נחוץ מידע!

black spirit

New member
נחוץ מידע!

שלום לכולם...אני חדשה...וכולכם נשמעים ממש אחלה....עוזרים כזה אחד לשני....ממש נחמד פה! אממ טוב אז מידע כללי: אני בת 16 ומאז ומתמיד התעניינתי בכל דבר שקשור ברוחניות! אני במיוחד בקטע של קריסטלים(אני קבוע עם 'המטייט' על הצוואר), חלומות(אני מגבירה פסיכולוגיה ובעתיד אני הולכת ללמוד את הכיוון של פיסיכולוגית חלומות), כישוף ומאגיה.... אז אני משערת שתוכלו לעזור לי קצת...מישהו מכם מכיר אולי ספר טוב שיכול לתת מידע בסיסי על מאגיה וכישוף כי רק עכשיו התחלתי לחקור על זה....ואם תוכלו לעזור לי אני יודה לכם מאוד... *The one and only*

suki da yo

New member
באנגלית את יכולה לקבל הרבה המלצות

אבל אם את קוראת ספרים רק בעברית, בהיה קצת בעיה, כי, לפחות לטעמי, לא תמצאי ספר מאגיה ראוי לשמו בעברית.

Tatu4Taty

New member
דווקא...

ראיתי ספר.. אני חושב שחדש, לא בטוח שברפרוף נראה לא רע.. "כישוף בנרות" אם מישהו מכיר.. יכול להיות שזה לא השם המדויק.

suki da yo

New member
לא מכירה...

אבל אם תתני לי ( אם את זוכרת ) שם של הסופר, אני אנסה לברר.. עזבי, אני אנסה בכל מקרה, אבל זה יקל עלי אם את זוכרת:)

Weirdi

New member
נסי באינטרנט...

כנסי לגוגל, תכתבי: magic/k או witchcraft יעלו לך כמה עשרות אלפים אתרים- תתחילי לקרוא אותם... מה שכתוב שם יספיק לך להתחלה ואולי קצת יותר:)

suki da yo

New member
טוב..

אז את יכולה להציץ בטאג ליין, שם יש את הספרים של הנזיר- יותר נכון, ספרים באמת של הנזיר, ולחכות לשאול אנשים עם קצת קצת קצת יותר ניסיון ממני בספרים (אין תקציב:)) להמלצות,,,,

jbu

New member
אם את מדת הוויקה אז הינה ספר נחמד

אם את מדת הוויקה אז הינה ספר נחמד למתחלים the sorcerer's handbook הוא עולה 5 דולר והוא מספק הבנה בסיסית רק שהבעיה הכי גדולה איתו היא שהוא עובר מפיתוח התפיסה על חושית יש ליצירת כדורי אנרגיה שנראים לעין, כלומר הוא ישר מצפה ממך לעשות דברים מסובכים ולעבוד במשך שנים עם התרגלים שיש בו (14 תרגלים).

L e s t a t

New member
אני דווקא הייתי ממליץ על

Wicca A Guide for the Solitary Practitioner של סקוט קאנינגהם.

suki da yo

New member
אבל זה רק אם היא אכן וויקנית

כי אחרת, טוב, אין יותר וויקנית מזה, לא? אגב, לסטט, אלין המלית לי על ספר פעם, אני חושבת שקראו לו practical macic אתה מכיר? זוכר?

jbu

New member
הספר שהמלצתי עליו

הספר שהמלצתי עליו טוב גם למי שלא רוצה להיות Wicca אבל הוא די מפתה אנשים ללכת בדרך הזו גם אם היא לא מתאימה להם.

suki da yo

New member
הגבתי בנוגע לספר שלסטט המליץ

את הספר שאתה הצעת אני בכלל לא מכירה.

למעלה