נזרקתי

ע פ ר ל ה

New member
אני רוצה להבין...

זכור לי שסיפרת פה עד כמה הבחור להוט אחרייך(מקווה שלא מתבלבלת עם מישהי אחרת),עד כמה הוא רציני,אפילו העז לומר לך שהוא אוהב אותך... ואת סיפרת,ושאלת אותנו האם הגיוני הדבר שאותו בחור יביע את רגשותיו אלייך לאחר זמן קצר יחסית של קשר?!(שוב,מקווה שלא מתבלבלת בינך לבין אחרת).סיפרת שאת פושרת בייחס למה שהוא חש כלפייך,האם כך? אז מה קרה? מה השינוי שחל בו,ומדוע? ובאיזו נקודה חל השינוי בך? ומדוע? קשה לי לשלוף עצות מהמותן כשאני בעצם לא מכירה את פירטיי הסיפור,והפרטים בפסיפס מאוד חשובים. את כמובן רשאית שלא לשטוח פה את הסיפור ופרטיו,כי זה שלך נטע. מה שכן,תחושת ההחמצה שלך תחלוף עם הזמן... יש עוד הרבה אנשים לאהוב

Netta79

New member
איזה זיכרון!!!!../images/Emo23.gif

כן , זה הוא , שאמר לי בבוקר הפגישה הראשונה " תארזי תיק גדול " אחרי יומיים הצהיר על אהבתו ואחרי שבוע הזמין אותי לארוחה משפחתית... כן!!! עכשיו את מבינה ? אני לקחתי את הזמן , התאהבתי בו " לאט (וחשבתי ש...) אבל בטוח" הוא היה פשוט מדהים (ועדיין) והיום , אחרי חודש מעולה של כל יום כמעט יחד , זה בא את מבינה למה אני בשוק? איזה כייף שזכרת ... ואכן זו תחושת החמצה
~נטע

מישהו פעם אמר לי

"דברים שקורים מהר - נגמרים מהר" אבל מצוין שניסית לעשות ברקסים עדינים, ולא להישאב לוואקום שלו. כי אולי עכשיו זה קצת כואב, אבל לדעתי זה יותר השוק מאשר הכאב עצמו. לא צריכה להיות כאן תחושת החמצה נטע, ממש לא. נהפוך הוא, לא החמצת כלום, פשוט הבנת שהכרת אדם שמסוגל לרקום חלומות להוסיף להם מלודיה רומנטית ובכך לסחוף אותך אחריו. אחד מיני רבים

Netta79

New member
../images/Emo13.gif

ומשהו אחר אמר לי שדברים טובים קורים לאט וממש מדהימים , קורים כהרף עין ... אין לזה רצפט... היה לי חבר שלקח לנו שנתיים להחליט שאנחנו יחד והאקס... עבר לגור איתי אחרי הפגישה השלישית כך שבמקרה של הבחור הזה... קיוויתי שזה כן אמיתי שהוא הרגיש את הניצוץ הזה ששמור רק ל" אהבת חייך" נו שויין ...
~נטע

