נחומי מה קורה?

gala21

New member
נחומי מה קורה?

היית תלמיד טוב? עשית שיעורים?

Nahoum

New member
לגאלה21 מה המצב?

הכל טוב, מה איתך? ראית איך ספר האורחים התקדם? איזה יופי. אבל יש בעהי קטנה שאני ארצה עזרה אליה..

Nahoum

New member
יש לי את הדרכים להגיע לאוניברסיטה

הכל הכל הכל אבל הכניסה מגיל 18 מה עושים? ראסמי אני צריך רעיונות

gala21

New member
השאלה היא

מאיפה הכניס להופעה .. כעיקרון יש המון שערים לאוניברסיטה ... ואין בעיה להיכנס. נחום לא נעים לי להגיד לך ..אבל בקלות הייתי נותנת לך 18 ... ניראה לך שלמישהו באמת איכפת ?...

gala21

New member
חוץ מזה...

אם תגיד שאתה בא לצלם .. אז בכלל . אתה יודע גם עם מי לדבר .. למה הביישנות הזאת ? זה על גבול המעצבן. אל תטריף אותי !!!!!!!!!!111

Nahoum

New member
תשתי מים ותרגעי.

אני לא ביישן - למה כולכם חושבים?
. אני בא לצלם כביכול, אבל מי אמר שייתנו לי להיכנס?

Nahoum

New member
לג'אלה המחמיאה..

זאת מחמאה, להיפך. אבל תראי, אני יגיע לשם מירושלים, אני לא יכול להסתמך על "למי אכפת?". מה עושים?

gala21

New member
רוצה מכות?

תיקרא עוד פעם את מה שכתבתי לך!!!!!!!!!!1

Nahoum

New member
נראה לי שגם...

שבלי תעודת סטודנט אי אפשר לקנות כרטיס ובטח שלא להיכנס. מה עושים??? תנו לי רעיונות. גאלה תפתחי ראש. עזרא - אין מצב לדבר עם החלונות הגבוהים שם??

Nahoum

New member
../images/Emo124.gif לכולכם..

אני יוצא עכשיו, אני אחזור בלילה, עד אז - תתנו לי רעיונות - אני צריך את זה. אין לכם מושג איך אני רותה להיות שם. אני יכול להגיע ליטי באה איתי - יהיה ענק. אבל.. למה מגיל 18???

gala21

New member
נחום

תשיג את הטלפון לבירורים ואז נתקדם.. איפה איילת? היא מבינה בדברים האלו.. אולי תמר. זה נשמע לי מפגר לגמרי .. בטוח אפשר לקנות אל תידאג

נחום../images/Emo10.gif

הספר אורחים ושליחת תמונות לא עובדים לי זה עושה הודעות שגיאה זו בעיה רק אצלי?

הצלחתי להירשם בספר אורחים../images/Emo13.gif

מאוד יפה
אבל השליחת תמונות לא יודע אם זה שולח, זה כותב לי:
Warning: move_uploaded_file(upload_files/200X2007.jpg): failed to open stream: Permission denied in /home/pood/public_html/zada/simple_upload.php on line 52 Warning: move_uploaded_file(): Unable to move '/tmp/phpKkyi0T' to 'upload_files/200X2007.jpg' in /home/pood/public_html/zada/simple_upload.php on line 52​

Nahoum

New member
לולנטינו היקר שלנו..נסיך החלומות...

קובץ שליחת הקבצים והתמונות לא עולה לך כי כנראה יש לך PopOut או תוכנות חוסמות PopUp. זה הקוד של פתיחת החלון של פעולת השליחה
. נחום.

gala21

New member
ולנטינו - איזו מתיקות ...

איזה כיף שבאת אלינו .. איך זכינו בכבוד?

היי../images/Emo24.gif

אני ונחום כבר מכירים המון זמןןןןןןןןןן נראה לי כבר שנה הכרתי אותו מהתכתבויות באינטרנט עמיר בניון זה זמר שאני מאוד אוהב לשמוע (אני לא ממש מעריץ), וששמעתי שנחום בונה עליו אתר התלהבתי גם כמובן
(אני עזרתי לו בצעדיו הראשונים של האתר, שהוא עוד היה בגרסה הראשונית והמאוד ישנה) מאז אני תמיד מבקר באתר ובפורום

למעלה