(נחה עליי רוח מוזרה.. )

אהליבמה

New member
(נחה עליי רוח מוזרה.. )

ההודעה הזו באמת תהיה שונה .. יחסית אליי אז ככה.. יומולדת הוא יום של חשבון נפש... בטח כולנו יודעים את זה. העניין הוא, שבפועל, בד``כ, זה לא נראה ככה. כשלאנשים סביבי יש יום הולדת (וזה לא כלל, אלא הכללה, אבל אין לי דרך אחרת להסביא את עצמי), הם אוהבים להתפרע ולהשתולל, מן סיבה למסיבה, אבל לא בהכרח מהסוג החיובי. אני לא אוהבת לחגוג ימי הולדת.. ז``א, לא בצורה כל כך מוחצנת עם כל העולם מסביב. (אני כן אוהבת לבלות את היום הזה עם חברות טובות שלי... ולעשות דברים שנעימים לנו..) בכל אופן, השנה יצא לי להיות מאד מאד מהורהרת בתקופה האחרונה, והחלטתי לכבוד יום ההולדת שלי, שנמצאת איפשהו החודש, להעניק לעצמי מתנת יומולדת חשובה מאד.. אמנם לא משהו שאני יכולה לפרט פה, מהסיבה הפשוטה- זה פשוט יתן יותר מדי פרטים מזהים, אבל זה בהחלט משהו שמאד חשוב לי, ומאד משמעותי (בטווח הארוך והקרוב גם יחד). אני רוצה מאד לשתף אתכם, אבל כנראה זה הכי הרבה שאני אוכל בזמן הקרוב.. בינתיים רק רציתי להגיד מה שהיה לי על הלב, ונקווה שמחר אני אצליח לממש את ההחלטה הזו שנתתי לעצמי במתנה.. (ולא אתן לאחרים להחזיר אותי אחורה) לילה טוב, שבוע טוב, וסליחה שאני לא פעילה בכלל.. אני פשוט לא מספיקה, וחוצמזה אני די מהורהרת בתוך עצמי כמו שכבר הסברתי.. אני אהיה מתוסבכת מדי בשבילכם בכל מקרה.. חבל על הטרחה לכתוב ולקרוא נשיקות לכולכם!!! (ויישר כח על הנושאים היפים שהעלו פה, אמרתם דברים ממש חכמים) שבוע טוב, אהליבמה

מזל טוב קודם כל

אצלי גם, כל יומולדת אני מחדש יושבת וחושבת. היו שנים שחשבתי שאולי אני ב``דיכאון`` כי אני מזדקנת, אבל הגעתי למסקנה שזה לא זה אני פשוט עושה לעצמי כל שנה חשבון מחדש (ברור שאני עושה את זה גם סתם במשך השנה אבל ביומולדת זה משהו מסודר). יושבת עם עצמי- מה הספקתי לעשות עד עכשיו מה אני רוצה עוד מעצמי, אני לעצמי אני לחברות אני לסביבה אני למשפחה בכל הנושאים שבעולם... יש לי גם קטע יפה על יומולדת ואני מקוה לא לשכוח, אני ארשום אותו מחר. אני גם חייבת לכתוב עוד קטע שמישהו ביקש שבוע שעבר (משהו של יוני נתניהו ז``ל) ואפילו גם זה קשור ליומולדת וחשבונות נפש על מה שמספיקים בחיים... בינתיים יום נעים לכולם. ביי.

למעלה