גם אני זוכרת....../images/Emo8.gif

אני חושבת, שטוב עשית, שלא נסחפת והיית נאמנה לרגשותייך. לדעתי, וייתכן ואני טועה, ההתאהבות הזו שלך "באיחור", היא תולדה של ההיסחפות שלו. יש הרבה אנשים, שיש להם נטייה כזו להתאהבות מהירה ישר על הפגישה הראשונה. זה נורא מלחיץ, נורא, נורא! זה גם כל כך לא אמיתי <ולא בגלל שהם מנסים להטעות/לשקר/להונות>. בדרך כלל זה גם נגמר נורא מהר <כמובן שיש מקרים של התלהבות, אבל למה להיסחף וישר לכנות זאת בהתאהבות??>. אני מאד הזדהיתי עם התגובה שלך. גם ללא "משקעים" מהעבר, ההתאהבות הזו הכל כך מהירה, מעמידה סימני שאלה. הרבה פעמים זהו ניסיון להכניס את עצמך לסיטואציה כזו, בגלל מחסור כלשהו, וניסיון מלאכותי ליצור איזו פנטזיה. מאחר והיא לא יכולה להמשיך ולהתקיים הרבה זמן.... ככזו, היא נמוגה מהר מאד לחלל האויר ומייד הוא יתפנה למצוא לו פנטזיה במקום אחר. לדעתי זה מעיד על בעייתיות להתמודד עם מציאות כפי שהיא וכל מה שהיא מציעה כולל שיגרה למשל... ייתכן ואני טועה, אחרי הכל אני לא ממש מכירה אותו. אך דבר אחד בטוח, את פעלת <לטעמי> נאמנה לרגשותייך. חבל שאחר כך קרה מה שקרה. את יודעת, לפעמים כשמישהו <כל כך מוצלח בעינינו> מכריז על התאהבות בנו, אנו לא יכולים שלא להכניס את עצמנו גם לסיטואציה, כדי לטעום ממנה קצת. לא באמת, כי אנו התאהבנו... ואז כשאנו בתוכה, אנו מאמינים שאנו מאוהבים....

Netta79

New member
../images/Emo140.gif תודה רבה!

חולמנית אחת (תרגום חופשי ) נשאר רק לקוות לטוב בפעם הבאה , לקחת כל דבר בפרופורציה המתאימה רק אהבה לכולם ... ~נטע

ניסחת זאת הכי טוב שאפשר!

פגעת כאן בנקודות הכי נכונות שאני חושבת שכולנו עברנו דרכן... אכן, מצב מוכר וידוע... בינינו, מי לא עבר דרך סיטואציה כזו?

אסתי אא

New member
גברים מהסוג הזה...

ורדה רזיאל מגדירה כ"עברייני אהבה": הוא התחיל איתך בסערה הצהרות, הבטחות, ארוחות משפחתיות וזה החזיק כל עוד היית פושרת. כשהרגיש שאת כבר נמשכת אליו והתפתח אצלך רגש אהבה כלפיו אז איבד עינין שהרי מטרתו כבר בוצעה - שובר לבבות מקצועי. זה כואב ומרגיז בטרוף. תבכי, תקללי, תספרי לחברים ויאללה תוציאי אותו מה"סיסטם" מגיע לך משהו יותר טוב!

Rinattt

New member
אינסוווווווו

גם אני רוצה מישהו מגניב עם ראש מגנוב יש לי חיים ולא הגיע מגניב אחדדדדדדדדדד... יכול להיות נבהלו מהפלולה? הייתכן?

Rinattt

New member
אוייייייייי לאאאאאא

הגעת לטראזינה והלכת? כמה חבל... את המסר שלך ראיתי רק עכשיו, להבא כדי שיהיה לך אומץ אשאיר לך את הנייד שלי במסר בכדי שבפעם הבא תתקשרי ואני בכיףףףףףףףף אהיה איתך ונכיר לך את השאר... ובהקשר לזה שנזרקת מתוקה, אל תדאגי יהיו עוד המון שישברו את ליבך כמו שיהיו עוד שאת תשברי את ליבם, את רק צריכה לחשוב ולהפנים טוב טוב שאף אחד לא יכול לעשות לך רע אלא אם כן את מאפשרת לו, ז"א שאם כאב... בכית קצת או התבאסת... קומי למחרת ונטרלי אותו מהמחשבות, צאי או תעשי דברים שאת אוהבת ופשוט תמשיכי הלאה... אני למשל קמה מתאפרת ויוצאת לרקוד ולהינות עם אנשים שכיף לי איתם, עושה דברים שעושים לי טוב (קניותתתת) מפנקת את הבננות שלי, ויושבת המון עם המשפחה שלי. ולפעמים גם לבד, סתם לבד, להבין מה היה, מה אני לא רוצה שיהיה ויקרה לי להבא עם גבר אחר, אני חושבת שכל הזוגיות הכושלות שאני עוברת היא בכדי להגיע לתובנות חדשות ולהבין יותר על עצמי ועל רצונותיי (אני עם הגרוש שלי מגיל 16 הייתי ככה שניסיון במערכות יחסים אין לי הרבה) ואז כשאהיה מוכנה אז אולי האחד שלי יגיע...

