נחירות...קטן עלי

נחירות...קטן עלי

מיגרנות?. זה מרגיז אותי. אין לי שום דבר לומר להגנתי. מה שאני עומדת לספר הוא בהחלט לא משהו שאני גאה בו. והלוואי הייתי מסוגלת לסגל גישה יותר פוזיטיבית לעניין. אני שונאת מיגרנות. אין לי סבלנות למיגרנות. אני שונאת את המיגרנות של בעלי שלי. כמו בספרו של ארווין ד. ילום "כשניטשה בכה" , המספר על התקפי מיגרנה קשים של הפילוסוף הידוע, גם את בעלי תוקפות אחת לכמה זמן מיגרנות מהסוג הלא סימפטי. הוא סובל, יש לו בחילות, וכל מה שהוא רוצה זה לשכב בחושך עד יעבור זעם או לחלופין, להקיא עלי. ומה אני עושה? מתעצבנת. תפקיד האחות הרחמנייה כנראה לא תפור עלי. ולכן אני עושה פרצופים. אוף עוד פעם המיגרנה הזו!, כאילו שהוא נהנה ממנה... איכשהו אני בטוחה שהמיגרנות של בעלי שלי הן נשק סודי המכוון נגדי, אלא מה? זה שהיו לו מיגרנות גם לפני שנפגשנו ממש לא משכנע אותי לחשוב אחרת. מבחינתי, העובדה שהן ממשיכות להופיע, היא כישלון אישי. מה? אני לא אמורה להיות המזור לכל תחלואה?, האהבה שלי לא הצליחה לרפא את המיגרנות? תוסיפו לכך את העובדה שהמיגרנות מופיעות בעיתויים הכי לא נוחים : כשאנחנו מוזמנים לאנשהו, באמצע חופשה רומנטית, או סתם כשאני רוצה בעל במשרה מלאה. השיא היה כשחזר לפני כמה ימים משהות בחו"ל, אחרי תשעה ימים שבהם היה אמור לנקות את הראש, ונכנס הביתה עם פרצוף תשעה באב......מיגרנה. לא נשיקה בדלת, לא שאלות איך היה, כשהמיגרנה תוקפת, הדבר האחרון שמעניין אותו זה להיות נימוסי. עכשיו שאלה..... כאבי ראש זה בשביל נשים שרוצות פטור מסקס, לא?
אלא שהבעל שלי, גם בשיא המיגרנה, מוכן שננסה להעביר את הכאבים באמצעי הפרימיטיבי הזה. העניין הוא, שלפעמים זה עוזר ולפעמים לא, מה שמעמיד את האגו המיני שלי בסכנת הכחדה או לפחות בחוסר ביטחון גמור. אם הייתי רוצה לאזן את התמונה, הייתי מספרת למה כדאי לי לספוג באהבה את המיגרנות, אבל אני לא רוצה לאזן, אני רוצה לקטר.

קסומה

New member
אז ככה.......

קודם כל דעי!!! יש תרופה למגרנות. בתור אחת שסובלת מהן בקיץ אני מבינה את בעלך....מיגרנה, כשהיא תוקפת, היא אכזרית ביותר. כל שיש לעשות נגדה זה להכנס לחדר חשוך, לכסות את הראש בשמיכה, ולהמנע מרעשים. כל זאת לאחר 2 כדורים חזקים לכאבים.... מיגרנות נובעות מ....רגישות לאוכל מסויים (קפה, שוקולד וכו), עצבים, מתחים, מזג אויר, ואני בטוחה שיש עוד סיבות. בניגוד לבעלך, אין לי ברירה, אלא לתפקד כרגיל בשעת התקפה. מה שכן, יש תסמינים מקדימים לכאבים שאותם אני מכירה היטב ומונעת את התפתחות הכאבים בכדורים: כאב מונוטוני שלא מפסיק לרגע, מתחיל חלש מאחורי האוזניים ועולה מעלה ומתעצם. כשמתחילות הבחילות, המגרנה כבר בשיאה. שבת שלום

מרי-לו

New member
האוץ´... נקודה רגישה

מיגרנות מרגיזות גם אותי... אלא שאותי מרגיזות המיגרנות שלי... אבל אחרי הרבה שנים של סבל (וחיסול מלאי שלם של בקבוקי אופטלגין נוזלי, כדורים מיוחדים שהביאו לי מחו"ל ועוד כל מיני כדורים שהמליצו לי עליהם ועזרו בערך כמו כוסות רוח למת...) הרופא שלי גילה לי את תרופת הפלא... כדור קטן בשם "זומיג" שלוקח לו פחות מ 10 דקות להתחיל לפעול ולגרום למיגרנה להעלם כלא היתה.... אמנם עסק יקר ה"זומיג" הזה - 150 ש"ח לחפיסה של 3 כדורים, אבל אם הוא אובחן כמיגרנתי ע"י נאורולוג ישנה הנחה מסויימת של הקופה על הכדורים... מניסיון, גם ללא ההנחה הכדור שווה כל שקל! ותאמיני לי יקירתי, הסבל הנפשי שלך קטן ליד הסבל הפיזי שלו... מיגרנות זה לא צחוק... ישנם אנשים שמגיעים עם מיגרנה עד לבי"ח... אני אישית חוויתי לפחות שתי התקפות כאלו... ואפילו קראתי במאמר מסוים שנרשמו מיקרים ברפואה שמיגרנה גרמה לעיורון! הממממ.... ובקשר לסקס... כבר היה כתוב איפושהו שסקס עוזר להעלמת כאבי ראש... או משהו כזה, לא?

