נזק מצטבר

sentinel

New member
נזק מצטבר

שאלה קטנה. נניח ויש ברשותי אופנוע יד שלישית (אני מס' 3) ונניח שבאחריות מופיעים שני טיפולים בלבד שנעשו לאופנוע. ונניח שכרגע האופנוע עומד על 20,000 פלוס... מה הנזק המצטבר שיכול להגרם לאופנוע בהנחה שלא טיפלו בו מאז באופן שוטף?

risr04

New member
מצב אופנוע שלא טופל כראוי

יוכל להיות מצויין ויכול להיות על הפנים תלוי מה קרה דוגמא: אם חיפפו בשמנים, או אם נסעו בלי מספיק שמן, חבל על הזמן המנוע יכול להיות גמור. אם פילטר אויר לא תקין ונשאבו למנוע חלקיקים, הבוכנות יכולות להיות שרוטות לגמרי. כלומר הכל תלוי מה היה. בגדול, אופנוע עם 20000 ק"מ שעשה טיפול כל 10000 ק"מ ונשמר כמו שצרך, יכול להיות 100%. קח לבדיקה אצל מישהוא טוב שמבין.

sentinel

New member
בבדיקה לפני קנייה האופנוע יצא בסדר:

מעבר לבעיית קומפרסיה שרק מזומנים יכולים לפתור (או הנוזל המיוחד הזה) לא נמצאו שום בעיות מיוחדות. לגבי טיפול כל 10,000 ק"מ... לא נראה לי שהבעלים עשו את זה. בדקתי בניירת של האופנוע וכל מה שמצאתי הם שני טיפולים במסגרת האחריות של עופר אבניר. זהו זה. לא נראה לי שנעשו עוד טיפולים מעבר לטיפול 5000 או משהו כזה... קיבלתי את האופנוע עם 18 אלף ק"מ בשעון ועכשיו הוא על 20 אלף בערך. נראה לי שאני ארוץ לעשות טיפול...

risr04

New member
תרוץ מהר לעשות טיפול

אתה כבר 2000 ק"מ מאוחר מידי. תעשה טיפול גדול, כולל כיוונים, פילטרים אויר ושמן וכ"ו, אל תחסוך כי אחרת זה יעלה לך יותר

למעלה