ככה זה בחיים....

פעם את זורקת, פעם את נשלכת, ולפעמים חיים ביחד בזבל.... סתםםםם מה שבאמת רוצה לומר זה שהרבה פעמים לוקח לנו הרבה זמן להרגיש כלפי בן הזוג, לפחות ככה זה אצלי, ובעצם, רק כשמתחילה להפנים את הטוב שבו, להבין את הרגשות שלו, אז זה כבר מאוחר למדי לגבי מערכת היחסים שלנו, והוא כבר מתייאש ומחליט שזה לא זה. עצוב מאד, כואב, אבל.... the show must go on מבטיחה לך שזה יעבור לך. אם לא מייד, אז לכשתמצאי לך את האהבה הבאה.

ע פ ר ל ה

New member
שוברי הלבבות../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

בספרה "מילכוד דון זו'אן" של ג'יין פ. קרפינטו,היא מתארת קווים לדמותו של רודף הנשים,דון ז'ואן או קזנובה. ולהלן ציטוט: רודף הנשים מכור לנשים רבות ונוהג בהן כמתמכר בזריקת הסם.הוא נזקק לכל הנשים האלה לא בגלל אהבתו אליהן,אלא בגלל משהו שמציק לו,והן רק אובייקטים שחיוניים לקיומו.זאת המלכודת שלתוכה נופלות נשים רבות כל כך:הן מרגישות כמה הן חשובות לו ברגע מסויים ומניחות שאהב אותן,אבל הוא רק חשק בשירותים שיכלו לספק לו.כנותנות שירותים,הן כמובן ניתנות להחלפה.רודף הנשים הוא בדרך כלל גבר נרקיסיסט:שקוע בעצמו,רעב לעצמו ומתמסר לעצמו.הוא עסוק בקבלת אהבה ובצבירתה,כי בעצם אין לו מה לתת.הנשים משמשות לו ספק עיקרי של הערכה חיוביתשהוא זקוק לה באופן נואש.הוא מייחס חשיבות גדולה לקסמו המיני.הוא מבזבז את חייו בבריחה מאנושיותו,כי הוא חושש שיתגלה באפסותו.כמו מכל גז,אין לו ערך אם לא ימלאו אותו שוב.בלי התחדשות סבירה הוא מרגיש כאילו הוא עובד "על ריק". נשים רבות בוחרות בגברים כאלה.אחרות נקלעות בתמימות למערכת שלא בחרו בה,כי לא ידעו לזהות את סימני הסכנה. קרפינטו מפרטת כמה מהם: *היזהרי,אם הוא נחמד יותר מידי בתחילת הקשר *היזהרי,אם הוא צריך להיות כל הזמן בשליטה *היזהרי,אם אינו מספר לך על עצמו או על תנועותיו *היזהרי,אם אי אפשר להשיג אותו בתקופות משבר *היזהרי,אם נדמה לך שהוא משתמט מנגיעה בבעיות מהותיות *היזהרי,אם הוא מאשים אותך בחסרונותיו *היזהרי,אם הוא מראה סימנים של התמכרויות אחרות - שתייה,עבודה - או אם ההצלחה חשובה לו יותר מכל דבר אחר. *היזהרי,אם הוא נראה לך טוב מכדי להיות אמיתי.גבר כזה מסתיר משהו- כנראה,את הנשים האחרות שלו. *היזהרי,אם הוא חמקמק,אם הוא מרבה להחניף לך,אם התנהגותו אינה תואמת לדבריו,אם הוא מוכר לך את עצמו כ "נשמה אבודה" כדי לעורר את אהדתך ואת הדחפים האמהיים שלך.וכמובן, היזהרי ממי שאומר לך באופן ישיר או עקיף,שהוא רודף נשים! ועכשיו,אחרי הקלדה ארוכה,חטפתי רעב לשיפודיי לבבות(אני חולה על זה) ואיזה חת'כת כבד גם לא תזיק... יאמי יאמי

למעלה