../images/Emo180.gifיש כדור אחר...

הכדור אובחן ע"י נוירולוג בכיר (המעדיף להשאר בעילום שם) שהסתמך על התיאוריה של ד"ר איפושהו (סקס עוזר להעלמת כאבי ראש... או משהו כזה). מחיר הכדור קצת יותר יקר מ- 150 ש"ח לחפיסה אבל הוא שווה כל שקל. שם הכדור - אופטימומלגין. סתם סתם... חחחחחחח שבת רווית שמש לכולם\ן- הולך להמשיך להצלות בבריכה...

שבת נפלאה..

אנחנו היום בכוננות צל ומים בלבד... יותר עדיף..
(זה הצבע שלי בערך..)

י פ ע ת

New member
האוצ´ 2 - ממש דריכה על היבלת!

כבר אמרו את כל מה שאפשר לאמר על הכאב הבלתי נסבל הזה , רק רציתי להוסיף בתור אחת שנתקפת בכאב הזה כמה פעמים בחודש ללא כל הזהרה מוקדמת, כן לפעמים בטיולים,ותמיד תמיד אחרי בילוי ובעוד מצבים קבועים, והאמיני לי, זו ההרגשה הכי זוועתית כי יכולת התיפקוד שואפת לאפס והרצון להיות בסביבת מישהו גם הוא אפסי....כמו שאמרת עד יעבור זעם- אין עם מי לדבר! היום מגדירים את המיגרנות ממש כמחלה, על כן היי רגישה כלפיו כי זו באמת לא הצגה וכשיוצאים מההתקף זו הרגשה של היוולדות מחדש. הפתרון היחיד הוא לקחת את הכדור המשכך מיידית עם התחלת הכאב...לפני שמגיעים למצב שכבר שום כדור הכי תותח שיהיה כבר לא יעזור. כאן המקום לאמר תודה לענת מלאס וגאס ששלחה לי כדורים נהדרים שמפיגים את הכאב תוך 10 דקות- הידרוקודאין- לי זה עזר! מומלץ!

קרמבובת

New member
תקשיבו ותקשיבו טוב

חחחחחחחחחחחח 90% מכאבי הראש נגרמים מאי שתייה מספקת. תתחילו לשתות מים והמוןןןןן !! לפחות שלושה ליטרים ביום, אפילו בכוח ! חוץ מהפגת כאבי ראש לצמיתות יש לשתיית מים מרובה השפעות מצויינות על הגוף... בחיי...
קרמבו

נעמי 1

New member
קרמבו... תתקרבי רגע...

על גיל המעבר שמעת... (בטח טרם הגעת)... אני מאחלת לך שהמיגרנות יפסחו עליך בזמן הזה. תגידי... את מסתובבת עם קטטר כשאת שותה שלושה ליטרים של מים? נעמי

קרמבובת

New member
חחחחחחחחחחח לא

אבל כמעט.. תיראי..אני מוכנה לבקר בשרותים כל חצי שעה שעה...ולהיות בריאה יותר או קיי? עניין של סדר עדיפויות.. חחח..קטטר...הזכרת לי את סבא שלי ז"ל שהייתי מבקרת אותו בהדסה עין כרם.. היתה זו עונת האבוקדו (להבדיל מעונת המלפפונים המאוסה בעעע) והוא ביקש סלט אבוקדו ...הכנתי לו ובאתי לשם בסוף יום עבודה ( הייתי חיילת ונסעתי חופשי באוטובוסים..חרשתי את הארץ לאורכה ולרחבה
) עם הסלט ביד וכל כך התאכזבתי לראות אותו עור ועצמות..(סרטן) אומר לי שכל מה שהוא טועם עושה לו בחילה.. אז כמו שאמרתי.. רק בריאות
קרמבו

זה פורום נשואים ../images/Emo35.gif

אני מה זה מופתע , חשבתי לרגע זה פורום נשואים ? אולי בעצם זה פורום בריאות ? אהה , בעצם למה לא ? כשנשואים תקופה נגיד ממושכת , מתחילים התקפות מיגרנה . לא ממש לא , כשנשואים באושר , החיים כה יפים ורכים , עוברים גם על משבר המיגרנה של הבעל או האשה , יאללה מספיק לקטר , קבלו את הבעל או האשה גם בתקופות לא הכי , הכי כמו שהם , יהיו ימים יפים יותר , האמינו לי .... שבוע טוב ולא לשכוח כל שישי להביא זר
ביי , יהונתן 38

טאקילה~*

New member
השבת זה פורום דיכאון, ונחירות....

ניכנסת ויוצאת מכאן מבוהלת אמה´לההההה ... שו מגרנות, שו נחירות, זה מרדים אותי אוףףףףף

למעלה