נחומי מה קורה?

בטח שאפשר

הכרטיס פשוט יעלה לך 30 שקל(אל תשכח להדפיס את הקופון מהאתר
)

אי י ל ת

New member
נחום- הופעה באוניברסיטה

כשהתקשרתי אז לאגודת הסטודנטים אמרו לי שבכל אחד משערי הכניסה תהייה קופה. הם מוכרים כרטיסים ל-כ-ו-ל-ם. לסטודנטים זה יעלה 20 שקלים, ולכל השאר - 30- 40 שקלים. כל אחד יכול לבוא. אני חושבת שאתה יכול בקלות להגיד שאתה בן 18. פשוט תלוי עם מי תהייה. אם תבוא עם החבר'ה שלך מהכיתה, אז יקלטו שאתה צעיר. אבל אם תהייה עם "גדולים" אז לא יקלטו. אני כניראה אהייה שם, ואם תהייה לך בעיה אני אבוא להציל אותך, ואני יודעת להציל... יש לך את הנייד שלי?

gala21

New member
תהיה רגוע..

ולנטינו הנסיך .. יש לנחום חבורת גנגסטרים ( או יותר נכון גנגסטריות) ששומרות עליו בכל צעד ושעל . תאמין לי שהוא יבוא ותיפגשו והכל יהיה בסדר.

סבבה../images/Emo13.gif../images/Emo59.gif

עכשיו רק נותר לקוות שישחררו אותי מהצבא
ואז סוף סוף נפגוש את נחום - האיש והאגדה

1סאלי1

New member
נחומי הקטן...

לא תהיה בעיה לקנות כרטיס, אבל הבעיה היא בכניסה כשהשומרים דורשים מכל נכנס לאוניברסטה ת. זהות... אז נראה לי שזה מה שיההוה את הבעיה. אבל אנחנו נתגבר גם על זה כי אין מצב שאתה לא תהיה שם!!!!

Nahoum

New member
לסאלי הגנגסטרית..

בדיוק - הבעיה היא בת. זהות. מה עושים!? עזרא אתה לא יכו לארגן פרוטקציה עם החלונות הגבוהים בצבא??

Nahoum

New member
אבל תשמעי רגע

אני לא יודע אם למרות הכל ייתנו לי להיכנס. לפי דעתי אני מגיע ואני אשב שם בחוץ.
לא נורא.. נשמע מבחוץ את מה שיש מבפנים.

gala21

New member
איילת בחורה רצינית

את דבש את... ידעתי שברגע שתיכנסי לתמונה הכל יהיה ברור.. נחום יש לך גב חזק. תישן טוב הלילה .

ס פ י ר2

New member
ואייי

רגעע ניראה לכם שגם לי יתנו להיכנס? אני אומנם בת 14 וקצת כולה.. אוףף אבל אני ניראת יותר גדולה לגילי... אז ניראה לכם שיתנו לי גם להיכנס?? אני מזה רוצה לבוא!!!

Nahoum

New member
../images/Emo13.gif כולכם חמודים כאן אחד אחד ../images/Emo13.gif

אבל למרות הכל, נגיד ואני אהיה עם איילת המתוקה (כדבש לפי גאלה), או עם ליטי שלנו, ועם סאלי הגנסטרית, מה זה יעזור לי? אני אהיה, יהיה לי כרטיס, אבל בתעודת זהות רשומה לי שנת הלידה - 1988 . מה עושים אז? אם יבקשו ת"ז??

1סאלי1

New member
סאלי הגנסטרית??????????../images/Emo35.gif

מה אמור להביע הכינוי החדש? מחר אברר לך אם ישנה אפשרות שתכנס. אבל כפי שזכור לי מביקורי האחרון מהאוני' יש שמירה קפדנית בכניסה... חבל שתבוא מי-ם ולא תכנס... בעצם, אתה יודע לטפס?

Nahoum

New member
יודע לטפס??

אז איך את חושבת שאני נמצא כאן בבית בבקרים. אם לא ע"H טיפוס על שערי בית סיפרי הגבוהה

אי י ל ת

New member
נחום

צריך להתקשר לאגודת הסטודנטים, לשאול אם הם באמת בודקים תעודות זהות. ובעניין תחרות צילומי החיוכים של עמיר - צריך להכריז רישמית. מה לגבי מודעה בעמוד הראשי של האתר? שיהיה קישור לעמוד התחרות, לשם יהיה אפשר לשלוח תמונות, כולל אפשרות להצביע (אבל לא כמו בכוכב נולד - אצלינו - כל אחד רק הצבעה אחת!!!). ניראה לי שזו תהייה תחרות שעוד ידובר בה רבות, אולי עמיר בעצמו יעניק את הפרס (?) לזוכה.

ezraz

New member
היי נחום תירגע

הרעיון של גאלה ואיילת נשמע בסדר. תלך עם איילת ליטל ועוד חברה שלהם יש ת. זהות בגיל המתאים. אם בשער יבקשו ת.ז. תגיד שאתה מעל 18 ושאין לך את התעודה עליך ופשוט תתעקש בזעם ותגיד שכשקנית כרטיס בדקו ת.ז. ולא אמרו כלום על כך שיש להביא את התעודה להופעה. אם תהיה בכל זאת בעיה, כישראלי טוב, דרוש בתוקף לדבר עם האחראי. הסיכוי קלוש שיבזבזו אנרגיה כדי לבדוק, בפרט אם לכל הסובבים אותך תהיה תעודה מתאימה. מצטער שאני מוריד אותך לתרבות רעה, אני לגמרי לא כזה בדר"כ אבל המטרה מקדשת את האמצעים כשמדובר על הופעה של עמיר! אני כמעט בטוח שבאפשרותך לקבל איזשהו תו מ"תפוז" של עיתונאי או משהו כזה. בדוק את הנושא. זהו בעוד 5 דקות אני סוגר, מקווה שלפני יום חמישי אצליח לגנוב כמה דקות להכנס לפורום.

Nahoum

New member
אפילו סאלי אמרה..

..שיש שם שמירה קפדנית, בכל מקרה, נראה לי שאני קאח את הרעיון שלך. מקסימום נחכה בחוץ

מה פתאום שמירה קפדנית

מבדיקה שערכתי בכלל לא שמים לב לגיל שלך שאלתי אנשים בני 15-16 שהיו שם, ובכלל לא מסתכלים על זה! ביום הסטודנט הקודם היו "הדורבנים" אתה יודע כמה מעריצות בני 15 יש להם?! נראה לך שהן לא נכנסו?! תמיד הכניסה שם היא מעל גיל 18, וזה נראה לי רק בגלל שהם חייבים לרשום את זה כי מוכרים שם בירה וכו'...

למעלה