נזם..!!

WuTang21

New member
נזם..!!

השאלה הגדולה.. לפי דעתכם.. לגבר.. יפה או לא יפה ?? אתם אוהבים או לא ??

ממ

תלוי על מי.. חייבים לראות תמונה כדי לדעת אם יתאים או לא.. אבל בכללי למה לא? :) זה נשמע לי מהמם לגבר, בעיקר חישוק. אבל זה בהחלט תלוי במבנה הפנים.

N o k i

New member
זה העגיל הכי סקסי לגבר, לדעתי../images/Emo9.gif

אבל חישוק.

../images/Emo99.gif לגברים..

נזם זה מדהים
גרררררררררר..

MC SammY

New member
נזם...

אביחי רוצה לעשות נזם?! חחח לדעתי יש בנים שזה ממש מתאים להם וזה נורא יפה אבל כמה שזה יפה זה יכול להיות גם מכוער לבן אדם שלא מתאים לו... אני מכירה כמה שזה ממש יפה להם
...

WuTang21

New member
אני לא אמרתי שאני רוצה לעשות נזם..

אבל את חושבת שזה יתאים לי ??

MC SammY

New member
מממ...

לא יודעת לא חושבת...כי יש לך אף דק כזה כאילו הוא חד... אבל לא יודעת יכול להיות שכן :)

../images/Emo99.gif../images/Emo45.gifגרררררר../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

נזם לבנים זה כזההההה...
גררר במיוחד חישוק! [לא חישוק לחץ, כי לפי דעתי יותר יפה חישוק דק פשוט לבנים..] בכלל, פירסינגים על גברים [במיוחד באיזור הפה והלשון] זה 100מם!!!!
אני חייבת להפסיק להמשך לזה. זה עושה יותר מידי בעיות...
קיצר, אני מכירה מישהו שזה לא כ"כ מתאים לו [נזם] כי הוא שם נקודה והוא דומה להומו. [חלילה וחס, שלא תבינו לא נכון - אני לא נגד הומואים וכו'] פשוט, הרס לו קצת את ה"גבריות", אז עכשיו הוא החליף לחישוק [בזכותי
] וזה מתאים לו בטירוףףף

Moosh Tg

New member
מחושמלמלת כנסי לפה רגע. :)

את רצית חישוק לחץ לא?. דברי איתי. :)

ואללה??? ../images/Emo9.gif

אמממ עובי של נקודה התחלתית כזאתי...
איך אני אסביר? נראה לי שזה 1.6, גודל סטנדרטי. לא עשיתי הרחבה או משהו, וכל הזמן הכנסתי עגילים דקים כמו של העגיל הראשון המעוקל שהיה לי, אז זאת אומרת שזה נשאר באותו גודל, נכון?
ו... תודהההה

Moosh Tg

New member
לדעתי 1.2

1.6 זה עבה מדי בשביל עגיל התחלתי לדעתי. איזה גודל את צריכה?. קחי סרגל ותמדדי מאיפה עד איפה את רוצה את העגיל באף.. חח. אין לי עצה יותר טובה. תגידי לי מה יצא, ואני אמכור לך.

יכול להיות 0.6? ולא 1.6? ../images/Emo3.gif

קיצר, יש לי כבר עגיל לחץ.
תודה בכל מקרה על המאמץ... מה שכן, זה גם לא ממש יפה עליי אז אני אשאר עם הנקודה השקסית שלי... [כל המאמץ וזה בכלל לא מתאים לי..
]

cha ching

New member
מחושמלת,להגיד שזה הרס לו את הגבריות

זה עדיין לא ממש פוליטיקלי קורקט... הומו הוא גבר כמו כל גבר אחר, רק בעל נטיות מיניות שונות.\ זה הכל אבל זה לא הופך אותו לפחות גבר מגברים אחרים... זה לא שברגע שהוא הפך להומו הוא גידל רחם... הייתי אומרת שאת מנסה להגיד שזה הפחית מהמשיכה שלך אליו כי ידעת שהוא לא נמשך ולא יימשך אלייך.

צודקת. לא חשבתי על זה... ../images/Emo3.gif

אני לא נמשכת אליו, ואני גם לא אמשך אליו. אנחנו הידידים הכי טובים, אין מצב שאנחנו "נמשך" אחד לשני. את צודקת רק בקטע של ההומואים וה"גבריות". לא התכוונתי שהומו הוא לא גבר מספיק. פשוט התכוונתי שידיד שלי, כשהוא שם את הנקודה הוא נראה יותר "נשי" וזה לא התאים לו. זה הכל..

נזם:)

המממ... יש כאלה שזה לא משהו עליהם (אם יש לך אף גדול למשל, זה מגדיל אותו פי כמה), ויש כאלה שזה דווקא נחמד עליהם.. (טופאק לדוגמא..:))

למעלה