נזםםםם

coka

New member
בכלל לא נזם מסכן...

אני עשיתי נזם עם מחט וחשבתי שאני עומדת למותתת.. אני באמת לא מבינה איך לא התעלפתי :) הפירס הכי כואב שעשיתי עד כה. הפירסינג האחר שבאמת יכולתי להרגיש את הראיה שלי מתערפלת וממש כמעט התעלפתי,זה היה בפירסינג בטבור.. בכולופן, תתחדשי :))

WuTang21

New member
יצא..

הכי מעולההההההההההה.. והכי יפהההההההההההההההההה שיכול להיותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת !!!

ליאן.

New member
מזט!! ../images/Emo65.gif

גם אני לא הייתי מי-יודע-מה מרוצה מהמיקום של החירור שלי באף. רגע לפני הפירסר עוד שאל אותי איפה אני רוצה את זה ווידא אם זה בסדר כשסימן עם טוש.. אבל בקושי שמתי לב מההתרגשות וסה"כ זה נראה בסדר. הבדל של שני מילימטר. חשבתי לעשות חירור נוסף לידו, אבל בסוף ויתרתי.. ועכשיו אני דווקא שלמה עם המיקום שלו. להוריד ולעשות חדש? לא הייתי מעזה.. ! עד שהיה לי אומץ לעשות את זה.. ועם כל השיגועים שעבר הפירסר בגללי.. לדעתי, כדאי לך לחכות שיחלים ואחרי שתנסי להתאים כל מיני עגילים, תקבעי סופית אם הוא באמת לא לטעמך מבחינת המיקום שלו.

shra1987

New member
תודהה =)

גם אני בדיוקקק ככה!!! דווקא אמרתי לפירסר שהמיקום לא משהו כשהוא סימן לי את זה והוא אמר שזה בסדר וגם בגלל שממש ממממממש התרגשתי לא אמרתי כלום ובגלל שיצאתי ולא אהבתי את מה שראיתי וגם ככה הייתי מבוהלת לגמרי אז התעלפתי! אבל דווקא התרגלתי לזה עכשיו ואני ממש ממש אוהבת את זה

v bust

New member
אאוווףף ../images/Emo4.gif

בעעעעעעע
שונאת שעושים לי את זה!

למעלה