. הכי קל לעניות דעתי לגשת לסוכן נסיעות במיין בזאר ולקנות כרטיס אוטובוס לאוטובוס תיירים שמגיע בנסיעת לילה אחת.מה שכן,הדרך הקלה היא גם הארוכה - אין בה לימוד והתנהלות בהודו היא משהו נלמד.רצוי להשתמש במערכת הרכבות הציבורית שלא מיועדת בעיקר לתיירים וללמוד איך זה שם (וזה כיף גדול בפני עצמו). היא תפגוש שם דיי והותר ישראלים,אך הם לא יקלו על ההגעה.הם יהיו פסיביים לגמרי ורק האוטובוס עצמו הוא זה שיגרום להגעה עצמה להתרחש.

eyalwe83

New member
jeshu

תןדה רבה, אני מאמינה שהיא תסתדר השם... לא נשמע מסובך מדי

jeshu

New member
"יונתן" בשבילך וזה גלוי לכל בכרטיס האישי אני מאמין גם שהיא תסתדר. שתתחיל את הטיול במקומות תיירותיים (כגון רישיקש) ושתלמד את המעט שיש ללמוד על התנהלות בהודו.

אני נסעתי באוטובוס לילה

אוטובוס תיירים. א"כ הצטערתי על זה כי היה מאד לא נוח. לדעתי עדיף ליסוע ברכבת. תחנת הרכבת נמצאת ממש בקצה ה"מיין בזאר", אפשר לגשת להזמין כרטיס. הנסיעה תהיה קצרה יותר.

annandi

New member
יש תחנה בהרידוואר, שזה בערך 30

דקות נסיעה בריקשה או מונית. אני גם ממליצה לקנות כרטיס לרכבת במחלקה ראשונה בישיבה (לא סליפר), לשטבדי אקספרס, שיצאת מהתחנה ליד המיין באזאר כל יום הסביבות 8:00 בבוקר. מגיעים אחרי 7 שעות נוחות וממוזגות להרידוואר. למי שרק מגיע להודו, זה נראה לי פתרון עדיף מאשר נסיעת לילה באוטובוס (אלא אם כן יש תקציב מאוד נמוך).

annandi

New member
האמת, אחרי שכתבתי,

פתאום לא הייתי בטוחה שהרכבת יוצאת מהתחנה ליד המיין באזאר. כדאי לבדוק כשקונים את הכרטיס איזו תחנה הרכבת יוצאת ממנה בדלהי.

jeshu

New member
כל הכבוד על המידע המועיל כאלה הסברים תענוג לקרוא. אני רק רוצה לציין שהריקוואר היא אחת הערים הקדושות להינדים בדומה לורנאסי.היא לא מאוד מעניינת לטעמי,אבל בהחלט אפשר לבקר גם בה. על אוטאראנצ'אל אני ממליץ לזו ששאלה לחפש קצת טיפים לאמא שלה ממה שכתבתי לאחרונה.

למעלה