נזקי אלכוהול

JD Wannabe

New member
נזקי אלכוהול

אולי לא כ"כ קשור לפורום, אבל למישהו יש קישור למאמר ממצה על נזקי האלכוהול? שאלה ספציפית בקשר לזה: האם כהיל 40% נקי יותר מזיק מבירה/ קוקטייל עם אותה כמות אלכוהול? בלי קשר (אם כבר): איזה כיף, קניתי לפני יומיים גלנפידיך 12 (כמה המוני מצידי), הבקבוק הראשון שלי בטווח המחירים הזה.

סניפטר

New member
אה אני ../images/Emo163.gif רק טועם לא שותה

טוב נו אולי איזה פחית בירה טוב נו גם כוסית וויסקי אבל אכלתי משהו נו אז צריך לעכל תאוכל אז נישתה בנדיקטין עכשיו שאנחנו על בטן מלאה אך מעוכלת צריך קפה הלא כך הדבר ? אז עם מה הולך קפה ? נו עם הוט שוט גליאנו האהוב עלי ! טוב עכשיו שיעורי בית זה לא צחוק צריך להיות מרוכזים נכון ? מה נישתה? משהו מעיר. אהההה אני יודע וודקה פילפל עם סודה זה יעיר אותי על בטוח . נו אז טעיתי זה עילף אותי לכמה שעות .אבל קמתי צמא מה אשתה ? חם היום לא ? קאיפרינייה עם אקסטרא און דה קסאשה . טוב חברים באו מה נישתה ? אה אני אני רוצה לענות נו בבקשה טוב תענה אנחנו נישתה את מה שטל יכין לנו .מה טל הכין . טל הכין ליקר לימונצ'לו . טוב עייפים אך מרוצים ואולי אף פיסחים שבו הם לביתם . אבל טל שהתעייף מהאירוח צריך לשתות משהו הלא כך ? מה ישתה ? כל זאת נדע בפרק הבא של החתולים הסמוראים !!!!!

amircn1

New member
בטח שאכפת אבל...

אני אישית שותה בכמוית קטנות ומשתדל שלא להפריז (בניגוד לסניפטר) ובכך מונע נזקים עתידיים למה שלא תפנה לרופא המשפחה שלך, הוא יוכל לעזור לך

למעלה