נזם באף מורה

תלוי איך התלמידים מגיבים לזה..

אין ספק שלנזם באף המורה או כל דבר אחר כמו איחור ובדיחות במהלך השיעור נותנות לתלמידים תחושה של חיבור יותר חזק עם המורה.. הבעיה שמהחלק הזה התלמידים מתחלקים לשתי קבוצות, אלה שיודעים להעריך את זה שיש להם מורה אנושי ואלה שלא.. אלה שכן מאוד נהנים מזה, צוחקים מהבדיחות ולמרות זאת עדיין מכבדים את המורה ולא מתייחסים אליו בזלזול למרות שרואים אותו כאנושי ושווה להם. החלק השני, וכאן הנקודה שלי, הוא התלמידים שכאשר מגלים שהמורים שלהם אנושיים מתחילים לנצל את זה, מאבדים הערכה למקצוע, לבן אדם ומתחילים לעשות מה שבא להם בשיעורים. ולמסקנה הסופית.. בהנחה שלאף אחד מהאנשים אין שום דבר אישי נגד הנזם תלוי מאוד איך לתלמידים תיתפס העובדה שהמורה שלהם מתנהג כמוהם. תגרום לזלזול או להערכה?

קרני

New member
האם הנזם יקבע את היחס של התלמידים

או אישיות והתנהלות המורה. לצורך העניין, מה ההבדל בין נזם לבין ג'ינס? האם לא מדובר רק בתפיסה?

eynav br

New member
אמ... ת'אמת לא יודעת..

יש בתי ספר שלתלמידים אסור להיות עם נזם, פירסינג וכל זה... זה יהיה מוזר מורה עם נזם כי כשאני חושבת על זה זה כמו מורה עם עגיל בגבה... אבל לא יודעת..לא בעד לא נגד...אין לי בעיה עם זה

קרני

New member
לא דובר על עגיל בגבה

למרות שאין הבדל כזה גדול.... האם יש הבדל בעינייך בין מה שמותר למורים מבוגרים למה שמותר לבני נוער? האם את רואה את היחסים בין מורה לתלמיד כשיוויוניים?

אין לי שום בעיה עם זה

חיה ותן לחיות(ואני יודעת מה אני מדברת.המורה שלי לתנ"ך לובשת מפות ומתאימה צבעים כמו שאני יודעת לסרוג(
גרוע),ויש לה גם עגילים נורא מצחיקים וסגנון מטורף גם ככה..נזם לא היה משנה שום דבר
)

קרני

New member
ואיך זה משפיע עלייך?

האם זה משפיע על האופן בו את מתייחסת אליה / חושבת עליה כמורה? (למעט העובדה שיש לה טעם רע ומר... LOL)

קרני

New member
זה מעניין

האם בין התלמידים למורים יש מערכת שיוויונית? האם מה שמותר למורה מותר גם לתלמיד?

קרני

New member
נותן לה כמה פלוסים....

אם היא הייתה בלי עגיל, זה היה משנה משהו?

למעלה