נזקקת

לולי80

New member
נזקקת

אני בת 24..... אמי נפטרה שבוע בדיוק אחרי רבין.... אחרי שגססה מול עייננו כחמש שנים.... האובדן קשה מנשוא ומסרב להתאחות.... אני זקוקה לחיבוק אימהי כל כך........ אני רוצה לחבק ולא לעזוב.... עצוב לי וכואב לי... הרבה זמן אני מחפשת את מי לשתף... אף אחד לא מבין... אף אחד לא מסוגל לתת לי את מה שאני כל כך צריכה.... הכאב הזה... הנזקקות הזו... עברו תשע שנים למען השם למה זה לא עוזב?!!!!!!! זה פשוט שם... לבי יוצא אל חברותי ואימהותיהן... אני אכולת קנאה וכאב.... אני פשוט רוצה חיבוק....

איתך

האובדן והאבל הוא משהו שצריך לעבד אותו, ואצל כל אחד או אחת הדבר לוקח את "הזמן שלו"....כל כך מבינה לליבך...הרשי לעצמך לכאוב....שתפי אותנו ככל שתרצי. שולחת לך
חם, כוח והמון

Storm131

New member
לולי80

הנזקקות הזאת שאת מתארת מוכרת עד כאב.אני זוכרת את עצמי צעירה בת גילך ומביטה בקינאה בבנות ואימהותיהן.זה חלף תודה לאל ולזמן.לכן אני יכולה לעודד אותך ולהבטיח לך זמנים אחרים.הרוב פה מדווחות על שינוי עם הולדת ילדים משלהן.לחלק מאיתנו עזר מאוד טיפול נפשי ששיחרר מהכאב.אני ממליצה. מקווה שתרגישי טוב יותר.

לולי80

New member
אין לי מה לומר מלבד זה

שאני מחכה ליום שבו ההרגשה הזו תעבור

המלצה קטנה ...

אני לדוגמא אם אני מרגישה חוסר , אני נוסעת לחברה של אימי (שהיא אשה חמה) או לחברה של אבי , ופשוט מבלה בחברתם , אמנם זה לא אותו דבר אבל הנוכחות באם , במישהי שהכירה את אימי גורם לי להרגשה טובה אולי גם לך יש מישהי שהיתה קרובה לאמך או שתבקרי את אמך בבית הקברות דברי איתה תדליקי נר ואולי תחלמי אותה בלילה ...(לי זה קרה השבוע שחלמתי עליה וקיבלתי אנרגיות טובות) מקווה שתרגישי טוב ותקבלי כוחות מחודשים כי זה מה שאמך היתה רוצה דרך אגב גם לבלות אם אב זה עוזר לילה טוב .

לולי80

New member
רק עכשיו ראיתי את ההודעות שלכן...

לצערי אין לי ולמשפחתי שום קשר עם חברותיה של אמי.... אין לי אף דמות אם סביבי

למעלה