נזרקתי

Netta79

New member
נזרקתי../images/Emo64.gif

לפני חודש בערך שיתפתי אתכם שפגשתי בחור מדהים ואני לא מצליחה להתאהב בו , רובכם אמרתם לי שזה כנראה גם לא יבוא .. ואם זה לא זה אז לא ... אז היום , אחרי שהספקתי להרפא מ- " אוטם שריר הלב " שלקיתי בו מאז גירושי (או במילים אחרות ... סוף סוף הצלחתי אבל באמת ובתמים להתאהב בו )הוא פשוט אמר לי שזה לא זה ... כמובן ששיחקתי דיי " קול" אבל חבר'ה .... פשוט עצוב לי בטירוף ... ובגלל ששבת היום ורוב חברי דתיים , אין לי את מי לשתף בזה ... טוב , מצטערת על מצב הרוח המדוכדך בשעה שאתם בטח עסוקים ב- " לאן יוצאים היום " סתם רציתי לשפוך ...
~נטע

לא נזרקת

פשוט למדת שיעור אחד מיני רבים על הילכות גברים ונשים בעידן הגרושים. קחי מזה רק את הטוב

Netta79

New member
סוף עונה ...

אז זהו , אני לא מוצאת את המסר ... מה? כן להיפתח? לא ? מה לעשות ? מה הקשר להיותי גרושה ולעניין הזה איתו ??? כל זה חדש לי , נמאס לי ...
~נטע

אין פה מסר, יש פה עובדות

את תכירי עוד הרבה גברים, וכל אחד מהם יוכל לגרום לך לכאב לב, עד שתמצאי את האחד. הקשר כגרושה? = לפנויה שמחפשת ומתאכזבת לא פעם

Netta79

New member
../images/Emo13.gif

אני מקווה שלא יגרמו לי עוד כאבי לב... נראה לי שבשלב מוקדם זה של חיי - הספיק לי

מקווה בשבילך גם ../images/Emo13.gif

תלמדי לקחת מכל דבר את המוסר השכל שלו, וללמוד לפעם הבאה

Netta79

New member
תודה

משתדלת .... באמת ... זה לא תמיד כזה פשוט , במיוחד לא במקרה הזה שהבן - אדם פשוט התהפך ואין לי מושג מה הוא רצה או לא רצה ממני ...כרעם ביום בהיר... אבל לפחות זה היה רק חודש והחיים קצרים מידי בכדי להתחרפן ( וגם קיים בי עוד צל , שביב, של תקווה שאולי .... אולי...)

יופי, שמחה שהקשת להצעתי רק ...

חבל שלא אהיה שם היום לפגוש אותך, בכל אופן תהני תהנו כולכם גם בשבילי

ע פ ר ל ה

New member
נטע

הנמכת את חומת ההגנה שהייתה קודם,וזה מצוין. בדרך כלל,כשאנשים כמהים לקירבת נפש עמוקה,הם מוצאים עצמם מבוהלים ומפוחדים,וכך מקיימים קשרים זהירים ושיטחיים. אינני יודעת כמה זמן את גרושה,או כמה זמן את נטולת קשר רומנטי. אבל יש לי תחושה שאת לא לגמרי בשלה לקשר עמוק ומחייב,ואולי אני טועה. בכל אופן,מה שאני יכולה להציע לך זה לוותר בשלב זה על אווירת הפלירטוטים,וכך תוכלי ליצור קשרים שיהיו הרבה יותר פתוחים ומשוחררים. אם תצליחי לנטרל את הערוץ החיזורי,ולא תפעילי מניפולציות נשיות,הסיכוי לקירבת נפש רק תגדל ותתעצם. תני לעצמך את הזמן הדרוש ואל תצעדי מהר מידיי.לקצב הפנימי שלך יש חשיבות גדולה,אל תידחקי בעצמך. ואני מאמינה שהרומנים הטובים והחזקים,מתחילים דווקא מידידות וקירבת נפש. תהני לך היום,ריקדי ושחררי אנרגיות עצורות,וחייכי אל העולם

Netta79

New member
אני פשוט שפן ../images/Emo28.gif...

הגעתי עד לפתח הטרזינה (40 דק' נסיעה ... )וחזרתי... וכן הייתי גם פחדנית במערכת יחסים הזאת , לא נתתי לעצמי להתאהב באדם הבאמת מדהים ההוא ועפרה... כנראה שזה נכון כי ממש כשהתאהבתי ... זה נגמר לו תמיד שנאתי פלירטוטים , תמיד היו לי יחסים ארוכים התגרשתי לפני קצת יותר משנה חשבתי שזהו , אני לא ארצה להיות עם אף אחד ....וכל - כך רציתי אותו ... ועדיין .... אני לא רוצה " קשר" או " מישהו" רציתי אותו אני גם לא כמהה למערכת יחסים , זה פשוט היכה בי , בלי שרציתי ובלי שתיכננתי
~נטע ממילותיה של אלאניס ... I had no choice but to hear you You stated your case time and again I thought about it You treat me like I'm a princess I'm not used to likeing that You ask how my day was You've already won me over in spite of me Don't be alarmed if I fall head over feet Don't be surprised if I love you for all that you are I couldn't help it It's all your fault Your love is think and it swallowed me whole You're so much braver than I gave you credit for That's not lip service You are the bearer of unconditional things You held your breath and the door for me Thank you for your patience You're the best listener that I've ever met You're my best friend Best friend with benefits What took me so long I've never felt this healthy before I've never wanted something rational I am aware now I am aware now איזה שיר ........כל כך מתאים .......

פחד ואהבה

בצד השני של הפחד שוכנת האהבה מי שחי בפחד לעולם לא יחיה מתוך אהבה ומי שרוצה להיות מובל ע"י הפחדים שלו כל החיים שיהנה מהבחירה שלו רק שלא יתבכיין וזה אגב נאמר לך גם ממקום של כאב גדול וגם מאמפטיה אז סליחה אם יש מעט טון תוקפני בהודעה. הצעתי לך: צאי מהרחמים העצמיים שלך (למרות שזה נורא כייף, אפילו לי היה כייף) ותבני לך חיים חדשים ללא תלות באיש, תעזרי בחברים סביבך רק אל תתלי בהם. שום נסיך על סוס לבן לא רוצה אדם תלותי, כשיהיו לך חיים אחד מגניב יגיע... עליי!

Netta79

New member
אינסו

אולי זה נשמע כך אבל אני ממש לא מרחמת על עצמי , מותר להתבאס... עדיין לא עברה יממה , זה לא שאני בוכה פה שבוע אחרי ... אני גם לא חושבת שאני טיפוס תלותי , אבל מי אני שאשפוט ... יש לי חיים , וגם כשהיינו יחד אני יוצאת עם חברים ועסוקה אולי אפילו יותר מידי כך שלא זאת הבעיה כן התבאסתי , זה לא כייף כשמישהו שאתה מעוניין בו , לא מעוניין בך ולא צריך לברוח מההרגשה הזאת , צריך להשלים איתה ולהמשיך הלאה תודה על האמפטיה
~ נטע

בכייף קבלי עוד משאית של אמפטיה

גם לבכות שבוע זה ממש בסדר (זה גם כייף... שששששש אל תגלי)
שירו איתי: כל העולם כולו....... לכי על הפזמון בצרחות עד השמים

למעלה