נחירות- חיך גדול

נחירות- חיך גדול

שלום לכולם לאחר ביקור אצל רופאת א.א.ג. מסתבר כי בעיית הנחירות (אם כי חשוב להגיד שהנחירות לא היסטריות ואני לא "נגר"...) נובעת מחיך גדול. אני בן 29, ישן על הבטן ללא כרית, לא מעשן (נרגילה נחשב?) עושה ספורט מדי פעם, לא שמן (אם כי ישנה כרס קטנה שבתהליכי העלמות). הרופאה מצאה כי אין לי פוליפים באף ושהמחיצות באף יותר מנורמליות. בנוסף, המליצה לי על מעבדת שינה בכדי שתוכל לדעת על המשך הטיפול (אמרה לי כי אין צורך בניתוח לבעייה שלי). רציתי לשאול האם מישהו מכיר פיתרון לבעיה מעלה (נחירות עקב חיך ארוך)? תודה רבה לעונים!

טיפול הומאופתי

אני מבינה שהרופאה שלך עדין לא יודעת מה הסיבה לבעיה ולכן שלחה אותך למעבדת שינה..... מכיון שהמחיצות פתוחות ואין פוליפים ואתה לא שמן סיכויי הצלחת הטיפול טובים. מצורף קישור למאמר שכתבתי על טפול הומאופתי בנחירות. זה מקרה יחיד שלפו ניתן להסיק על היכולות של ההומאופתיה להתמודד עם בעיה מהסוג הזה. כל טוב עירית

paluta

New member
נ ח י ר ו ת

נחירות לרוב הן התוצאה של חוסר איזון נפשי שגורם לחוסר איזון פיזיולוגי מה שרופא קונבנציונאלי מחפש זה להתמקד במבנה פיזיולוגי מאט שונה כדי להכריז על הסיבה , אצלך אובחן חיך גדול - אני חושב שזו אבחנה שגויה ומטעה. (דרך אגב גם חריקת שיניים מטופלת בהצלחה לאחר איזון נפשי של המטופל ללא צורך בסד ואו כל תוספת מכאנית אחרת) קודמתי המליצה לך על טיפול שככל הנראה יסתיים בהצלחה אולם ישנן עוד שיטות טיפוליות מוצלחות .

0 אור 0

New member
אתה בודאי צודק!

אני תמיד טענתי שהגברים הם קבוצה שידועה בחוסר האיזון הנפשי שלה, כנראה זה הגורם לכך שרום נוחרים והמצב הולך ומחמיר עם התבגרותם.

0 אור 0

New member
הנחירה היא תופעה מאד נפוצה

בדרך כלל לרפואה הקונבנציונלית אין פתרן עבורה, וגם הרפואה המשלימה בכלים הרגילים שלה לרוב לא מסייעת, גונב לאוזני שיש תרגילים ספציפיים שיכולים לחזק את השרירים אשר החלשותם גורמת לנחירות (אחד מהם הוא נגינה על דיג'), אבל לצערי אני לא מכירה מישהו ספציפי שמטפל בשיטות האלו. אם תמצא כזה - אשמח גם אני להתעדכן

nadaval56

New member
נגינה על דיג' אכן אמורה

לחזק את השרירים האלו. אולם אם זה כך, לשם מה צריך מטפל? צריך ללמוד לנגן על דיג'...

ינוקא1

New member
ובשביל לנגן על דיג'

צריך להשיג דיג'

0 אור 0

New member
אלו שתי חלופות שונות

או שיש איזשהו מטפל שיודע איך לחזק בלי דיג' או שאתה לומד לנגן עם דיג' בכל מקרה אשמח לשמוע חויות אישיות וסיפורי הצלחה

האם תמיד נחרת?

אם הבעיה נובעת ממבנה החיך, הרי שתמיד נחרת. אם לא תמיד נחרת, זה יכול לתת רמז לכך שלא מדובר רק בבעיה מבנית. ראיתי מקרים שבהם הרפואה הסינית עזרה לבעיות הנחירות. במקרים אחרים, נוכחתי שעיסוי לימפתי באזור הפנים עזר לפתור את הבעיה. אם מדובר רק בבעיה מבנית, אפשר לנסות אוסתאופתיה או טיפול בשיטת רולפינג. אתה יכול לקרוא מעט על כל אחת מהשיטות, ולבחור את מה שנשמע לך הכי טוב. או לשאול בסביבתך הקרובה מי מכיר מטפל טוב.

למעלה