נזקי קרינה

נזקי קרינה

כמטפלים, האם אתם תמיד בודקים אפשרות של קרינה אלקטרומגנטית בסביבתו הקרובה של המטופל, ממקור כגון , שנאי של חברת החשמל, שנאי פרטי קטן של טלפון ביתי קטן, או כמובן, סלולרי?

0 אור 0

New member
האמת היא שחוץ ממטופלים טבעונים מקפידים

אשר אני יודעת ששומרים על בית נטול מזיקים וקרינות, אני תמיד מניחה שכל אדם בדורנו חשוף מכל הכיוונים שציינת ועוד.
מכיוון שהמקורות לכאבי ראש הינם מגוונים ורבים, קשה מאד לשים את האצבע על מקור ספציפי.

לכן, במקביל לכל הטיפולים שאת נותנת

כדאי לידע את המטופל במקורות הכאב האפשריים.

ואל תדאגי, פרנסה תהיה לך .

0 אור 0

New member
אני מבקשת להמנע מאמירות מקטינות

אם היית טורחת לבקר בפורום ולהכיר את הכותבים בו , היית יודעת שפרנסה זה השיקול האחרון שאני מפעילה מול מטופל .

בקרוב: מגן מקרינת הסלולר

שלום רב!
ב-16/4 השקת מגן קרינה המצליח להוריד85-95% מהקרינה
של מכשירי הסלולר,
מחכה לקבל פרטים מדוייקים ומלאים .

אשמח להעביר המידע למתעניינים טלפונית או במסר.
ערן

אודה לך אם תשלח לי את כל הפרטים

אבל רצוי לידע אותי כאן.

וזה עדיין לא יפתור את הקרינה ממכשירי החשמל, משנאים ביתיים וענקיים בחוץ...
ועוד ועוד.

אנחנו חייבים לסגל לעצמנו אורח חיים שיתאים לפיסיולוגיה שלנו.

לדרוש מחברת החשמל בטיחות, ושקיפות.
ולנתק בבית כל מה שאינו הכרחי, לפחות בלילה.

יעל ND

New member
קרינה

אני מאד נותנת דעת לקרינות ומסבירה את העניין למטופל/ת, אבל לאחר שלמטופל יש את המידע והוא יודע מה, איפה, כמה ולמה, מה הוא עושה עם זה - זה כבר באחריותו הבלעדית. בדיוק כמו בענייני התזונה: אני מתאימה תזונה לכל מטופל/ת, אך זה לאחריותו הבלעדית לשמור אחר-כך על התזונה שנתתי.

0 אור 0

New member
שאלה - אליך ואל מטפלים אחרים בתזונה

עד כמה את "מתפשרת" כשאת מתאימה תזונה למישהו,
אני מניחה שאם יש משהו שממש מזיק לאותו אדם, אז אין מה לדבר,
אבל אם לדעתך יותר נכון לו לאכול צמחוני, והוא בלי מנה בשרית לא מרגיש שהוא אכל, האם את בונה לו תפריט שמתפשר עם מה שמאד חשוב לו?

אני משתדל

להתחיל תהליכים בתזונה אופטימלית (או תכנית ניקוי) למשך תקופה, ואז להגדיר מה מאוד לא לאכול, וממה רצוי להמנע. אנחנו מדברים על הקשיים שיכולים להיות, ומנסים למצוא פתרונות שונים.
ת'כלס- כל שינוי, גם אם קטן מאוד, יכול ליצור הבדל גדול. נראה לי שאם שינוי גדול מלחיץ ומרחיק, שינוי קטן יכול להיות התחלה מספקת, ותוביל לאחר מכן לשינויים נוספים ומהותיים יותר.

יעל ND

New member
אני לא עושה דברים שהם בגדר גזרות לאדם

אבל אני גם מסבירה מה המחיר לכל פשרה.
ודרך אגב, אני לא מטפלת בתזונה. תזונה זה רק בסיס לטיפול, כמו אורח חיים מסוים, כמו תרגילים מסוימים, כמו צבעים מסוימים וכדו'.

מאיר72

New member
פתרון פשוט וחינמי

קחי פוסטיט קטן, צירי עליו משולש ותדבקי מאחורי כל מכשיר שפולט אנרגיה וכך צמצמת כמעט את כל הקרינה הנפלטת ממנו.

טאוֹ

New member
פתקית דביקה

ונדמה לי שזו הציניות של מאיר

מאיר72

New member
ממש לא ציני, אני מתכוון לזה ברצינות גמורה

לגבי הסברים אני מניח שסביון סגל יכול להסביר גם.

freearth10

New member
לא תמיד

אבל לפעמים יוצא לנו לדבר על הנושא הזה.
אני אישית הוצאתי את רוב מכשירי החשמל מהבית בכלל ומחדר השינה בפרט ובעבורי זה שינה בהרבה את איכות חיי. כשאעשה עוד שינוי קטן
יום אחד ואשתחרר גם מנשיאת הנייד לכל מקום אליו אני הולכת אני מאמינה שארגיש זאת כמעט בכל תחום בחיי.
מאיה

מעניין מאד.

שמעתי המלצה לנתק גם את המנורה שליד המיטה מן החשמל.

בקיץ, זה גם מונע ביקור יתושים.

בעניין טלפון נייד, עד כה הצלחתי להסתדר בלעדיו, אבל אני עומדת להכנע. המחירים התחרותיים מושכים אותי לנצל את כל האפשרויות שהוא נותן היום בכל מקום. והמכשירים החדשים כבר מגיעים עם דרוג קרינה, כך שאפשר לבחור בזה המבטיח קרינה נמוכה ביותר.

למעלה