נזרק

נזרק

נזרק מחום לכפור, מחושך לאור, ממציאות להזייה, ממתיחות להרפייה. מפשיר באש אהבתי, קופא מכל תשוקתי, סומא בחושך כעִוֵּר, שמח בכל אור חִוֵּר. כואב במציאות, נרגע בהזייה, מקשיב בדריכות, נושם לרווחה. ניזון משיירים, שואף לכוכבים, מקבץ נדבה אך שופע אהבה. חי בלבן מת בשחור, קשת צבעים נמצאת במחסור, סופר שעות, מת בשניות, טיפת אויר ושוב למצולות. נזרק מחום לכפור, מחושך לאור, ממציאות להזייה, ממתיחות להרפייה.

נזרק

לפעמים אני מתה שתהיה לי את היכולת להרשות לעצמי להיזרק ממצב לאחר.

ממש לא תענוג גדול...

כמובן שהשאלה מאיזה מצב לאיזה מצב

תפסתי מילים..

עצרתי סופת חול ציירתי צבעים חסרים על דף במכחול החלפתי השעון ובמטבח תמצא משהו לאכול בחדר ישנה מיט הכרית ושמיכה.. אם תרצה להניח ראש.. הערתי..כי שמעתי אותך מדבר מתוך חלום..

מחפש...

מחפש מנוחה, להשיל דאגה, חיבוק אוהב, חום מהלב. אישה טובה פותחת ליבה, מושיטה עזרה, מציעה את ביתה.

ד ו ל ה

New member
שיירים של אהבה..

מפנה לו מקום בתוך היומיום רגעים קצרים של שכרון חושים הוא רוצה יותר זה לא מתאפשר מהזייה למציאות מקרבה לבדידות מחום לקור מחושך לאור קשת הצבעים נמצאת במחסור...
דולה (מאמצת מילותיך ברגעים של קור...)

אהבה חד סטרית

לא רוצָה, לא אוהבת, מתייסר, מחפשת. חברות אמת, שיירים של אהבה, אהבה חד סיטרית, תהום של דאבה. אויר לנשימה חושף את המצב לאשורו.

destiny36

New member
כל שניה שעוברת

בכל נשימה שחודרת אני נושמת את הריח שלך בכל קרן אור שבוהקת אני רואה את האור שבך בכל פעם שאני שותקת אני כמעט שומעת את קולך ובכל רגע מרגיש עוד לרצות בך ולחוש בך לגעת גם בתוך הגוף שלך עמוק יותר בתוך ליבך ויחד לדהור למרחקים אפילו שזאת רק עוד שניה.. חי

hi

מה שלומך? מזמן לא דיברנו.... מההודעה שלך אני מבינה שאתה עובר כמה ימים קשים יותר מבד"כ. אתה חושב שזה מזג האויר? חילופי עונות שמביאים את הדיכדוך הזה? גם עלי עברו שבועיים לא קלים. מאתמול - במגמת שיפור. אני מקווה שימשיך כך. תהיה בקשר. אני עוד מחכה לקפה...
קרן

למעלה