נזלת שלא נפסקת......

נזלת שלא נפסקת......

כבר כמה ימים שאני חולה, בהתחלה חום וכאבי גרון, טיפלתי בעצמי בדרכים הטבעיות, כולל טיפול הומאופטי שעזר בהורדת החום וכאבי הגרון, נשארה רק הנזלת, לא נוראית כמו בהתחלה, אבל מעצבנת, שלא לדבר על זה שהאף שלי פצוע נואשות ומדמם לאיטו חיצונית בגלל הקינוחים ( וזאת למרות שקינחתי בקלינקס עם אלוורה וכל ההמצאות למיניהם ). מה אפשר לעשות על מנת שהנזלת תפסק ובמקביל איך אפשר להעלים ולטפל בפצע שנגרם מרוב הקינוחים, כואב לי, אני משתגעת

טוטס

New member
קודם כל - תמיד רצוי למרוח

וזלין על האף כשמקנחים באינטנסיביות - זה מקל מעט על הכאב האינסופי שיש אח"כ
מעבר לזה - מס' טיפים ממילון המונחים שלנו:1.לשתות הרבה חליטות מרווה עם דבש2.עשב תבלין טוב לטיפול בנזלת ושיעול הוא קורנית (טימין).הכמות של עשבי מרפא על ספל מים היא סה`כ 2 כפיות לספל3.לאכול הרבה שום טרי4.לסחוט מיץ בצל בכותש שום. לטבול צמר גפן ולשים בפתחי הנחיריים לכמה דקות. זה מייבש נזלת. עוד עצות ניתן למצוא כאן. תרגישי טוב!!

כשאני מיואשת- אני מקבלת דיקור חד

פעמי. דוקרים בין היתר בצידי האף, מיד עם הכנסת המחטים יוצאות מליון דמעות- כל הנוזלים שהצטברו יוצאים מהעיניים (זה די לא נעים, הטיפול הזה), ומיד אח"כ יש הקלה.

0 אור 0

New member
לטיפול בפצע מהקינוחים

תמרחי שמן חוחובה טהור - אין לו מתחרים בנושא הזה של אף אדום - גם סיוע לריפוי וגם הגנה, כך שלא יחמיר. לגבי הנזלת: אפשר לנסות אדי אקליפטוס לשחרור דרכי הנשימה והוצאת הליחה או מעט מי מלח בתוך הנחיר ליבוש רק שאם את לוקחת משהו הומאפתי, אז תבדקי קודם אם מותר לך אקליפטוס ו/או תה מרווה כפי שהמליץ לך כאן מישהו - לפי מה ששמעתי צמחי מרפא והומאפתיה לא ממש הולכים טוב ביחד

למעלה